"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 648
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, аз и преди няколко дни писах в отделна тема. Казаха ми, че по-скоро не съм бременна, обаче аз започвам да се притеснявам дали е възможно от тези опити нещо да ми се отразява хормонално... (объркана съм)

Менструацията ми трябваше да дойде на 03.04 - тогава получих буквално около 4 капки тъмночервено зацапване. Като видях, че няма цикъл, следобеда направих тест, но изпих стабилно количество вода, за да ми се допишка - негативен беше и помислих, че е заради водата.
04.04. - с първа сутрешна направих тест - негативен.
06.04. - продължавам да нямам цикъл.
За други симптоми няма да говоря, защото в тези моменти човек обича да си внушава. Единствено имам много, много леки спазми в корема вече от седмица и нещо. Цикълът ми е от редовните - такова закъснение ми се е случвало преди доста години около матурите в 12 клас заради стрес.😀
Дали на някоя от вас и се е случвало да и се размести цикълът заради опити?

# 361
Това е често срещано явление, на много жени им се разбърква цикълът при опити

# 362
Здравейте от два месеца нямам цикъл , днес сутринта имам кафяво зацапване , на какво може да се дължи?

# 363
  • София
Лекарят ти какво казва?
Предполагам, че за 2+ месеца си ходила на лекар поне веднъж.

# 364
Преди месец ходих на Ендокринолог понеже имам проблеми с хормоните пия хапчетата вече от март месец за хормоните ,но на Гинеколог не съм ходила.. тъй като правим опити за бебе не знам дали е това освен с тест да проверя

# 365
Аз мисля, че пак е заради хормоните.
То и да си бременна е добре да се види бебето как е.

# 366
Ще направя тест , след това ще ходя и на Гинеколог

# 367
Стискам палци Relaxed

# 368
Благодаря!🙂

# 369
Здравейте,
Излезе моя резултат. Последния цикъл е на 10.03.

Чхг 97.3
Прогестерон 81.1

Коя гс се води това и нисък ли е ЧХГ?
Много се притеснявам.

# 370
И ЧХГ-то, и прогестеронът за този период (вие дори нямате закъснение) са добре. Ако нещо се притеснявате, може да повторите чхг в същата лаборатория след 2 дни. Ако не, изчакайте две седмици и отидете на преглед Hug
4 навършени седмици ви стават. От днес сте в пета седмица. Рано е за преглед.

# 371
И ЧХГ-то, и прогестеронът за този период (вие дори нямате закъснение) са добре. Ако нещо се притеснявате, може да повторите чхг в същата лаборатория след 2 дни. Ако не, изчакайте две седмици и отидете на преглед Hug
4 навършени седмици ви стават. От днес сте в пета седмица. Рано е за преглед.

Много благодаря! Писала съм на гинеколожката и чакам отговор и аз.
Моя цикъл е малко по-къс 26-7 дни, така че имам леко закъснение. Благодаря отново!

# 372
Здравейте, правим опити за бебе, но всеки път менструацията ми настъпва точно, даже и подранява този път имах закъснение от 4 дни с тест отрицателен. На 5 ти ден късно след обяд имах силни болки в яйчниците и най-вероятно МЦ настъпи през цялото време кръвта е розова с леко червено, водниста без съсиреци, обилна. Вече 4-ти ден сравнително намаляла почти без спазми. Имах характерното бледникаво зацапване с розово, подути гърди без болки, но с гадене, умора и повишена телесна температура след около 10 дни след опита за бебе гаденето и умората продължават.

# 373
Инсим, нищо не пречи да си направите един тест след ден-два, като спре кървенето, но според мен това си е цикъл. Съжалявам. Дано скоро се получи. Пожелавам успех!

# 374
Здравейте направих си кръвен тест за бременност и е положителен въпросът ми е от Totat beta HCG          1290.26        mIU/ml
Може ли да се разбера в коя гестациона седмица съм ?

Общи условия

Активация на акаунт