нобелова награда по математика няма. Слуха е, че жената на Нобел му е изневерявала с математик точно в диапазона 25-30г и затова няма.
Посредствена работа може да се дефинира по много начини и е субективно.
За мен дефиницията на непосредствена работа би била: "Ако бих го работил това без да ми плащат".
Аз друго се оптивам да те накарам да се замислиш. За парньор, секс, любов и деца имаш един ограничен прозорец от време - от 15г до 35г. Ако не го направиш в тази възраст, едва ли ще го направиш.
За бизнес, образование, работа, кариера, пътувания и т.н. имаш друг прозорец от време - от 15г до 85г.
Ти сама си преценяш приоритетите в живота и сама ще си носиш последствията, но представи си че искаш да се ожениш и да имаш деца на 30г.
За целта ти трябва мъж, надежден селектиран и подходящ за теб с който да сте имали достатъчно време заедно за да се опознаете. Т.е. минимум 1 година за базово опознаве и 3 години съвместно съжителство преди да решиш да се задомиш трайно с него. 30г - 3г - 1г = 26г, сега, то такъв мъж едва ли ще срещнеш всеки ден, затова да сложим една година за активно търсене, значи ако го искаш това на 30г възраст трябва да започнеш да го градиш от 25 годишна. Т.е. от днес.

какво "трябва".
, памук и още нещо.