Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 648
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 510
Е, добре де, вие как показвате интереса си към човек, когато все още нямате връзка, но го харесвате? Само по време на срещи ли проявявате внимание? Как се разбирате за среща, ако все още не сте го опознали? Как го опознавате по-добре? Обяснете тогава
Показването на интерес чрез чатене!
Не е ли по-добре да си говорим, говоренето не  е задължително да е само със срещи на центъра в 8/предполагам 20/...
Сериозно трябва да се притеснявате за санитарния си минимум към хората, ако смятате,че щом някой си чати с вас, му пука, напротив, фактът ,че постоянно виси на телефона, означава, че няма съществени занимания в живота си!Особено мъж...
И ако определяте вниманието и значимостта си от чатене, е много жалко, поне се чувайте по телефона, и да-излизайте на центъра ,ама не в 8, а в 20😀

Аз, например, не обичам да говоря по телефона - по-лесно ми е да пиша или да се срещна лично. Определено няма да се обадя на някой, когото не познавам добре.

Затова в началото предпочитам да си чатя малко, докато не съм напълно сигурна, че този човек ми е интересен на този етап и мога да се срещна с него.

И уважавам хората, на които този подход не е приоритет. Следователно няма абсолютно никакъв смисъл да доказваме тука своята гледна точка. В този въпрос няма правилно/неправилно. Има субективизъм.

# 511
Божкееее, стара мома ще остана ако сега трябва да чатя с някого за да му покажа интерес. Тоя норматив дето трябва да се покрие нали разбирате какво означава??
Двата реда набързо са чисто отбиване на номер - нье, мирси.

# 512
Ами, добре, 2 дни не писал, защото много работи, в същото време писал във фейсбук, в бг-мама, в автомобилен форум, последно е бил на линия преди 14 минути във Вайбър, онлайн е в сайта/приложението за запознанства, където сте се намерили.. сложете каквато си искате интернет активност... Това надали е щото много ви харесва, ама няма време от работа да си вдигне главата и да ви пише два реда веднъж дневно.

а разбираме къде е писал, защото .... го следим? Rolling Eyes

Не е задължително, на мен от нотификациите на самия телефон ми излизат интернет активностите на приятели, в групите, в които съм от членове на групата, които не са ми в приятели, че имам съобщения, новини ми излизат и пр.

# 513
  • Пловдив
Божкееее, стара мома ще остана ако сега трябва да чатя с някого за да му покажа интерес. Тоя норматив дето трябва да се покрие нали разбирате какво означава??
Двата реда набързо са чисто отбиване на номер - нье, мирси.

Точно така е .....годината е друга , отношенията са други.Телефоните са ни в ръцете денонощно........нормите и порядките са други.И ако успееш да установиш някакъв баланс между старо и ново имаш шанс в играта.В момента този набор 80-90 сме някаква смесица между аналогово и дигитално.

# 514
Бояна,ами най-малкото на другия ден се чуваме да си кажем,че добре сме изкарали и да плануваме следваща среща? На кой къде му се ходи,какво му се прави, някакви такива неща. Абе като ти е готино с някой,винаги се намира какво да му драснеш в тия два реда. Другия ти отговоря и се води комуникация. А не среща днес и пълна мълчание до другата седмица....

# 515
  • София
Колко време отнема за два реда съобщение? 1мин че и по-малко. Или едно обаждане да чуеш набързо половинката си в обедната почивка? С какво пък чак толкова са заети тези хора,все едно не са им телефоните постоянно в ръцете или джоба? Хората станаха супер странни и дръпнати. Едно "добро утро" или "как минава деня ти" е явно нещо страшно ангажиращо.....

Заети са .......управляват конгломерати.Всеки ден след работа...срещи с приятели, колеги,  роднини.Цял ден мисли дали вечерята с аспержи и чия ще си върви с био виното от Анголската провинция.Аз ако поне 3 пъти в седмицата не отида на театър си го броя за загубен живот......

От превземки ще се затрием сигурен съм
Да. Ако не живееш така, животът ти си го брой за загубен.
Кое е превземка, аз не разбрах. Ти как живееш?
Не работиш, не се движиш и не общуваш, нямаш културен живот. Какво правиш?
С какво се храниш? Как се забавляваш?
Ако си набор от Милениумите, ами те са хедонисти отвсякъде.
Нали я гледам дъщеря ми- нкандидат-студентка е, обаче не може очите да и видиш. Или е с приятелки, или учи френски, или е на йога и пилатес, или е на ревюта или е на някакви конференции за финанси и инвестиции, или на бифор парти, или на афтър парти, или на ски, или в чужбина, изобщо е супер заета и не я виждам кога да седне да къса маргаритки с обича ме- не ме обича.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:37 от Azzy

# 516
  • София
Бояна,ами най-малкото на другия ден се чуваме да си кажем,че добре сме изкарали и да плануваме следваща среща? На кой къде му се ходи,какво му се прави, някакви такива неща. Абе като ти е готино с някой,винаги се намира какво да му драснеш в тия два реда. Другия ти отговоря и се води комуникация. А не среща днес и пълна мълчание до другата седмица....
Това чуване е веднъж, ако сте се разбрали за следваща среща след няколко дни през тези дни защо ще се чувате? Да не говорим преди първа среща. Разбрали сте се за петък, днес е сряда, какво ще си чатите до петък. Вълнуваш ли се, о, да, и аз се вълнувам, и тн.

