Връзка със семеен мъж

• 16 933
  • 499
  •   1
Отговори
# 270
Прекрасен град е Лондон, Косано. Там срещнах ММ и там се роди синът ни. Имаш много възможности за социален и културан живот и това е прекрасно. Свободни българи, обаче, на наша възраст почти няма или са жива скръб. Поантата е на свободни. Гледаш мъже, мъже, мъже, млади мъже, хубави мъже, богати мъже, здрави мъже, обаче, някак си от никого не ти трепва. Ако просто искаш мъж до себе си Лондон е идеален. Ако търсиш етническа, езикова специфика, че и на 50+ вече става тегаво.

Имам свободни приятелки на наша възраст в Лондон. Търсят мъже от  по-говорени в световен мащаб езици като френски, португалски, испански и няма. Няма в смисъл да им хареса и да ги плени. Иначе си излизат с младоци.
Благодаря!
Ще променя търсенето май...

# 271
the Дорис, много лесно го говориш това, ама твоят мъж сигурно си е вкъщи до теб. Като станеш на 50, ще го разкараш ли, за да не му готвиш? Едва ли. Е защо за теб да е задължително различно от останалите 50 годишни....?

И като се почне това, че "му чистиш и готвиш" на мъж... ами и мъжът готви и прави много неща за жена си, като се замислиш.

Аз СЪМ на 50 /тази година ставам/.
Къде съм писала да си разкарва някой мъжа, за да не му чисти и готви? Но е ясно, че не всяка иска да е в тип семейни отношения.
Ако една жена се е оправяла сама 20 години няма много какво да прави за нея един мъж после. Тя всичко си може.

Отгледана съм от 3 баби и трите сами от 40 годишни, майка ми е вдовица от 33 годишна, нямате и представа какъв богат букет от дами останали сами по една или друга причина са минавали през дома ни и живота ни - приятелки, приятелки на приятелки, роднини, съедки от къде ли не. Определено жените над детеродна възраст не напират да готвят супа на някого. Искат отношения, но не и семейство в класическия смисъл.

# 272
Защото така е било прието. Оставаш сама заради децата. Това са отживелици вече. Която иска - си остава сама. Която иска - има мъж до себе си.
Жените са различни. Ето по-горе съфорумка писа, че е срещнала новата си любов на 50 г. Много ясно, че няма да стои сама, за да не му "пере" примерно.
Примерите с възрастни роднини от стари времена не са вече валидни в настоящето.

# 273
  • По света и у нас
Амин за предния коментар на Невена.

Всички скачат с триъгълници вложения незнам си какво. На жената тук и ТРЯБВА мъж за да и е хубаво, трябва ли да го таксува при положение, че душата и го иска?

Според мен, който иска нещо да стане - дава и влага, а на когото не му пука дали ще има нещо не си мръдва пръста, а тези които не искат да получат нещо надуват цените.

Така работи икономиката на любовта и нормалната.
Никога не съм се назландисвала за някого когото ми харесва наистина, а “цените” винаги са на макс за тези, които не са ми харесвали въобще, за да се откажат. Това си е химията.

# 274
Амин за предния коментар на Невена.

Всички скачат с триъгълници вложения незнам си какво. На жената тук и ТРЯБВА мъж за да и е хубаво, трябва ли да го таксува при положение, че душата и го иска?

Според мен, който иска нещо да стане - дава и влага, а на когото не му пука дали ще има нещо вдига не си мръдва пръста, а тези които не искат да получат нещо надуват цените.

Така работи икономиката на любовта и нормалната.
Никога не съм се назландисвала за някого когото ми харесва наистина, а “цените” винаги са на макс за тези, които не са ми харесвали въобще, за да се откажат. Това си е химията.
Благодаря!
Даже бих платила на някой вечеря и питие,само и само да ми се махне от главата и да не си мисли,че като ме е почерпил,ще трябва да си легна с него!

# 275
Разбира се, просто хората сме различни. На мен мисълта, че мъжът, с когото се очаква да флиртувам, вкъщи има жена, която му "пере и готви", а сигурно го чака и да се прибере, го прави анстисекси в моите очи. Виждам го като някакъв хитрец, който иска да вкара и мен в живота си, незнайно защо. Наистина не ме кефи да си разпределя някой времето между мен и други домашни задължения с жена и деца.
За който това е супер и откраднатите часове са върха, това не важи Simple Smile

# 276
  • По света и у нас
Напълно те разбирам. Към Косано

# 277
Аз почвам силно да се депресирам от тая тема.

Ако на авторката не и е проблем, че мъжът е и ще си остане женен, добре и е сама , не иска да живее с партньор, иска само приятно прекарване, за какво е пусната  темата всъщност?

# 278
Изречението: "Да кажа,че той търси интимност във всичките и разновидности,загубил е това със жена си,но имат по принцип стабилна връзка." на мен ми говори много. Кой както иска да го тълкува. Авторката ако беше бойна мадама, която на воля интимничи и после спокойно си седи сама, тази тема нямаше да я има.

# 279
На мен ми говори, че даже не си прави труда да измисли нещо оригинално, а си ползва клишетата.

Виж дали поне си е махнал профила, макар че това не значи, че е спрял да  пише и излиза с други жени.

# 280
На мен ми говори, че даже не си прави труда да измисли нещо оригинално, а си ползва клишетата.

Виж дали поне си е махнал профила, макар че това не значи, че е спрял да  пише и излиза с други жени.
Профилът го няма,но съм съгласна,че това не означава,че не пише с други.

# 281
Напълни се света с хора - моралисти. И мъже (в световен мащаб може би повече), и жени (преобладаващи в бгмама Wink ).
По мое мнение най-яростните моралисти са такива поради живот с липса на предизвикателства пред фанатичната им идеология. По-накратко, морализаторствуват Wink тези, които не са имали случай да престъпят морала си. Хора с малко житейски опит. Същите са лесно разпознаваеми поради използването на литоти от рода на винаги и никога.
Още по-накратко - някои се смятат за високоморални, само защото са грозни Wink
Това, разбира се, се отнася за мъжете, за жените нямам опит за да се изкажа  Wink. А и една жена винаги може да се гримира Simple Smile

# 282
Ами грешиш, да си убеден че да имаш връзка с женен е крайно лошо не означава, че не си имал предизвикателства. Мнго неща може да се  коренят в крайността - възпитание, опит от детството до момента,  морал, ценностна система, собственическо чувство, чистоплътност и нейните разновидности, поносимост към лъжа и манипулация и мн. др. Не подценявай хората, с които не си на едно мнение.

# 283
Аз почвам силно да се депресирам от тая тема.

Ако на авторката не и е проблем, че мъжът е и ще си остане женен, добре и е сама , не иска да живее с партньор, иска само приятно прекарване, за какво е пусната  темата всъщност?

Е, как за какво? Да се похвали, че още е вървежна и дори може да отбие семеен мъж от руслото на семейния живот и брачното ложе.
Всеки с радостите си.  Simple Smile

# 284
  • Paris, France
Още по-накратко - някои се смятат за високоморални, само защото са грозни Wink
Това, разбира се, се отнася за мъжете, за жените нямам опит за да се изкажа  Wink. А и една жена винаги може да се гримира Simple Smile

🤣👍🥂. Убичъм тъ 😻. Много вярно!

Общи условия

Активация на акаунт