"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 638
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, цикълът ми е около 26-27 дни. Днес по приложението ми е 27 ден и съответно 12 ден след овулация. От вчера си имам обичайните болки при цикъл, но само зацапване. Днес също е така - розово и кафяво като се бърша. Реших да направя тест и това е той. Има ли шанс да е положителен или чертата трябва да е по-хубава вече и може да е индикация, че нещо е имало.

# 346
Да, бледата черта е черта, т.е. Положителен е резултатът. Бих ви посъветвала да изчакате 2-3 дни и да направите нов, би следвало чертичката да е по-отчетлива. Успех Hug

# 347
Да, бледата черта е черта, т.е. Положителен е резултатът. Бих ви посъветвала да изчакате 2-3 дни и да направите нов, би следвало чертичката да е по-отчетлива. Успех Hug

Благодаря! Направих още един с втора урина, който също показа положителен резултат. Притеснява ме, че си имам леко кафеникаво течение при бърсане, а вече и леко в урината. Дано е нормално, а да не е начало на цикъла! 🙏

# 348
Възможно е прогестеронът ви да е нисък. Ако решите, може да отидете да си пуснете едно изследване. Ако е нисък, всяко АГ може да ви изпише терапия, обикновено с дуфастон и утрогестан, за да задържи бременността.
Ако прогестеронът е добре, е възможно просто да си имате това течение известно време, случва се понякога, стига да не е ярка кръв и придружена със силни болки.

# 349
Възможно е прогестеронът ви да е нисък. Ако решите, може да отидете да си пуснете едно изследване. Ако е нисък, всяко АГ може да ви изпише терапия, обикновено с дуфастон и утрогестан, за да задържи бременността.
Ако прогестеронът е добре, е възможно просто да си имате това течение известно време, случва се понякога, стига да не е ярка кръв и придружена със силни болки.

Много благодаря! Няма ярка кръв, болки много леки. Понеделник ще пусна изследване и прогестерон и ще пиша на АГ. Дано не е късно. Божа работа!

# 350
  • София
Понякога е добре Бог да се подпомогне. Лабораториите работят и днес.

# 351
Понякога е добре Бог да се подпомогне. Лабораториите работят и днес.

За прогестерона пречи ли, че съм закусвала и пила кафе? За ЧХГ знам, че не е проблем.

# 352
Не пречи, няма да си правиш пкк или да мериш щитовидни хормони. И моят съвет е по най-бързия начин да отидеш до лабораторията.

# 353
  • София
За изследване на хормони не пречи.
Отивай навреме.
Успех!

# 354

Какво мислите за този тип тестове believe pro като този е ранния? Чета доста негативни мнения за фалшиво положителен резултат. Отчете ми много бледа 2ра черта, но пък е черта. При вас отчитало ли е и после да ви дойде МЦ?

# 355
2 пъти използвах от тези.
Първо ми отчете хубава черта, писалката, която се правеше преди цикъла. 2 седмици ми закъсня и направих другата писалка, което се отчита след закъснението, пак имаше втора, но по-бледа черта. Зарадвахме се че очакваме бебе, хоп на следващата сутрин в 5ч. се събудих с болки в корема и имах цикъл, беше шокиращо.
Но за по-сигурно бях направила и със шур чека, също имаше много бледа черта.
Може би имам проблем, все още неоткриваем, а при твоя случай може да е вярно, аз понеже имам някои проблеми, може да съм имала биохимична бременност или нещо подобно.
Втория път като използвах беливето ми показа отрицателен след закъснение и на следващия ден пак имах цикъл. Този път отчете правилно.

# 356

Какво мислите за този тип тестове believe pro като този е ранния? Чета доста негативни мнения за фалшиво положителен резултат. Отчете ми много бледа 2ра черта, но пък е черта. При вас отчитало ли е и после да ви дойде МЦ?
Снимката изглежда много филтрирана, но сякаш,че чертата е розова. На коя минута се появи?

# 357
Здравейте момичета! ПРМ - 02.03, по принцип цикълът ми не е от най-редовните, но последните 3 месеца беше точно 33 дни. С ММ решихме да си дадем почивка от опитите, тъй като нещо почнахме много да се изнервяме, мисля че знаете как се получава понякога. Поради тази причина не съм засичала овулация, по приложение ми дава между 17.03-22.03 като през този период сме имали сексуален контакт само на 21.03 и то с метода на прекъсването. Трябваше да ми дойде днес, нямам абсолютни никакви ПМС симптоми, а по принцип седмица преди съм със зверски болки в гърдите (1 размер нагоре), подут корем, апетит, раздразнителност и т.н. Въпросът ми е кога мога да направя тест, тъй като съм наясно че методът с прекъсване не е най-надеждният начин. Благодаря.

# 358
По принцип можеш и още днес (предполагам, че си любопитна) и да го повториш след няколко дни, ако не ти дойде. На мен Шуърчек писалка ми отчете бременност късния следобед, ден преди датата на М. Много бледа черта, но я имаше.

# 359
Благодаря за отговора. Имайки предвид че цикълът ми е стигал и 40 дни, може и да е било късна овулация. Ще тествам утре и след няколко дни също ако няма наченки на идване 😀

По принцип можеш и още днес (предполагам, че си любопитна) и да го повториш след няколко дни, ако не ти дойде. На мен Шуърчек писалка ми отчете бременност късния следобед, ден преди датата на М. Много бледа черта, но я имаше.

Общи условия

Активация на акаунт