# 517
😂😂😂😂😂
Бояна,няма как да ти го обясня явно.

# 518
  • Пловдив
Цитат

И работя и с хора се срещам и си имам и моите занимания.

Но като харесвам някоя жена ми идва на акъл през денят докато работя да и драсна 2 реда да разбере ,че имам повече интерес към нея и дори и в натовареното ми ежедневие , някъде се прокрадва и мисъл за нея.Вечер като се прибера докато прибирам прахосмучката и вадя пералнята пуша 1 цигара и пак отделям време.
И понеже не се правя на най........културният ми живот не ми отнема всеки ден от 17-до 00 часа времето , защото той се случва доста по рядко.Срещите ми с приятели и роднини също и всъщност съм доста по свободен отколкото някой тук се опитват да се изкарат ,че живеят някакъв живот на макс и въобще нямат време за 2 реда от типа
"Хей какво правиш, пиша ти просто да те усмихна и снощи роклята ти беше хубава" и най вероятно и снощи съм и казал, че е хубава , но понеже сме непознати търся варианти да си комуникирам с нея ....защото ми е важна и искам да ми стане по важна ........примерно

# 519
  • София
😂😂😂😂😂
Бояна,няма как да ти го обясня явно.
Сигурна съм, че има. Проявил е някой инициатива – познат, непознат, все едно, но те е поканил на първа среща тази събота. Днес сме сряда. Какво се очаква да прави до събота в 20 ч, когато сте на ресторант?

# 520
Честно казано същите, дето все искате телефона да е в ръката и да реагира после пускате теми, че той след работа само с това се занимава. “Не обичам да говоря”, вика … и как общувате? С писане само. Накрая сте много общителни с писане, а на живо не можете. Изпитвала съм го много пъти. Прибира се вкъщи и пълни фейсбук с такива сладкодумни неща, и смешки, закачки, пише ми много, а като се видим на живо мълчи и само за стреса с децата говори. Няма помен от тази забавна и духовита жена. В същото време имам приятелка, която с дни не ми отговаря дали ще се виждаме, а като като се видим всичко е наред и общуването е пълноценно. Това са примери за приятелство между жени. Вярвам, че и в общуването с мъже ще и същото нещо.

# 521
  • София
Както обикновено става миш-маш, спрямо какво им е в главите на потребителите и се залита в крайности.
Не.
Никоя крайност не е за предпочитане.

Иска се санитарен минимум в началото - дали обаждане, дали здравей, как си?, дали флаш среща за 3 минути - трябва да има закачка и от двете страни.

# 522
Когато харесваш човек и имаш много общи интереси, е много лесно да намериш теми за обсъждане. Какво значение има кога това може да се обсъди - по време на среща или когато имаш няколко свободни минути и можеш да си чатиш. Какво значение има, ако това устройва и двете страни?

# 523
Комуникацията зависи от това какъв е интервала до срещата. Дали е след 3,5 дни, или след 2 седмици.
На мен също ми е отблъскващо някой, с който още не съм се опознала да търси контакт с мен многократно на ден. Имала съм такъв случай и докато стане време за срещата (трябваше да стане уикенда) аз вече не исках да ходя и я отказах. Човека ми се стори супер обсебващ и мега лепка.
Друг пък, с който беше след месец срещата, цял месец не потърси контакт. С него се познавахме от преди това. Пропусна срещата, бях го отписала естествено. Присети се два дни след срещата да ме пита кога е, да заяви интереса си към мен, казах му че няма да има такава. Изля ми накакви многочасови бълвочи по чат, опита се да се оправдае колко е зает, да ме впечатли с предложения за екскурзии, лукс, и не знам си кво. Умря ми мерака за среща и с него.
Та някакъв баланс трябва. Леко потвърждение, че интереса го има двустранно, но да не е досадно, нито пък напълно отсъстваща комункация. Най-добре да се случват по-бързо срещите и да става ясно искаш ли да общуваш още с този човек или не, както и той с теб.

# 524
  • София
Цитат

И работя и с хора се срещам и си имам и моите занимания.

Но като харесвам някоя жена ми идва на акъл през денят докато работя да и драсна 2 реда да разбере ,че имам повече интерес към нея и дори и в натовареното ми ежедневие , някъде се прокрадва и мисъл за нея.Вечер като се прибера докато прибирам прахосмучката и вадя пералнята пуша 1 цигара и пак отделям време.
И понеже не се правя на най........културният ми живот не ми отнема всеки ден от 17-до 00 часа времето , защото той се случва доста по рядко.Срещите ми с приятели и роднини също и всъщност съм доста по свободен отколкото някой тук се опитват да се изкарат ,че живеят някакъв живот на макс и въобще нямат време за 2 реда от типа
"Хей какво правиш, пиша ти просто да те усмихна и снощи роклята ти беше хубава"
Нещо не се разбираме добре.
Аз не защитавам тезата, че няма нужда да се отразява някой, който ти харесва, точно обратното е.
Смятам, че колкото и да си ангажиран, ако някой ти харесва и го намираш за важно, ще намериш начин и форма да го направиш.

Общи условия

Активация на акаунт