"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
здравейте , успях да си оправя езика, много се извинявам за предният пост , така да според календара ми овулацията ми е на 13=14 март , половият акт е бил на 8 ми март:Д  за първ път опитваме за бебе , и от 12 ти почна болка в стомаха и надут , а вчера и днес много болезнени гърди и аз не знам дали може да съм бременна или е от овулацията , моят цикъл е като часовник 28 29 дни , попринцип покрай овулацията имам сиптоми но чак такава болка в гърдите съм нямала от 2 години

# 256
Не е от бременноста, много е рано да се появят симптоми поради тази причина. По-скоро е от овулацията

# 257
  • София
И аз не разбрах, дори и на български. Симптоми на какво имаш, след като още си около овулацията си?
При овулация се зачева, после трябват 1-2 седмици за имплантация и чак тогава (около закъснението на следващия цикъл) може да си бременна. Симптомите се появят около месец по-късно.
По-добре правете секс, щом искате бебе.

# 258
а , според вас има ли шнас за бременност ако половият акт е бил един път преди 5 -5 дни преди ов.
Fever Ray
И аз не разбрах, дори и на български. Симптоми на какво имаш, след като още си около овулацията си?
При овулация се зачева, после трябват 1-2 седмици за имплантация и чак тогава (около закъснението на следващия цикъл) може да си бременна. Симптомите се появят около месец по-късно.
благодаря ви , те първа се запознавам с тези неща , знам че е малко странно , но да , до сега не съм се интерсувала и не сме правили опити , за това задавам неадекватни въпроси

# 259
Има шанс, но малък. Правете опити през ден поне

# 260
  • София
Ако си имала ранна овулация, иначе не.

# 261
благодаря  ви , хубав ден

# 262

Бременността започва с имплантацията. Симптомите при всяка жена се появяват по различно време. Често се появяват около 6 гс (две седмици след закъснението), но при мен започнаха още преди закъснението - гаденето започна много рано и ме държа до раждането, а умората започна още в деня, я който трябваше да ми дойде. Други жени пък цяла бременност нямат симптоми.

а , според вас има ли шнас за бременност ако половият акт е бил един път преди 5 -5 дни преди ов.
Fever Ray
благодаря ви , те първа се запознавам с тези неща , знам че е малко странно , но да , до сега не съм се интерсувала и не сме правили опити , за това задавам неадекватни въпроси

Плодовитите дни са 5 дни преди овулация плюс денят на овулацията. Полов акт през някой от плодовитите дни може да доведе до бременност, но най-голям е шансът в двата дни преди овулация, особено един ден преди овулацията (когато тестът за овулация обикновено е положителен). Ако се опитвате за бебе, секс е хубаво да се прави поне през ден. Всеки ден е още по-добре, но на някои им идва в повече и разликата не е голяма

# 263

Бременността започва с имплантацията. Симптомите при всяка жена се появяват по различно време. Често се появяват около 6 гс (две седмици след закъснението), но при мен започнаха още преди закъснението - гаденето започна много рано и ме държа до раждането, а умората започна още в деня, я който трябваше да ми дойде. Други жени пък цяла бременност нямат симптоми.

Fever Ray

Плодовитите дни са 5 дни преди овулация плюс денят на овулацията. Полов акт през някой от плодовитите дни може да доведе до бременност, но най-голям е шансът в двата дни преди овулация, особено един ден преди овулацията (когато тестът за овулация обикновено е положителен). Ако се опитвате за бебе, секс е хубаво да се прави поне през ден. Всеки ден е още по-добре, но на някои им идва в повече и разликата не е голяма
благодаря , все пак най вероятно 5-6 дни след опита , надали сиптомите ми са на бременност , като се замислих реално , ще изчакам до цикъла и ще видим ако е станало от един единствен път след като сме се пазили 10 години , наистина ще бъде чудо

# 264
Здравей аз имам същия въпрос
И моя трябваше да ми дойде на 12.03.25
И при мен е три дни закъснение
И при мен в деня на овулация правихме опити за бебе
Имам някакви болки долу ниско но цикъл все още няма
Трудно ми е за кръвен тест тъй като съм в Чужбина и тук е трудно намирането на лаборатория
Кога да направя тест да бременност още колко да изчакам да видя
Цикъла си ми е редовен всеки месец
Какво да правя
Ще отчете ли нещо вярно или

# 265
Трудно ми е за кръвен тест тъй като съм в Чужбина и тук е трудно намирането на лаборатория
Какво да правя
Щом има закъснение може да направите тест.

# 266
Какво да правя

С първа сутрешна урина може още сега

# 267
Здравейте преди 5 месеца родих и цикълът не ми беше много редовен
Дойде ми на 15.11.2024 после 20.01.2025
И направих си теста на 9 март
И ми дойде на 10 март и на 13 спря
И напраих пак още един много бледи черти имат мнение 👇👇

# 268
Здравейте преди 5 месеца родих и цикълът не ми беше много редовен
Дойде ми на 15.11.2024 после 20.01.2025
И направих си теста на 9 март
И ми дойде на 10 март и на 13 спря
И напраих пак още един много бледи черти имат мнение 👇👇
Ако е имало цикъл няма как да има и бебе. Единственото обяснение е да е станало нещо с бебето. Чертите почти не се виждат, ако има закъснение трябва да са по-ярки.

# 269
А има ли няква вероятност да бъде цветна бременост 🤔

Общи условия

Активация на акаунт