Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 087
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 805
Да, Мария все пак има кариера, знае какво е да работиш и да изкарваш пари… не само да ги харчиш наготово.

Лени има страхотно тяло и в бюста е доста надарена. Преди бяхте пускали пак снимки, иначе нямаше и да разбера. Красиво момиче с хубави гени.

# 2 806
В такъв случай Мария може ли да я съди? Уж не каза конкретно коя Мария, ама си беше ясно.

# 2 807
Лени Клум има хубаво тяло, но прекалено позира около тоя бюст. Видяхме всички 😃, не е нужно чак да ги поднася толкова. Просто за толкова млада жена е смешно.

# 2 808
Ако иска може да и заведе дело за клевета , то само това и липсва на Светлана -детската градина я съди , явно бивши вече приятелки си качват сторита с Гущеров , Бояна Маринова и е спретнала скандал, че пише на новия и .😬

# 2 809
Скандала с Бояна Маринова съм го пропуснала 😄 Къде го прочетохте? Доста й се струпа в последно време на Палунка…. 😄😄😄

# 2 810
Светлана е писала на настоящия приятел на Бояна и тя и е спретнала скандал във фризьорския салон .

# 2 811
Къвънч Татлъту и неговите снежни фигури.. Heart

https://www.instagram.com/p/DGagKHyIjdv/?img_index=1

# 2 812
Компроматното е за Нова тв и предаването, в което я поканиха, за да й дадат изява на простотията. За пореден път при това. Тя е известна и разпознаваема, благодарение на продуцента, откакто беше във Вип Брадър. Не е виновна темата тук.

# 2 813
  • Варна
Къвънч Татлъту и неговите снежни фигури.. Heart

https://www.instagram.com/p/DGagKHyIjdv/?img_index=1
Браво на него!
Винаги, когато аз чупя яйца удряйки ги в ръба на купичка се сещам, как той чупеше яйца с една ръка в "Кюзей - Гюней" 🤣

# 2 814
  • Наблизо
Е, то пък като се тръшкат, к'ва файда?😆
На мен половината холивудски скумрии са ми тотално безинтересни, но просто подминавам.
И на мен.Какъв компромат е някоя еърбръшната до неузнаваемост в списание.
Темата си създава собствена посока.Като излезе нещо интересно,се коментира.Ариана Гранде отнесе 10тина страници и то на ангро и преразказ по картинка.

# 2 815
  • Down south
Близнаците на J Lo станали на 17г
https://www.facebook.com/share/r/162kTRR7RF/
Момчето е копие на Антъни.
Децата на J Lo, обаче май не са в добри отношения с баща си.. или се бъркам? През годините знае ли се дали прекарват време с него? Защото сега голямо хвалене с новата жена и дете, пък тези деца сякаш никога не съм виждала, може и да греша?!
Не, не бъркаш.
Всъщност той има общо 7 деца и с по-големите не е в добри отношения.
Съвсем скоро беше подарил кола на  единия от синовете си (от брака с Даянара Торес) и момчето не беше доволно, каза, че иска време с баща си, а не подаръци.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:47 от Daylily

# 2 816
Аз не мога да повярвам колко много хора (и не само много млади) живеят в инстаграм заблудата, че е възможно да има такива кожи, лица и дупета каквито са по снимките и то постоянно.
Някой може да е в топ форма днеска и буквално 2 седмици боледуване и разплуване и формата вече не е топ.
И имам предвид и лице и тяло.
И Джесика Алба и Ева и даже тази клетница с бричове Барбара Палвин си имат целулит, някоя пъпка покрай цикъл, бръчица, забравено косъмче, сецнат кръст, цистит, увисване и пак са супер красиви!

Затова харесвам Памела и някои други, много много ми се иска да има повече известни жени, които да се показват неперфектни, защото децата ни тепърва растат. И искам да виждат и да знаят, че всички хора сме еднакви и никого не подминават бръчки, целулит, петна, сенки под очите и даже болежки Sad . Ама съвсем никого, без оглед какъв милиардер е. Но сякаш на малко жени, а за жалост и мъже им се иска да се покажат натурално, всички мажат яко с филтри. Обикновените хора също Sad
Иска ми се да стане натуралното модерно, но не се и надявам.

На мен темата цялата ми е интересна:) Мнооого рядко нешо да ми е скучно и с кеф скролвам. Даже за Майкъл Дж, четях когато пишеше едно момиче.

Честно казано, аз не мисля, че световните звезди са по-морални и по-непростаци от наще или нещо по-интелектуални да са им компроматите. Същите са, но с повече пари и персонал. Кайнето, Пи-диди да не е много по-нормален от Светла. Или оня дето се появи преди колко години, по прашки на един Биг брадър? Колко по-преди Бианка:)))) Той Радо-прашката-простак, а Бианка и някои други по гащи - изкуство:)))))
Все са хора, които ги мързи да работят нещо и се чудят каква глупост да подхванат.

Последно за вуйчето. Не знам какво му се чудите - вие нямате ли възрастни роднини? Умни, способни, оправни хора, ама възрастни. Аз да - и край мене родителите на приятелките ми и те са така (повечето, родителите на съфорумките и на Роузи баба и не се броят). Те си правят от ония селфита дето гледат втренчено леко надолу, споделят си снимки ''добро утро'' с кафе, рози и бяло гълъбче, пишат в коментар вместо в съобщение и подобни.
Вуйчо Ванко е същия само че има повече пари Sweat Smile
Знам, че 60 са новите 40 ли какво беше, амаааа възрастен човек си е и парите не могат да променят това.
Малко може опита, образованието, пътуванията - може, ама чудеса чак не, на 60 си на 60

# 2 817
Който иска да се говори за нещо друго, трябва да говори за нещо друго. Масово потребители с по двайсет публикации идват да обяснят кое как трябва да е, след което изчезват.

# 2 818
Дъщерята на Хайди Клум - Лени :
Скрит текст:

Супер е Лени!Слабо и финно тяло и големи гърди е много добра комбинация.Гаджето и е късметлия!

# 2 819
Independent Spirit Awards 2025
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт