Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 902
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 270
Литъл Гущер е публикувал това- Шеф Ангелов е затиснал ПалУна в неудобна поза и Хриси се тревожи в каква среда растат децата му😅🤫

За тия дъно не съществува! Копат все по- дълбоко

# 3 271
Е, те първа им предстои да делят децата вероятно. Ще ползва всички поводи за пред съда. Жалко за децата наистина.

# 3 272
Пуснах сълза за Хриси...
Искат да не спира да се говори за тях и да се опитат да го осребрят.
Знаейки изборите му, такива страхове едва ли са му присъщи.

# 3 273
  • на село
Какво е писал Лазар за домашното насилие?
Аз го следвах, защото даваше много полезни фитнес съвети. Това е нещото, което той прави най-добре.

После се взе за компетентен по всичко, плюс - имаше преди доста години един случай на поредната пребита от мъжа си жена и той изпляска някакъв супер нелеп коментар, омаловажавайки случилото се и принизявайки го до скандал с хвърляне на чинии. Не мога точно да цитирам, но рязко ми стана неприятен след този случай.

# 3 274
Анджелина тук изглежда повяхнала :
Скрит текст:

# 3 275
  • на село
Косата ѝ изглежда все по-зле. Един подходящ цвят и ще светне.

# 3 276
Вчера видях треньорката Хриси Парова във фитнеса. Тренираше три-четири жени. Много добре изглеждаше, само не знам защо самата тя беше с трико, дълъг дебел пуловер и дълга жилетка 😀
Понеже имам близка приятелка треньор, която също е постоянно навлечена в залата, веднага ти казвам - защото ѝ е студено. И аз не вярвах, защото на мен винаги ми е горещо, но наскоро останах след тренировка за половин час и към края зъбите ми тракаха от студ. Помещенията са големи и уж отопляеми, но се поддържа сравнително ниска температура. А треньорите стоят понякога часове наред и когато не се движат, хич не е приятно.

Много съжалявам за Джийн Хекман, както и за Мишел Трахтенберг.

# 3 277
Започна поредицата за Алек Болдуин и Хилария по ТЛС. Гледах първия епизод и макар че досега симпатизирах на Хилария без да се задълбочавам в информация за нея, в този епизод ми се видя като психопат. Алек имал ОКР. Малко ме натовари първия епизод, но ще дам шанс с още 1-2.

И аз го гледах. Следя семейната им история от самото начало, много са ми интересни. Не съм от тези, които се дразнят чак толкова на Илария, но определено изглежда сякаш тя командва парада и изглежда леко нагла и самовлюбена.
Често жени с много деца са такива. Не знам дали е следствие от ежедневието им или точно защото са си такива, искат много деца, които да командорят. Не харесвам и двамата, но са сеир за гледане.

# 3 278
Анджелина тук изглежда повяхнала :
Скрит текст:

Анжелина все повече прилича на баща си и остарява като него. Той за мъж бива, но за жена с неговите черти не.

# 3 279
  • Враца
Литъл Гущер е публикувал това- Шеф Ангелов е затиснал ПалУна в неудобна поза и Хриси се тревожи в каква среда растат децата му😅🤫

За тия дъно не съществува! Копат все по- дълбоко
Когато се събра със Светлана, тя вече имаше един "любовнически" прякор, плюс доста разкрепостени снимки в списание.
Той си я е избирал за майка на децата му, 4 на брой, сега се притеснява за средата й и начина й на възпитание? Хм... Наистина думите са съвсем, ама съвсем излишни и е по-добре да мълчи. Копаят дъното, както обичате да се изразявате в темата тук.

Криско и жена му съвсем е възможно да не помнят точната хронология на събитията за узнаване на болестта и т.н.
Със сигурност им е било голям стрес и каша в главите от тази информация.
Плюс това ако едно изследване дава висок процент вероятност за нещо, когато не е 99 или 100, всеки би се надявал да е в останалите проценти, при които не е вярно.
Не ги съдя, нека да направят нещо добро.
Дори да не бяха направили тази фондация и да събират пари, пак насочват вниманието към проблемите на децата с увреждания.
Пък и той получи подкрепа от общината и държавата (не зная точно кое), което само по себе си е победа. Сигурна съм, че това е голяма рядкост. Щом той може, нека да бъде на предната линия и лице на всичко. Понякога промяната може да се направи не от най-съвестния, а от най- известния.
За справка- ето защо роялите подкрепят каузи и фондации. Не се афишира изобщо да даряват суми, но с лицето си застават и дори и ние, в малка и далечна България, знаем къде е била Кейт или Летисия и коя кауза е подкрепила.
За което адмирации!!!

# 3 280
Актьора Джийн Хекман е открит мъртъв заедно със съпругата си и домашният им  любимец във къщата им. Аз го помня от Фирмата със  Том Круз.
https://www.dailymail.co.uk/home/index.html

# 3 281
Джъстин не отива на добре, дано не е следващият, който ...
https://life.dir.bg/zvezdi/poyavi-se-stranno-video-na-dzhastin-b … yli-da-go-napusne

# 3 282
Явно и Хриси е получил пари от Хелс Китченс за да може да се вдига шум. Шеф Ангелов май и с други участнички е имал такива "изцепки", но съм сигурна, че всичко е в името на шоуто

# 3 283
Шеф Ангелов ми се струва мераклия нещо 😁. Ясно, че е за шоуто, ама така някак отвътре му идва 😂

# 3 284
Според мен шеф Ангелов играе роля, защото в Мастър шеф беше съвсем различен, като поведение. Може да се окаже накрая, че и двата пъти е играл роли, а като човек е съвсем различен.
Например адски много се разочаровах от шеф Манчев. Толкова години гледам Кошмари в кухнята и Черешката на тортата и той все коментираше като голям капацитет. В последният сезон на Черешката имаше нововъведение - част в която той в неговата кухня приготвяше ястия от менюто на участниците. Кухнята му беше адски мръсна, почти като кухните от Кошмари в кухнята, а ястията не се отличаваха с някакво майсторско приготовление.

Общи условия

Активация на акаунт