Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 233
  • 728
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Hell's Kitchen България („Кухнята на Ада“) е риалити състезание за професионални, а отскоро и за хоби готвачи.
Предаването стартира на 27 февруари 2018 г. по NOVA с водещ chef Виктор Ангелов.

Hell’s Kitchen се завръща за своя седми сезон по NOVA. В кухнята на свръх взискателния шеф Виктор Ангелов ще влязат нови силно амбицирани кандидати, устремени към голямата награда от 100 000 лева.
Новият сезон на Hell’s Kitchen ще премине под надслов “Само един шеф не стига”, защото форматът внася нов елемент и променя логиката на играта тази година. Мастъркласовете този сезон ще имат нова роля, която изцяло ще преобърне надпреварата. Пред шеф Ангелов ще застанат опитни кулинари, които ще трябва със своите умения в готварска битка да спечелят на своя страна, както него, така и неговия гост шеф готвач, за да получат мечтаното място в новия сезон на Hell’s Kitchen.

Скрит текст:
Едуард Николов от Провадия
Обича шоуто, веселбата и занаята. Приготвял е храна за министри, президенти и дори тайни агенти.​

Янко Миланов от София, живее в Лондон
Започва своя път в кухнята едва на 16 години, а оттогава досега е работил в български, френски и италиански ресторанти.

Патрицио Бордигони от Италия
Любимият на Цвети влиза, за да покори сърцето и на шеф Виктор Ангелов.

Радослав Железчев от Сливен, живее в Ибиса
Ресторантьор, бизнесмен и предприемач.

Мартин Шкодров от Троян
Работи като заместник главен готвач, който е винаги готов да се учи и е решен да покаже на какво е способен. ​
Идва с високи препоръки от chef Славейко.

Мартин Методиев от Варна
След многото грешки в миналото си, намира призвание в кулинарията.

Нико Грозев от Сърнегор
В кухнята му редът, хигиената и дисциплината определят кой да остане и кой да си тръгне.​

Валери Бояджийски от Костенец
Ръководи ресторант с 1000 места и обича да експериментира както в живота, така и в кухнята.​

Радослав Илиев от Галиче
Работи като готвач с двамата си братя в село Галиче.

Виктория Николова от София
Занимава се с борсова търговия.

Скрит текст:
Петя Точева от Бургас, живее във Франция
Била е гимнастичка, цирков артист, а вече е изкусен кулинар.​

Ивелина Иванова от Бургас
Завършен артист и роден кулинар.

Елизабет Събева от Варна
Достатъчно добра с чук и гаечен ключ в едната ръка и бъркалка и миксер в другата.​

Тоби Димова от Бургас
Пълна с изненади, чар и кулинарни умения. ​

Надя Колева от Карнобат
Кулинар, който не влиза без грим и прическа в кухнята.​

Тоника Гайтанска от Козлодуй
Професионален готвач от 10 години.

Кристофър Вълков от Враца
Професионален готвач от 10 години.

Марина Даскалова от Велико Търново
Работи в семеен ресторант.

Яница Иванова от Лом
Живее в Германия, работи като мениджър в ресторант за бързо хранене.

Лидия Петкова от Молдова
Завършила българска филология, работила като учител.

Скрит текст:
Даниел Бачорски (предприемач, инфлуенсър)
Даниел Пеев – Дънди (актьор)
Джулиана Гани (модел, инфлуенсър)
Златка Димитрова (модел)
Иво Аръков (актьор)
Миглена Каканашева – Мегз (дизайнер)
Петя Буюклиева (естрадна певица)
Светлана Василева (модел)
Филип Лазаров (влогър, автомобилен експерт)

Trophy Trophy
Hocho Дани Спартак - I сезон през 2018 г.
Hocho Веселина Чилева - II сезон през 2019 г.
Hocho Реджеп Бадев - III сезон през 2020 г.
Hocho Валентина Вълкова - IV сезон през 2022 г.
Hocho Станислав Иванов - V сезон през 2023 г.
Hocho Лъчезар Чоткин - VI сезон през 2024 г.

Nature Star2 В пети сезон Виктория Капитонова стана първият звезден победител.
Nature Star2 В шести сезон титлата грабна Александра Гърдева.

Предишните теми
1

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 17:27 от bubanka

# 1
Лаленце, благодаря ти за новата тема!

От това, което виждам Зелените са по-добре подготвени от голяма част от хората при Сините и Червените.
Мегз ме изненада приятно, защото явно е вложила време и усилия, за да научи доста неща за готвенето и да се представи на ниво. Виждам я като победителка от Златните.

