Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 395
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Пак картинг..с нищо не ни изненадват.

# 451
Да, никога не съм разбирала кому са нужни подобни препратки. Понякога се чудя какво гледам ..

# 452
  • София
Ама много са зле тия от НоваПлей! Снощи качили 4 части на епизода, 3 от тях бяха едно и също. Двете части бяха общо час и 50 мин и реших, че въпреки грешката съм изгледала всичко, а сега излиза, че съм пропуснала половината епизод. Това с битката с кюфтетата изобщо го нямаше и се чудех защо Петя е номинирана.

Яница и на мен ми прави добро впечатление засега, надявам се да не играе същата карта като сестра си, че е ромка и с това да обяснява всичко, което й се случи.

Тоби в МШ беше лигавка, но се държеше добре, не даваше вид на толкова намахана, даже напротив.

# 453
  • Другата България
Скрит текст:
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.
И шефа, и шефа, и той от там. Heart
Така и не се ориентирах кой е ресторанта аз.
Но и не можах да гледам епизода вчера, а и днешния не гледам.
Мери, под "Кадифе" и " Корона", точно срещу "Финес" е италианският ресторант
Сетих се, на Христо Ботев.
Благодаря. Аз съм фен на “Златен дракон“ и китайската кухня, редовно го уважавам, но следващия път ще го направя. Ще уважа “Пи/а/ца Италия“.

Надя повярвала ли си е, или така ми се струва?
За Елизабет вече е ясно. С Петя ще си дърпат плитките.
Както е ясно и че червените ще загубят. Blush

# 454
  • София
Елизабет уж ми хареса в първото предаване, а сега хич не ми допада махленското ѝ поведение. Имам чувството, че ще набие някой.

# 455
  • Телиш/Плевен
Ох, Патрицио е изгубен в превода, все нещо не е разбрал. Много ме забавлява. Joy

# 456
  • Другата България
Тази Ивелина защо размахва косите като Винету, само тя не се е вързала.

# 457
И аз съм от североизточна България, но какво е това мекане, какво е това говорене? В Търново също съм срещала много особено изговаряне на някои думи, но Марина направо не може да говори. В предаване са все пак, да говорят малко по-разбираемо. На повече от половината изобщо не им се разбира какво говорят.

# 458
  • Телиш/Плевен
И аз съм от североизточна България, но какво е това мекане, какво е това говорене? В Търново също съм срещала много особено изговаряне на някои думи, но Марина направо не може да говори. В предаване са все пак, да говорят малко по-разбираемо. На повече от половината изобщо не им се разбира какво говорят.
Аз наистина разбирам повече на Патрицио, отколкото на Марина. Joy

# 459
Елизабет също е много зле с говоренето и мекането

А Едуард от Провадия шътка, съска....

# 460
  • София
Баба ви Лидия наистина изглежда доста по-възрастна от 54-55 годишна.. На мен ми изглежда на 65 .

# 461
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.
И шефа, и шефа, и той от там. Heart
Така и не се ориентирах кой е ресторанта аз.
Но и не можах да гледам епизода вчера, а и днешния не гледам.
Мери, под "Кадифе" и " Корона", точно срещу "Финес" е италианският ресторант
Сетих се, на Христо Ботев.
Благодаря. Аз съм фен на “Златен дракон“ и китайската кухня, редовно го уважавам, но следващия път ще го направя. Ще уважа “Пи/а/ца Италия“.

Надя повярвала ли си е, или така ми се струва?
За Елизабет вече е ясно. С Петя ще си дърпат плитките.
Както е ясно и че червените ще загубят. Blush
Blush Каква “изненада“.
Няма промяна в сценария.

Чак ми се дояде поничка.

# 462
Хора,тази Елизабет от къде ми е позната?В кое друго предаване е участвала.Сигурна съм,просто не се сещам.

# 463
Изненадвате ме с положителните коментари за Елизабет. Тя е точно една от тези с големите претенции, не видях покритие и също не й се разбира нищо. В коментарите си за Лидия беше доста злобна.

# 464
Елизабет е най-досадната според мен… голямо самочувствие, голямо нещо

Общи условия

Активация на акаунт