Няма такова нещо като не е трябвало. Но за мен една година е била добре прекарана, за него също, никой нищо не е изгубил. Ако още го чаках да се накуми да иска деца при положение, че ясно е заявил, че не иска, разбирам. Но аз го преживях, прежалих и съм щастливо омъжена и имам семейство с друг.
Аз и тук във форума повтарям тази мантра. Въпросът не е в първия месец да изкопчиш цялото житие и битие, минало и житейски план на човека. Въпросът е, когато го опознаеш, да не очакваш да се промени и да действаш съобразно информацията.
И пак повтарям, става въпрос за хора под 25 години. Ако гоня последния влак, най-вероятно ще питам къде се вижда в следващите 5 години по-рано.
П.П. По повод заминалия - очевидно не съм била толкова влюбена да отида с него и да си зарежа устроения живот тук, а той не е бил влюбен в мен, за да остане. Виждаш грешката като липса на информация или промяна в плановете. Не. Това е просто изпитание, което показва, че не сте един за друг. По-добре докато сте гаджета, отколкото след ипотека и две деца единият да реши да стане веган и да живее в гората, а другият, че е полиаморен, примерно.
Но едно е да говорим от време на време, друго е натиск. То не че и реално има как да натискаме.