Добър гинеколог в гр. Стара Загора - тема 4

• 2 745
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Искам да ви попитам, някоя от вас раждала ли е при Д-р Велева естествено или  тя и другите лекари в Тракия  държат да е се ражда секцио там?

# 46
По принцип в Тракия няма избор на екип ако раждаш нормално. Който лекар е на смяна при него се ражда, аз раждах нормално там, миналата година юли месец. На смяна беше доктор Гидикова (мисля), акушерка ми беше Айлин, ако имаш въпроси пиши 😁 аз някъде бях писала, че самата болница толерират нормално раждане, но масово, като че ли, според мен самите майки искат секцио.

# 47
По принцип в Тракия няма избор на екип ако раждаш нормално. Който лекар е на смяна при него се ражда, аз раждах нормално там, миналата година юли месец. На смяна беше доктор Гидикова (мисля), акушерка ми беше Айлин, ако имаш въпроси пиши 😁 аз някъде бях писала, че самата болница толерират нормално раждане, но масово, като че ли, според мен самите майки искат секцио.
доволна ли си от там?
А там може ли да ти сложат епидурална упойка. Аз бих искала да родя нормално, но не знам как стоят нещата в Тракия.
Или да се насоча към окръжната болница и аз не знам

# 48
За упойка не знам, на мен не са ми слагали. Може да го обсъдите със следящия лекар, ако работи в Тракия, най-добре ще ви обясни. Аз бях с индуцирано раждане, тъй като имах разкритие, водите ми бяха почнали да намаляват и с много слаби контракции, които не усещах. Приеха ме вечерта, направиха ми изследвания, тонове, преглед и на сутринта ми пуснаха система. В 6 сутринта ми включиха системата, около 9 и нещо 10 започнаха контракции, спукаха ми водите около 11 и 30 и в 13.28 родих. Упойка не са ми слагали. Аз като цяло не съм и търсила де 😁

# 49
Здравейте! Тези които се следят при д-р Велева мерила ли ви е кръвното, килограмите, обиколката на корема,  дава ли ви амбулаторен лист?

# 50
Здравейте, търся добър акушер-гинеколог за проследяване на бременност в Стара Загора. Насочила съм се към д-р Тодоров ( и за двамата чета добри отзиви, но не знам дали д-р Иван Тодоров все още изражда и къде), както и към д-р Симона Велева ( за нея също не знам дали изражда и къде). Чувам добри отзиви и за д-р Божидар Василев. Ще съм благодарна за повече лични впечатления особено за Велева и Василев, защото за Тодорови има много.

# 51
Симона Велева изражда в болница Тракия.
Аз съм доволна от нея.

# 52
Божидар Василев. Уникален и страхотен лекар.

# 53
Здравейте! Моля за препоръка за добър гинеколог в Стара Загора, не става въпрос за бременност. Ориентирана съм към д-р Бузалов, но тъй като не работи със здравна каса, предпочитам да го ползвам за потвърждение на евентуална диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт