Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 210
  • 202
  •   1
Отговори
# 30
Авторката не отговаря на доста въпроси.
Със сигурност има причина приятелят й да не харесва майка й.

Защо решихте, че е насилник?
Значи е нормално снаха да не понася свекърва си, но ако зет не понася тъща си - "насилник?! Мхм ... интересен двоен аршин.

# 31
На мен започва да ми става съмнителна цялата тема.

И на мен. Може целта да е да стане новата актуална тема след темата с гаджето от малцинствата

# 32
Малко ми бие на паразитиране от нейна страна. По-добре се научи да казваш не, не си длъжна да носиш отговорност за работещата си майка, която да си обзавежда къщата и взимаща далеч по-висока заплата от твоята.

# 33
  • Далечният изток
Значи допускаш, че майка ти може и да те използва. Това вече е червена точка.
О, а ти, ако стане нещо, няма да можеш да го обслужваш този кредит...
Аз не бих теглила при това положение.

Най-вероятно майката живее с кредити, но вече има лоша кредитна история, а сега може да набълбука и дъщеря си... Лошо...

# 34
Може и да не е реална темата, но има много такива родители. Лошото е, че за да се отървеш от тях се брулваш на някой още по-голям психопат.

# 35
  • София
Я да се пробвам пак:
Пак да попитам:
1. Майка ти защо сама не може да изтегли кредита?
2. Парите за какво са?
3. Приятелят ти наясно ли е с причината за кредита?

С това избирателно отговаряне започвам да се чудя дали темата е истинска или е поредната тролска за точки.

# 36
Ама този кредит сега за ремонта ли е или?

# 37
Кредит на мое име при две условия - майка ми е бедна е като мишка и е за конкретно лечение. Нищо друго.
На мястото на приятеля ти щях да те напусна. Изприщвам се от хора, които не си плащат вересиите и само реват.

# 38
Как ще взимаш под минималната и ще ти дадат кредит? Бърз кредит ли ще теглиш?

Тва е пързалка.

# 39
Много неуважително от страна на авторката, да не отговаря на зададените й въпроси.

# 40
  • София
Парите защо са?
Ако не е за спешен случай или лечение не бих си стартирала живота с такова цкр. Имаш право да откажеш и не се чувствай тъпо от факта.

Приятеля го разкарай, той е истинската пиявица .

# 41
Ами на мен приятеля не ми допада.
Майката ще си плаща кредита.
Не е прав да я манипулира по-този начин.

Но винаги има риск.
Една позната имам така изтегли за най-добрата си приятелка кредит на свое име.
Тя щяла да си го плаща.
И една вноска не и дала. Спряла да и вдига телефона, не давала пари. 40 годишно приятелство от деца приключило.

Защо майката не може да си тегли кредита?
Теглила е и друг път, единия път се забави и то доста. Започнаха да я търсят. Плати си го. Тегли после пак понеже трябваха за ремонт на къщата. Аз някак се така го почувствах да го правим по следния начин: тя ми дава парите за вноската и аз ходя и ги внасям. И не е имало проблеми. Тя взема хубава заплата + бонуси. Знам, че може да стане нещо и да спре да го плаща, но разберете ме все едно имам перде пред очите и искам да помогна явна защото ми е майка, но и знам, че може да се вкарам в голели батаци, а аз вземам по-малко от минималната заплата и не знам какво би станало ако спре да плаща
НЕ! Никоя банка няма да ти отпусне кредит с вноска 1200 лева, ако вземаш под минималната заплата. Как така ти вземаш под минималната, майка ти има голяма заплата и бонуси, а моли теб да теглиш кредит?
Това е огромна сума, банка няма да ти я отпусне при твоя доход.
Майка ти е с лоша кредитна история, но по-добре тя да си тегли кредита, ако са минали 5+ години от забавянето.

# 42
Измисля си-взима под минималната заплата,пък ще тегли на майка си уж 20-40 000лв,която пък можела да плаща по 1000лв вноска...... Пълни глупости.

# 43
Авторката не отговаря на доста въпроси.
Със сигурност има причина приятелят й да не харесва майка й.

Защо решихте, че е насилник?
Значи е нормално снаха да не понася свекърва си, но ако зет не понася тъща си - "насилник?! Мхм ... интересен двоен аршин.
Аз ако знаех за какво са тези пари щях да напиша още в самото начало. Тя днес ме извика каза ми и аз си тръгнах просто защото доста объркано ми стана. Това не са малко пари въобще. Утре ще и звънна. Ще я разпитам. Само не знам дали може да у направила нещо, което не трябва. Тя имя някакъв проблем не само аз съм го забелязвала. Както стои и се говори за нещо с теб изведнъж започва да говори за нещо коренно различно или както прави нещо отива накъде другаде и прави някакви други неща, и тя през това време не се осъзнава, даже не знае какво е говорила какво е правила. Ходи на лекар за това и казаха, че е от стрес

# 44
Хора, четете. Авторката работи за по- малко от минималната заплата. Коя финансова институция ще отпусне кредит 20 или.40 000лв? Никоя, дори и с ипотека, ама тя май няма нищо.
Поредната тема за точки. Аман.

Общи условия

Активация на акаунт