Любители на кучета - 148

• 22 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Извинявам се ако е глупав въпрос, но не намирам информация онлайн. Изгубих стария паспорт на кучето си и трябва да извадя нов. Знаете ли къде мога да закупя? Ветеринарят каза от книжарниците, обиколих доста, но никъде не намирам и ме гледат доста изумено като питам Animal See No Evil

# 61
Аз до сега все от ветеринарния кабинет съм взимала и стандартния за ваксинация и евро паспорта (синия). По книжарници не мисля, че някъде ще има. Провери в зоомагазините на Стефанов, имат и онлайн магазин.

# 62
Ето един Роки от днешната разходка 😃Малко беше стресиран,че имаше кран на близо.Никак не ги харесва,а малката обожава да ги гледа 😁

# 63
Здравейте 🐾 Вчера забелязах, че единят зъб на кучето и някак потъмнял (слагам и снимка ) какво може да е това ? На някой случвало ли се е ?
Според мен има някакъв гранулом. Тоя зъб е мъртъв ,затова  толкова бързо е потъмнял. Трябва да го види Вет .Най-вероятно ще се наложи да се извади зъба и
после да се лекува абсцеса - предполагам преди да се появи тази рана е било подуто ,с гнои вътре .
Да, водих го и вет каза, че е по-добре да се извади зъба. Някой вадил ли е зъб, после какво сте давали за евентуална болка ? Притеснява ни и пълната упойка, изследванията са му перфектни и все пак....

# 64
За болка давам Аналгин, 1/2 хапче на 30 кг. куче.
Той ветеринарят вероятно ще ви даде някакво обезболяващо за следващите 2-3 дни. От упойката няма защо да се притеснявате, ще го упоят за 10-на минутки. Нали няма проблем със сърцето?

# 65
За болка давам Аналгин, 1/2 хапче на 30 кг. куче.
Той ветеринарят вероятно ще ви даде някакво обезболяващо за следващите 2-3 дни. От упойката няма защо да се притеснявате, ще го упоят за 10-на минутки. Нали няма проблем със сърцето?
Пълна кръвна картина му пуснаха, трябва ли друго изследване за сърцето? Около 10 годишен е, осиновихме го от улицата и затова не знаем точна възраст. Направо си умирам от ужас нещо да не му се случи.....

# 66
На тази възраст повечето кучета имат вече проблеми със сърцето. Но според мен ветеринарят знае какво да прави. За един зъб няма да е някаква тежка и дълга упойка. Спокойно, всичко ще бъде наред!

# 67
Снимката се получи случайно и е вдъхновена от друга тема. Историята е следната: това е първата играчка, която са ми дали като бебе. Докато бях малка бях убедена, че това е куче, защото от както се помня мечтая за куче. Е това е снимката на "прототипа" и "сбъдната мечта". Иначе играчката е мечка.

# 68
  • под тепетата

Лео на разходка с мадамите- комшийки
Вачи, на патерица, здрав да си, хубаво момче!

# 69
  • София
Роки е страхотен! Има много хубава окраска. Simple Smile

# 70
  • Варна
Чета тук все луканки, кашкавали, торти разни размятате. Ний туй кръгло образУвание /именувано от тактична съкучничка "едър кокал"/ с морков го поддържаме - закуска в 16 ч. Wink

Ама пък е като гимнастичка - грациозна, гъвкава, концентрирана... Да видите к'во е талия, макар и окръжна:smiley:

Нямам внуци, но едно време, когато аз бях внучка, щом дойдеше баба ми на гости, се залепвах за нея  и все едното ми око беше в чантата й - винаги носеше нещо много, ама много вкусно и желано като изненада. Сега това стана ритуал с "внучките" - щом се върна от работа, застават на вратата и чакат да се появя с кафето  и да изнеса нещо. Докато изляза си чакат без да мърдат, без да пипат чехли, дори Рая ляга до моите чехли и ги "пази". Не са станали много послушни, просто са меркантилни корумпета - изкльопат "нещото" и после са си същите маймуни...до вечерята, когато пак се превръщат в добри и смирени Буря и Рая Yum И така, "интереса клати феса", както е казал "класикът" Stuck Out Tongue

# 71
  • София
Нищо му няма на Буренцето, ти дебело куче не си виждала. Simple Smile

Кой се е нашишкал почти с цял килограм за месец? Но пък имаме перфектни изследвания и панкреатитът е в историята.

# 72

Еха,Лео с бодигард-😄ки!Тези хубавици ме присетиха за Вълчан на Попи...Много отдавна не е писала тук.Дано всичко е наред и скоро да го видим тук с някоя шишарка в уста!

# 73
  • Sofia

Тъй де!

# 74
  • Варна

'Бе тез' мъже 'що като видят хубава "жена" около себе си и се опикават... Satisfied
И ние си имаме един такъв "мъШ" Чико - италианец, на съседната улица. Стои сам, зад ограда и по веднъж на ден идват да го хранят. Кротък, не лае никога, любезен и ....пиклив. При първите презоградни срещи нашите отиваха да "се запознаят", да се поцелуват, макар и през ограничените дупки на мрежата му, той все им вдигаше крак, и сега, колкото и да ги гледа с очакване, те са "железни" - подминават го като "малка гара", даже не го поглеждат. А е толкова сладък, ама...една "жена" всякога е готова за запознанство, но никога не е съгласна да й показват "мъжество" само за пикни Stuck Out Tongue Closed Eyes

ЛЕО е пич, див и красив, и на шията му пише "Има ли кучки" - има, Лео, дерзай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:13 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт