Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 222
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
Я да се пробвам пак:
Пак да попитам:
1. Майка ти защо сама не може да изтегли кредита?
2. Парите за какво са?
3. Приятелят ти наясно ли е с причината за кредита?

С това избирателно отговаряне започвам да се чудя дали темата е истинска или е поредната тролска за точки.
Разберете, че не знам. Не знам причината. Тя със сигурност крие много неща от мен. Утре ще говоря с нея, защото днес не успях и щи пиша тук пак.

Крие много неща от теб, но ти си съгласна да се вържеш с кредит и да зарежеш приятеля ти, който очевидно мисли за теб след като не ти дава да направиш такава простотия. Сори ама нямам думи вече...
Не искам да го зарязвам, но така да кажа просто се чувствам длъжна да помогна

# 61
  • София
Според този пост си наясно с причината за кредита:
Сумата е много голяма както и ножицата. Едно са 20 000, друго - 40 000. Мен ме притеснява друго, че приятелят не харесва майката и не дава на авторката да общува с нея. А той дори не й е съпруг.
Ами ако майка е задлъжняла от залози? Може да е зависима и затова да не я харесва човека.
Не няма такива неща, друг е проблема, но не мога точно да споделя какъв е.
Скрит текст:
Казва ми, че ще може да плаща по 1200-1300 лева на месец. Нямам представа за колко време може да се върне този кредит с лихви и т.н.
Иначе с приятелят ми сме от 6години заедно, нямаме деца нямаме нищо.. но и не мога да си представя да го оставя толкова съм свикнала с него. Каквата и да направя в тази ситуация знам, че ще съжалявам..

Тук пък изведнъж не знаеш:
Авторката не отговаря на доста въпроси.
Със сигурност има причина приятелят й да не харесва майка й.

Защо решихте, че е насилник?
Значи е нормално снаха да не понася свекърва си, но ако зет не понася тъща си - "насилник?! Мхм ... интересен двоен аршин.
Аз ако знаех за какво са тези пари щях да напиша още в самото начало. Тя днес ме извика каза ми и аз си тръгнах просто защото доста объркано ми стана.
Скрит текст:
Това не са малко пари въобще. Утре ще и звънна. Ще я разпитам. Само не знам дали може да у направила нещо, което не трябва. Тя имя някакъв проблем не само аз съм го забелязвала. Както стои и се говори за нещо с теб изведнъж започва да говори за нещо коренно различно или както прави нещо отива накъде другаде и прави някакви други неща, и тя през това време не се осъзнава, даже не знае какво е говорила какво е правила. Ходи на лекар за това и казаха, че е от стрес
Значи ти казват "тегли кредит на твое име" и ти даже не питаш за какво са парите. Ама разбира се.
Много зле измислена пързалка.

Даже, ако се разровя назад, мисля, че мога да намеря коя ти е предишната регистрация. Този ревлив тон ми е много познат.

# 62
Хубавото е, че сигурно няма да ви отпуснат. Не се съгласявате и на бързи кредити.
Някои роднини са като пиявици.

# 63
Значи първо не искаш да споделиш защо иска ти да теглиш парите, сега пък не знаеш причината.
Оф, стана скучна тая пързалка.
Това казах преди малко. Може би крие много неща от мен. Каза ми нещо, но не вярвам, за това не искам да споделя, ще я питам отново да ми каже за каква са, защото днес нямах нито време нито исках да говоря повече с нея и просто се тръгнах. Като разбера ще пиша.

# 64
  • София
Скрит текст:
Значи първо не искаш да споделиш защо иска ти да теглиш парите, сега пък не знаеш причината.
Това казах преди малко. Може би крие много неща от мен
. Каза ми нещо, но не вярвам,
Скрит текст:
за това не искам да споделя, ще я питам отново да ми каже за каква са, защото днес нямах нито време нито исках да говоря повече с нея и просто се тръгнах. Като разбера ще пиша.
Преди малко не знаеше, сега пък си знаела, но не вярваш.

Съвсем се оплете в лъжите си.

# 65
Парите защо са?
Ако не е за спешен случай или лечение не бих си стартирала живота с такова цкр. Имаш право да откажеш и не се чувствай тъпо от факта.

Приятеля го разкарай, той е истинската пиявица .

И на мен първосигналната реакция ми беше такава като прочетох какво е казал. Аз лично няма да търпя такова нещо. Но после се замислих, че той може да е здравият разум в двойката, а а не злодеят, докато авторката да е баламурницата, която за пореден път ще бъде използвана. А и не виждам как тя, с минималната си заплата, ще взема кредит??? Явно някакъв убийствен бърз кредит ще да е, а това си е главата в торбата.
Щом не е за здраве или спешен ремонт според мен да не се съгласява.
Никой не повдигна и въпроса за наследството, какви имоти притежава майката? Ами ако е ипотекирала вече всичко?
Няма нищо на нейно име.

# 66
“Ако се съгласиш, си събираш багажа” - събирам го, без да се обяснявам или събирам неговия, според това на чий терен се развива действието.
Имаш проблем с този човек, и той е отпреди кредита, не ги смесвай нещата.

# 67
  • София
Сега пък нямала нищо Joy
Квартирата ли ремонтира?

“Ако се съгласиш, си събираш багажа” - събирам го, без да се обяснявам или събирам неговия, според това на чий терен се развива действието.
Тъй, де. Баси разума!

# 68
Скрит текст:
Скрит текст:
за това не искам да споделя, ще я питам отново да ми каже за каква са, защото днес нямах нито време нито исках да говоря повече с нея и просто се тръгнах. Като разбера ще пиша.

Не съм се оплела в никакви лъжи, но вие сте много груб/а. Тя ми каза някаква причина-аз не повярвах на това, не искам да споделя какво ми каза защото според мен и групост и все едно никаква причина не ми е казала и нищо не знам. За това ще я попитам отново и както казах ще пиша, за да ви кажа

# 69
Скрит текст:
Скрит текст:

Не съм се оплела в никакви лъжи, но вие сте много груб/а. Тя ми каза някаква причина-аз не повярвах на това, не искам да споделя какво ми каза защото според мен и групост и все едно никаква причина не ми е казала и нищо не знам. За това ще я попитам отново и както казах ще пиша, за да ви кажа

Е добре, а каква причина ти е казала?

# 70
И на мен първосигналната реакция ми беше такава като прочетох какво е казал. Аз лично няма да търпя такова нещо. Но после се замислих, че той може да е здравият разум в двойката, а а не злодеят, докато авторката да е баламурницата, която за пореден път ще бъде използвана. А и не виждам как тя, с минималната си заплата, ще взема кредит??? Явно някакъв убийствен бърз кредит ще да е, а това си е главата в торбата.
Щом не е за здраве или спешен ремонт според мен да не се съгласява.
Никой не повдигна и въпроса за наследството, какви имоти притежава майката? Ами ако е ипотекирала вече всичко?
Няма нищо на нейно име.

Тогава си вътре с двата крака. И наистина не мога да повярвам в нещата. Впрочем нямаш дете, млада и здрава си, защо работиш на такава заплата??? В Лидл и Кауфланд ще ти дадат поне двойно. Има нещо много куцо в цялата работа. Според мен приятелят ти знае каква е майка ти и затова не я харесва и се държи така. Явно не вижда друг начин да те спре. А тя била мила с него... Ми те всички използвачи са такива.

# 71
Какъв е този спешен ремонт за 20к, покрив ли?

Авторке, или се бъзикаш с нас, или си изключително глупава.

Не знам защо стоят такива теми, супер е обидно да пишеш и отсреща да ти говорят като от помощно училище.

# 72
Сега пък нямала нищо Joy
Квартирата ли ремонтира?

Тъй, де. Баси разума!
Къщата е на името на баба ми тя я купи, а майка ми живее там. Баба ми я купи за нея

# 73
1. Майката се държи неадекватно периодически.
2. Не казва за какво е кредита. Дори размерът е неуточнен, 20000-40000.
3. Не е кандидатствала дори пред банката, но иска дъщеря й направо да изтегли парите.
4.Знае фин. възможности на дъщеря си, но въпреки това иска услуга от нея. Саботира връзката й.
5. Приятелят й , може би не случайно реагира така. А и кой би се зарадвал да се насади на пачи яйца, незнайно поради какви причини.

# 74
Какъв е този спешен ремонт за 20к, покрив ли?

Авторке, или се бъзикаш с нас, или си изключително глупава.

Не знам защо стоят такива теми, супер е обидно да пишеш и отсреща да ти говорят като от помощно училище.
Явно не сте прочели добре. Преди е теглила за това. Сега е за друго.

Общи условия

Активация на акаунт