Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 900
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Glasgow
То никой не може да разбере😅
Това момченце е много сладко

# 3 376
Много красиво дете на снимката.
Елизабет Методиева малко лицемерно да прави интервю и с двете и да го пуска по едно и също време. Иначе от откъса Мария ми хареса, наистина на фона на Светлана изпъква. Може и да е истина това за дивана, но Мария е вряла и кипяла в публичното пространство и знае как да отиграе ситуациите.

# 3 377
  • Варна
Да,знае ама дръжки, това означава, че лъже най-нагло.
Оф, отвратителни са всички.

# 3 378
# 3 379
Лигаво интервю на Мария при Елизабет,отново се прави на мислеща "дама", на някой въпроси заобикаля отговорите.

# 3 380
Също не разбирам ако раздялата на Хрриси и Светла е постановка, Хрисито защо пуска тези клипове и издава работата.

# 3 381
Също не разбирам ако раздялата на Хрриси и Светла е постановка, Хрисито защо пуска тези клипове и издава работата.
Защото трудно се дели една мозъчна клетка и без интриги не могат да живеят. Мислят, че като са на топа, са интересни и вървежни, но освен че са жалки, друго няма. И "раздялата" им е постановка.

# 3 382
  • София
И аз мисля, че всичко е постановка, за да си вдига рейтинга Светлана и изкарат някой лев, защото е очевидно, че разплутият Хриси няма никакво намерение да почва работа. Че схемата им е уникално глупава - факт. Но е и факт, че се говори много за тях и сигурно изкарват нещо да се прехранват. Сума ти народ са.

# 3 383
  • на село
Не съм гледала нищо, но чета тук коментарите. Според мен, и двете лъжат, само че Мария е по-обиграна (не по-умна).

Хриси и Светла може и да съжителстват заедно по принуда. Битовите проблеми не са за подценяване.

За палуНите и аз питах, ама няма инфо. Дано има кой да се грижи за горките животинки.

# 3 384
Ей сега да има някой далновиден продуцент и да направи едно риалити със Светнала и Гущера - а гостуваща звезда Мария - да се изяснят, не за друго Trollface

Ще изкарат милиони тия тъпаци.

# 3 385
Тъпаци, тъпаци, ама почти цяла България се вълнува от техните отношения и следи развитието им ...

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 14:22 от monii

# 3 386
Цяла България - не. Но очевидно голяма част от публикуващите в темата.... необяснимо за мен защо.

# 3 387
Тъпаци, тъпаци, ама почти цяла България се вълнува от техните отношения и следи развитието им ...

Това не променя техния статут, говори за статута на аудиторията.

# 3 388
  • Berlin
Като гледам и България е “принудена” да им слуша глупостите - то интервюта от единия, па от другия, то участия във формати и тв предавания, явно трибуна за изява не им липсва.

# 3 389
Клаудия  Кардинале една от най- красивите жени за времето си, Делон, Мастрояни и Белмондо някога са били влюбени в нея!
 В момента е на 86 години,  не се е подлагала на никакви пластични операции или инжекции за красота.

Общи условия

Активация на акаунт