Покупка на жилище на името на малолетно дете

• 7 371
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
Жена, успокой се малко!
Разведеш ли се такъв сама ще си го набиеш, че лошо ще ти стане.
Къде ще ходиш с две деца от двама различни мъже?
Премисли, дишай и не се води от емоциите - те са най-големият ти враг в момента.
Мъжът си няма да накажеш с развода - себе си и децата си ще накажеш.

# 301
Спорен въпрос, кой чете и кой не:
Обект на искането на съпругът и и майка му са именно нейните пари, които има за първоначална вноска за апартамент.
Твои интерпретации са какво искат съпругът и майка му.
Авторката казва:
Имам заделени собствени пари, които не са много, но са достатъчни за първоначална вноска.
Вече изяснихме, че за имот на името на дете не може да се вземе кредит, така, че първоначалната вноска не играе никакво значение.
Авторке, с надежда за работа и две малки деца.... моли се майка ти да те приеме в дома си и да ти помага.

# 302
Жена, успокой се малко!
Разведеш ли се такъв сама ще си го набиеш, че лошо ще ти стане.
Къде ще ходиш с две деца от двама различни мъже?
Премисли, дишай и не се води от емоциите - те са най-големият ти враг в момента.
Мъжът си няма да накажеш с развода - себе си и децата си ще накажеш.
Никой няма право да тормози децата ми , та ако ще по земята да се влача.
Направо съм изумена от мисленето Ви! Сякаш като имам две деца от двама различни мъже, живота ми приключва там, да стоя и да са тормозени. Защото сега разправиите са за едно, но само аз си знам на каква агресия се крив в този човек. И не желая един ден той да бъде пример за подражание как трябва да се държи един мъж с жена, и как жената трябва да стои и да го слуша покорно, само защото така е прието.
Две деца от двама различни мъже. Да, факт. Но аз съм длъжна на децата си, да съм в добро здраве и да се грижа за тях!
А аз съм в добро псическо и физическо здраве, способна съм и имам алтернативи. А това дали някой мъж ще ме погледне или не да ви кажа честно е все тая. Важното е децата ми да са здрави. И да не се учат, че да живееш в агресия е нормално. , за да си избива някое мекотело безбройните комплекси… защото не знае как да се справи със себе си и собственото си съзнание.
Ако ще света им да се срива под краката им!

Какво значи майка ми да ме приеме? Аз да не съм прокажена? Да не би да съм я изложила с нещо? Да нямам морал, или???
Какво значи, че нямам изход?
Човек не може да промени миналото си, но с положен труд и усилия и работа със себе си, може да промени настоящето си, до колкото зависи от него. Ако иска, разбира се.

# 303
  • София
Затова още в началото ти казах, че според мен е най-добре ако имаш къде да отидеш мигом да напуснеш този ад. Няма смисъл да се тровиш. Съпрузите трябва да са хора, които се грижат един за друг, а не се тормозят, заплашват и обиждат. Чак ми е чудно, че още не е започнал да ти посяга.

# 304
  • София
Какво значи майка ми да ме приеме? Аз да не съм прокажена? Да не би да съм я изложила с нещо? Да нямам морал, или???

Означава, че хич не е длъжна да те приеме с 2 деца обратно, да ѝ се мотате на възрастна жена по цял ден на главата.
Означава, че явно смяташ, че ти се полага и сигурно си правиш сметка и внучетата да гледа, докато ти правиш кариера. Означава, че постъпваш егоистично.
Означава, че такъв ти е манталитетът, че нещо ти се полага. И най- вероятно така постъпваш и с мъжете, затова гледат и те да си защитят интереса.

# 305
Авторке като ти чета агресивните постове разбирам защо съпруга ти се държи с теб по начина по който се държи.
Представям си с него как се държиш. После свекървата ти била виновна.

# 306
Темата премина границите на добрия тон. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт