👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 965
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Мда… по-зле става….

# 76
Аз познавам много хора които черпят тук от извора с години  информация ,а самите те един ред не пишат ,за да полезни на някой. Дано предизвикателствата да ги задействат.

# 77
Ами бездействие е за мен. Какво изморително има в това да пишеш текстове във форум? Седиш си удобно седнал в къщи на диванчето и чатиш? Обсъждането на Тв предавания тук в темите с какво и на кой е полезно и кое му е затормозяващато? Обсъждането на бг шоу елита? Пазара в Лидл и Кауфланд? Никой не е задължен да е тук. Всеки прекарва колкото време има и когато може, ето пак идваме на въпроса със свободното време. Надали някой си зарязва работата, че да пише коментари тук макар и в здравните теми. Не отричам, че и много полезни неща може да се прочетат и да научи човек в тази платформа, но те са написани от хора със свободно време.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 03:16 от Morkovelka99

# 78
  • Пловдив
Платформата е полезна, вече за някои неща и мъжът ми казва питай "Бг-мама". Отделно някои потребители сме завързали реални контакти от тук.

# 79
Аз познавам много хора които черпят тук от извора с години  информация ,а самите те един ред не пишат ,за да полезни на някой. Дано предизвикателствата да ги задействат.
Е, те ако нямат какво да кажат, няма и смисъл да пишат нещо. И аз имам 2-3 теми в които чета от много време, но никога не съм писала в тях. Може да са ми интересни или полезни, но да допринеса няма с какво. Голяма работа. В други пък където съм писала, други потребители ще четат и ще намерят евентуално каквото те търсят.

# 80
Платформата е полезна, вече за някои неща и мъжът ми казва питай "Бг-мама". Отделно някои потребители сме завързали реални контакти от тук.
Но кога ползваш платформата ? Когато имаш свободно време, нали? Това се визира под бездействие в моя коментар. Човек има лично свободно време и е решил да го ползва тук и това не е никак изморително и натоварващо. Защо изобщо някой се засяга е друг въпрос обаче, че и по-зле видиш ли щяло да става. Кое?

# 81
Още в първото пишеше че лаф-мохабета не носи точки, демек описаните от теб теми за турски сериали или кауфландски краставици не са били оценени.

# 82
  • Sofia
БГ мама да пояснят награди или хонорари ще декларират за да не докарат проблеми на хората в майчинство.

# 83
И аз това се чудех? Като човек е в майчинство какво се случва? Добре, че началото на другата година ми свършва.

# 84
Вчера някой се оплакваше, че са му изчезнали 10 000 точки. Пиша тук, в случай, че още някой не е разбрал, че точките във форума изчезват, а не се трупат.

# 85
Вижте стр. 49 от предната тема (има линк на стр. 1 от тази тема). Там съм писала по въпроса.
БГ мама да пояснят награди или хонорари ще декларират за да не докарат проблеми на хората в майчинство.
И аз това се чудех? Като човек е в майчинство какво се случва? Добре, че началото на другата година ми свършва.

# 86
Никъде в ОУ не се споменават хонорари. Говори се за награди.

# 87
  • София
Чета, чета, чета и реших и аз да си споделя мнението (полезно или не - няма значение Simple Smile) а и да дам някой съвет, ако може...

Няколко неща ми правят впечатление, но най-вече, че хората масово не четат и се задават едни и същи въпроси по 1000 пъти, отговаря се по 5000 пъти и пак има неразбрали. Моля наистина някой някъде с големи червени светещи букви да напише кратко, точно и ясно отговорите на тези хиляди въпроси. Не помня кой и къде (natka, DeVa®, teta75, pppqqq, VaniaK..... със сигурност има и други потребители, които са отговаряли безброй пъти) беше писал нещо от сорта: 1. Точките от миналата година не се декларират (само в общината евентуално). 2. Точките от новото предизвикателството се декларират през 2026 г. и т.н. Просто с няколко точки, с две думи, ей тези важни неща, които да светят, мигат и да "вадят" очите. Наистина е ужасно досадно да не четеш и да питаш без да си положил грам усилия и да занимаваш толкова хора отново и отново с едно и също. Спирам, да не кажете, че съм много лоша Yum

Сега малко отчет от мен:
1. В края на миналата година получих имейл от бг-мамма за някаква лоялна програма и някакви точки на който не обърнах грам внимание. После получих още един, че ще си загубя точки и т.н., на който отново не обърнах внимание. След това случайно попаднах на едно мнение от един потребител, не помня кой беше, колко хубави неща си купил с въпросните точки. Реших от чисто любопитство да проверя какви точки имам все пак - оказаха се 10125, от които си взех един ваучер за CCC все пак да пробвам дали ще се случи нещо, понеже не бях убедена. Еми похвалих ви се в старата тема за покупка на едни много хубави боти Wear Boot
2. Регистрирала съм се през 2016 г. и като цяло не съм много редовен потребител, но явно съм получила точките на някакъв принцип и реших да ги пробвам. И аз като Bobby® (с която в последствие си станахме близки, както и с още няколко други сходни съдби) дълги години основно съм писала в темите за проблемно забременяване, която явно е било "полезно".
3. Не мисля да съм от добросъвестните и да декларирам "старите" точки в общината, най-малкото не знам как става това, нямам време и не съм сигурна дали изобщо ще ме разберат в нашата община за какво съм отишла Laughing
4. От новата „игра“ получих 500 точки за следното: попълних анкетата (не за друго ами ми беше любопитно какви въпроси има, а и точно в този момент не ми се работеше и си търсих някаква занимавка Yum), не съм писала повече от обикновеното, още повече в теми за които нямам какво да кажа (вижда се и по броя на коментарите ми за почти 10 г.), пуснах една нова тема (която отново не беше свързана с "предизвикателството", а просто защото исках да видя дали ще има такъв интерес какъвто ми създаде на мен. Пускам линк в скрит текст, ако някой има желание да види по какво се "зарибих" Laughing) и май с това се изчерпа "активността ми" по повод коментиране. Иначе си следя и чета доста теми, когато имам време, разбира се Relaxed
5. Аз лично си подавам ДД всяка година (изключвам годините, в които бях майчинство) и ще подам и следващата, още повече щом няма аз да попълвам, а всичко ще е на готово. Тук искам да отбележа, че по данните, които подават куриерските фирми към НАП по наложените платежи си плащам и там данък, но по мое усмотрение (хайде в Еконт си правя справка, но за Спиди не ми се дават всяка година по 20-25 лв. ли бяха, за да ми направят великата справка). Общо взето повече от 100 лв. не съм плащала - за лични вещи и някоя и друга продадена дрешка, играчка и т.н.

Еми май това е. Дълго стана за което се извинявам, ама както казах и по-нагоре - не се включвам често в обсъжданията.

Хубав ден на всички!

Допълвам: 6. Точките си ги прехвърлих чрез Incentiv, за което не съм въвеждала данни, но после като прочетох в темата си ги "осребрих" (така ли се казваше) като въведох необходимите данни. Сега би следвало да имам общо 55 лв. от миналата година и от това предизвикателство. Усещам, че в скоро време ще има поръчка за така великия шокомед Yum

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 14:44 от _Reni_renI_

# 88
  • Другата България
500 точки са 5 лева.

# 89
  • София

Да, ако е към мен - 5 лв. са 500 точки, но от преди ми бяха останали 50, та затова писах 55 лв. Може би не съм се изразила правилно.... Thinking Коригирах...

Общи условия

Активация на акаунт