Клечи, нали знаеш, че и това ще мине. Всички ги имаме тези моменти, от опит знам, че трябва сам да се измъкнеш. Спомням си колко много ме дразнеха всички, които като мен сега, се опитваха да ми дават акъл. Само усмивки и повече разходки с принца ти желая.
Макавей, усмихна ме с тази красота, която показваш, благодаря!
Скиорът герой спи. Обещах му да го оставя да спи колкото иска. Заслужи си го. Снощи му разправях, че днес ще го изкарам на двора по тениска и шорти, защото температурата ще е само - 5 градуса, та да не загуби тренинг.
Днес ММ и сестра му ще ходят на гробищата, аз ще раздам на съседите и това е. Ще се гледаме с пИятеля. Снощи преди сън ми разказа приказката за 7 -те козлета с главен герой Големия бърз костенур, вместо вълк. Искал още къщи, защото неговата не му стига и му е малка. Та не изял козлетата, само ги изгонил, обаче дошъл вълкът и го наритал, защото му разваля приказката и казал на козлетата да се прибират, защото утре ще ги яде. Готов е пИятеля на всичко, само и само да забави спането.
Хубав ден от мен и си пазете къщите, да не дойде някой да ви ги вземе и да ви развали приказката!
). Отнесох половината при съседите. С това ще почетем нашите отлетели към звездите близки. После малко на пазар - Магнавира беше на привършване. Върши добра работа. Щерката е най-добре, голямата внучка все още не съвсем и най-малкото чаве е след тях. Ще се оправят, щом дават заявка какво да готвя за обяд - Супа топчета, руло Стефани с пюре и мляко с ориз. Приех заявката, сега малко при вас и запретвам ръкавите. Все до към 13.30 - 14.00 ще смогна.

И днешната мисъл ми хареса. Все се каня, да се върна назад в постовете ти и да си ги запиша. Ще го направя.