Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 987
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 2 865
  • Наблизо
Хрис Пауна е пуснал стори.Гледа момента когато Паунка говори за Мария.А Светлана на дивана.
Скрит текст:
Скрит текст:
Това сигурно ли е, че е Светлана?
Баш Палуна е с баба Кунка.

# 2 866
Видна столична бръмчалка.
Не е известна с нищо. Участвала е в клипове на някакви чалга звезди, мисля.
Коя е Бояна Маринова, с какво се занимава?

# 2 867
  • гр.Пловдив
Стоя и гледам Хрисс, редовно го засичам и в квартала. Противно създание, което дори и парите не го правят по-чаровен. Какъв е тоя бой за него, не знам…

В кой квартал,ако не е тайна?
Понеже в момента върлува дилемата защо баба Кунка и челядта са на квартира чак в Правец ?
Нали по едно време болшинството Гущерови бяха в коооперация с изглед към Кауфланд на голям столичен булевард..

# 2 868
Има и коментари от приятелки на Палуна под неговата публикация 😄

# 2 869
Ох, тая драма няма край, толкова пък да ми писна от тия двамата…

# 2 870
Нещо се опитват да изкарат някой лев със “сензации”, че са се разделили, че Хрис имал нова, която е приятелка на Светлана, че после намесиха и Мария.. ама той пък защо си качва стори заедно с нея?! Имат някакви отклонения и двамата и яко са го закъсали за пари - реваха по тв и това не помогна, а с общия мозък, който споделят не знам какво повече могат да измислят.

# 2 871
  • Glasgow
Той ли лъже или Светлана или просто правят циркове

# 2 872
На мен не ми се рови за клипове, но Мария докато пълзеше по сцената, на бай Веско според мен му се случи тийнейджърска случка под кръста 😆

# 2 873
Аз вече почвам да си мисля, че разиграват някакъв цирк 😄 От който ПАК няма да получат пари…. Почва да става много жалка историята… мозъци като на медуза

# 2 874
Горките им деца!

# 2 875
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Затова показвам как гледаме епизода"...
И къде е снимката/видеото? Вие най-интересното не сте качили тук.
Пишмян клюкарки!

# 2 876
Ивка бейбе и Иван Христов в "Капките" JoyJoyJoy Ни моа... но това повече го разбирам да си го причиниш за пари...

# 2 877
Иван е много музикален и е подходящ за Капките.. Няма нужда от пари, но за кеф защо не  ..

# 2 878
"Затова показвам как гледаме епизода"...
И къде е снимката/видеото? Вие най-интересното не сте качили тук.
Пишмян клюкарки!

Цял клип е 😄😄 Но ако вечеряш, не го гледай сега 😄

# 2 879
Васко Василев при Лора Крумова
Скрит текст:
На 28 февруари по кината тръгва документален филм за него. Обяви концерт в Арена Армеец през октомври по повод 55-тия си рожден ден. Пуловерът бил специално избран заради предстоящата Баба Марта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт