"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 939
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
здравейте, прокървих леко днес... възможно ли е цикъл и положителен тест за овулация 🤯 Лекарката ни каза да правим опити през ден за да може когато настъпи ову да има по-голям шанс за зачеване. Цикълът ми е доста нередовен последните 2месеца, оказах се с късна овулация. Последният ми цикъл беше на 09.01, но следващ така и не дойде, след прегледа ми миналия четвъртък казаха, че тъкмо съм пред овулация и да правим през ден опити.

Тестът от вчера:

И от днес:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:02 от Simpliicity_

# 181
По време на овулация възможно е да имате леко зацапване

# 182
Имайте предвид, че това през ден е минимумът, няма пречка и всеки ден, ако желаете.

# 183
По-скоро щом теста е отрицателен да няма бременност.
Може да си пуснете ЧХГ, то ще покаже със сигурност.
А колкото до прекъснатият полов акт, предполагам знаете, че ако не искате деца, това не е начин за предпазване.
Първият ми син е резултат, точно от такова пазене.
Пожелавам Ви късмет, дано да е това, което искате.
Здравейте! С мъжа ми винаги сме се пазили с метода на прекъснатия полов акт.Последният път правихме секс два пъти едно след друго и после утанових,че според приложението ми съм била в овулация същия ден.Закъснява ми 1 ден,което не се случва обикновено.Първото ни дете стана от втория опит усърдно бебеправене.Въпросът ми е според вас възможно ли е да съм забременяла? Сутринта правих тест,който беше отрицателен.
Изчакайте и то ще си покаже

# 184
Здравейте
25.01.25 последна МЦ
Закъснява ми 5 дни направих си 5 теста 3 дни последователно има многооо бледа втора черта едвам се вижда като симптоми имам умора и често ми се спи много се тревожа да не би да има нещо лошо по принцип не трябва ли след 5 дни закъснения да има две доста червени чертички моля за отговори благодаря предварително!😥❤❤

# 185
  • Телиш/Плевен
Здравейте
25.01.25 последна МЦ
Закъснява ми 5 дни направих си 5 теста 3 дни последователно има многооо бледа втора черта едвам се вижда като симптоми имам умора и често ми се спи много се тревожа да не би да има нещо лошо по принцип не трябва ли след 5 дни закъснения да има две доста червени чертички моля за отговори благодаря предварително!😥❤❤
Да, по принцип при такова голямо закъснение би трябвало да има съвсем ясна втора черта. Понякога се касае за по-късна овулация и може това да е причината чертичката все още да е бледа. Пускала ли си кръвен тест? Той ще покаже със сигурност дали има нещо. Успех! Heart

# 186
Здравейте! След ембриотрансфер съм на два 5-дневни ембриона. Тест на ЧХГ на 20.02. на 10-ти ден след трансфера 454. Тест на 22.02. - 1523. Няколко дни след това получих много бледо розово зацапване при изтичане на циклогест, предимно сутрин, буквално по 1-2 капки  количество. И така вече няколко дни. Имам още няколко дни до прегледа и искам да попитам дали на някой му се е случвало нещо подобно и дали да очаквам лоши новини..

# 187
Здравейте! След ембриотрансфер съм на два 5-дневни ембриона. Тест на ЧХГ на 20.02. на 10-ти ден след трансфера 454. Тест на 22.02. - 1523. Няколко дни след това получих много бледо розово зацапване при изтичане на циклогест, предимно сутрин, буквално по 1-2 капки  количество. И така вече няколко дни. Имам още няколко дни до прегледа и искам да попитам дали на някой му се е случвало нещо подобно и дали да очаквам лоши новини..

Привет, защо не отидеш директно сега на лекар? При чхг над 1000 ще се види на ехограф, а и ще те успокои докторът. Успех от мен!

# 188
Здравейте, момичета! Последният ми цикъл беше на 26.01, вчера бях на първи преглед ( и на видеозон и на ехограф) не се видя сакчето? На някой от вас да му се е случило? Лекарката каза, че има два варианта-или е рано още ( ранна бременност) или тестът лъже. Каза да си пусна кръвен тест, но за жалост, ще мога чак вторник.

# 189
Здравейте, момичета! Последният ми цикъл беше на 26.01, вчера бях на първи преглед ( и на видеозон и на ехограф) не се видя сакчето? На някой от вас да му се е случило? Лекарката каза, че има два варианта-или е рано още ( ранна бременност) или тестът лъже. Каза да си пусна кръвен тест, но за жалост, ще мога чак вторник.
Според мен си отишла много рано.
Миналата година и моята дата на последния МЦ беше 26.01, чак на 11.03 отидох на преглед и се потвърди бременност.

# 190
Здравейте, отново съм аз последна МЦ 25.01 февруари не ми дойде цял месец закъсня ми 5 дни направих си 3 теста за бременост имаше много бледа втора черта правих си ги през ден обаче вместо чертата да става по наситена и видима тя ставаше още по бледа от предната вчера прокървях и имах силни болки в корема отидох в шейново в спешния кабинет там ме прегледаха обаче не се виждаше нищо нямаше бременост направих си отново тест за бременост обаче беше отрицателен лекаря ми каза ме може да е било биохимична бременост някой преминал ли е през такова нещо казаха ми също че това не се води дори като аборт и че това е просто месечния ми цикъл няма за какво да се притеснявам

# 191
Здравейте момичета! Много съм объркана и моля за съвет защото надеждата е голяма 😀
Аз съм с СПКЯ с нередовен Ц. Пия Спиронолактон вече 3-ти месец за регулиране на хормоните. Не ми беше идвало 2  месеца февруари ми дойде 11-16 всичко беше нормално.  1-ви Полов акт на 17-ти. Започнах с тестове за Овулация на от 20-ти. Имах някаква овулация тестовете отчитаха повишаване на хормон. Сега на 01.03 след полов акт получих кафеникаво зацапване без абсолютно никакви симптоми но не е менструация понеже продължава до днес 03.03 но е много леко и е бледо розово. Дали е възможно да е имплантационно  кървене. Правим опити от няколко месеца и се надявам да се е случило нещо.
Благодаря предварително!

# 192
Здравейте.Имам една питанка.
Последния ми цикъл беше на 28.01. Цикъла ми е около 29-34 дни. Към днешна дата още не е дошъл. Имам симптоми като ПМС. През почти целия февруари сме правили опити. От няколко дни се тествам,но все отрицателно. Възможно ли е дори и при 34 дневен цикъл все още теста да не отчита?

# 193
Здравейте.Имам една питанка.
Последния ми цикъл беше на 28.01. Цикъла ми е около 29-34 дни. Към днешна дата още не е дошъл. Имам симптоми като ПМС. През почти целия февруари сме правили опити. От няколко дни се тествам,но все отрицателно. Възможно ли е дори и при 34 дневен цикъл все още теста да не отчита?

Здравейте, възможно е.
Ако цикълът на е 34 дни , ще трябва да изчакате още може би 1 седмица или поне още 5 дни.
При 34-дневен цикъл, вашата овулация е била около 17-ти февруари.
Още малко търпение.

# 194
  • София
Пусни един кръвен тест и ще си изясниш въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт