Младежът ни от 31.1 вече е пълнолетен, а от 10.03 и е пълноправен шофьор. 😂😊 Днес ще ходим да си вземе свидетелството от КАТ.😂😂😂😂
Ученето го позаряза. От ноември записа шофьорски курс. Взе листовки и практическия изпит от първи път и ни заяви, че седмицата до 23.3 за последно ходи на училише с градски транспорт. Аз съм в потрес. Надявах се поне до лятото да се кротне.: да покарва през уикендите само. Опитахме се да го разубедим и накрая се разбрахме поне 1 месец да ходи с колата с един от нас като пътник отпред и да докарваме колата до вкъщи, а той да се връща с градски транспорт. След успешно взетия изпит 3-4 пъти врътваше около блока и тренираше паркирания с някой от нас в колата. Приятно сме изненадани, че прави паркиране с една маневра. Поне може да паркира, а иначе инструктора му в деня на изпита ни каза, че синковецът е много добър и да сме го пускали да кара.😂😂😂😂😂 Ще я видим тая работа. Надявам се да е вярно, че може да шофира.
Варненски майчета, дайте да се видим някъде в удобно за вас време и място!
Чао ог мен, сладурани!

И безаварийно шофиране
В другата наборна тема споделиха, че имало идея да се включи в програмата изучаване на съвременни автори - направо усетих как ми присядат "онези" костилки от специалните за нас череши