ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нашите са до "Ноев ковчег". Пак ще се пришпорва накрая, за да се навакса. Аз се колебая дали да записвам синковеца в школа или напоследък се замислям за индивидуални уроци за ДЗИ.

# 241
Благодаря. "Ноев ковчег" и при нас...
Спомням си, че ние като учихме за Андрешко, тъкмо от спасител на бедните, минаваше към нарушител на закона...
Направих абонамент за "Уча се", като най- бърз вариант.
Само ако знаете как ми е омръзнало всичко, свързано с училище... Хем не мога да се оплача от девойката. Учи, старае се, бори се за стипендия всеки път. А насреща нищо...
Както и да е, не остана.
Благодаря, момичета, за обратната връзка.

# 242
  • София
Loehen, какво имаш предвид "..старае се, бори се за стипендия всеки път. А насреща нищо..."?

# 243
  • София
Весела Михайлова в Междучасие, ако още има места.

Има все още, да, имаш ли лични впечатления? Виждам, че е автор на учебници по БЕЛ, но съм се откъснала от темата за школите/учители след 7 клас и нямам идея кой учител или школа е добър вариант. При нас навремето Иван Симеонов не проработи като вариант по мат, затова внимавам с много известните имена и всяко лично мнение ще ми е от полза.

# 244
  • В светлината на слънцето
Честит празник, момичета! Бъдете блестящи! Heart

# 245
Честит празник, момичета, бъдете много здрави и обичани!
Днес у нас е двоен празник. Възползвах се от идеята за 18 подаръчета за пълнолетието.

# 246
  • В светлината на слънцето
MianaNia, честита пораснала девойка! Да ти е много здрава и успешна! Слънчев да й е животът! Heart

# 247
  • София
MianaNia, да ти е жива и здрава вече пълнолетната девойка! Да се впуска без страх в нови приключения, да действа с размах и да е щастлива от случващото се Kissing Heart

Честит 8-ми март, момичета! Нека бъдем ценени и специални всеки ден Kissing Heart

# 248
  • Пловдив
MianaNia,
18 подаръчета!?!
Девойката ти е късметлийка с такава майка!
Здраве и усмивки и за двете ви!

# 249
  • София
Честит празник момичета, бъдете здрави и обичани.

Честита да ти е рожденичката MianaNia, много даьви радва и да сбъдва мечтите си.

Страхотна идея с подаръчетата, аз само до бройките на балоните го докараха до 18 Joy
Колко време ги надувах и как ги крих, не е за разказване Joy

# 250
MianaNia, честит рожден ден на твоето пораснало момиче! Да е много здрава, щастлива и успешна!

Честит празник, дами! Да се радваме на обич и внимание всеки ден!

# 251
  • София
MianaNia,честито пълнолетие на девойката. Да е здрава, щастлива и да сбъдва мечтите си. Весел двоен празник 🎉
Честит 8 март! Да сме обичани и щастливи.

# 252
  • Варна
Честито пълнолетие на прекрасната Ния! Да е здрава, щастлива и да сбъдва мечтите си!
Наздраве, момичета! Бъдете обгрижвани като цветя в саксия и устойчиви като плевели срещу всички проблеми!

Питах щерката по актуалната тема - до Борба на Ботев са по литература. Ноев ковчег била “най-ненормалната поредица от думи”, Радичков е силно в немилост…

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 21:35 от Dive

# 253
Не знам някое дете да харесва Ноев ковчег -сина каза ,че по-безмислена творба не е чел. Аз не помня ние да сме я учили.

# 254
Честит празник на Ния! Да е здрава, вдъхновена и да сбъдва мечтите си!

Питах и аз моята девойка. До Ноев ковчег са. Каза, че са  назад, защото са изпуснали много часове.

Общи условия

Активация на акаунт