# 2
за сега нямам фаворити.

# 3
  • София
Правилно ли разбирам от анонса, че заоформят тазгодишната любовна афера между Шкодров и Марина?

# 4
  • Телиш/Плевен
На същото мнение съм за зелените.
И се сещам за сезона, който спечели Валентина, тя също влезе по-късно. Thinking И за Атанас Балкански се сетих, че беше от такъв "допълнителен" подбор май, макар да не стана победител, но се представи отлично. Нищо чудно тазгодишният победител да дойде точно от зеления отбор. Grinning

От златните и аз имам чувството, че ще е Мегз, въпреки че много симпатизирам на Златка и ми се ще тя да спечели...

# 5
  • София
Благодаря за хубавата тема! 🌷

Ще бъде добре да спечели някой от зелените, въпреки че както казах, ме дразни факта,,че ги пържат на бавен огън и минават през цедка.

# 6
  • Другата България
Благодаря за темата. Heart
Аз също писах, че си чакам новите попълнения, и че от наличните нямам фаворити /освен момичето от Козлодуй, Тоника/.
Другото момиче, което вече почти съм сигурна, че ще стигне поне до черна куртка, е Яница.
Много е напориста, а и един представител на малцинствата вече отпадна, Радко също няма да се задържи много /дано греша/, така че остана Яница.
Новата ромка надали ще блесне с нещо запомнящо се.
След днес вероятно и Марина /която е мега скучна, но ако се заформи нещо със Шкодрев/ би поостанала.
От мъжете фаворит нямам, освен /вече/ Кристофър, допадна ми това момче, а и все пак говорим на един език. Blush
Допадна ми новия регламент, колкото повече - толкова повече. Участници.
От днешните зелени русото момиче е симпатично, а и един любител готвач е задължителен, и по-малкия брат.
За мен това са хората, които биха намерили място в основните отбори.

# 7
  • София
Лале, благодаря за новата тема, чудесна е! Flowers Hibiscus

На мен Едуард ми е много дразнещ. Голямо самочувствие, голямо зъбене! Много ми е неприятно как след като каже нещо, остава с отворена в "о" уста.
Ок съм, че си тръгна Янко. Дотук беше съвсем незабележим, а като се прояви, не закъсня с циганските номера. Не че съм изненадана. Остава ми надеждата Яница и Радо да не се държат така, би било приятно разнообразие.
Мисля, че и Ивелина трябва да изхвърчи в най-скоро време. Изобщо не знае за какво е там. Нито може да готви, нито е наясно как се случват нещата в една кухня. А ясно показа и че не я интересува особено. Абсолютно неориентирана, само цупи устнички и се лигави. Явно си мисли, че и в ХК може като в Ергенът.

# 8
Присъединявам се към вас Simple Smile Успях да изчета първата тема и да наваксам с епизодите.
Фаворити все още нямам,може би само Елизабет. Познавам семейството й,нея само задочно и съм изненадана приятно от нея. Като знам как е израстнала и колко травми има се радвам,че е успяла по свой начин и има хубаво семейство.
От синия отбор за момента нямам фаворити,но от златните,фаворит ми е Бачорски. От него също съм изненадана приятно,очаквах да е доста лигав,но се държи добре и след готвенето с Петя е герой. Дано се получи хубав сезон  Simple Smile

# 9
  • София
Благодаря за новата тема, Лале. Simple Smile
Гласувах с Не. Защото мисля, че се отнася за самото начало. Иначе не е никак лош сезона. Има интересни участници.
Харесаха ми зелените. Кристофър, Владов и двамата братя задължително трябва да влязат. Кристофър успя вече. Русото момиче е любител, а и хубаво. Почти сигурно и тя ще влезе, но това означава един от двамата братя или Владов да не влезе, което ще е жалко. Всички тези, които изброих са много по-добри от почти всички вътре.
Симеон на шеф Манчев също мисля има какво да покаже, ама едва ли ще влезе.

Накрая като видях кои са двамата номинирани бях убеден, че ще изгони Янко. И съвсем заслужено.

На Елизабет не и ли стана малко неудобно, че така изкъпа гостите? Левашко изпълнение.

И Едуард и Ивелина не ми харесаха на паса, но пък отборите им се справиха. Червените издадоха всичко, сините почти всичко.
Едуард едвам го издържам. За съжаление ще трябва да му слушам глупостите още дълго време.

Браво на Яница и Марина в червената кухня.

Добър епизод беше, хареса ми.

# 10

На мен Едуард ми е много дразнещ. Голямо самочувствие, голямо зъбене! Много ми е неприятно как след като каже нещо, остава с отворена в "о" уста.

Аз голямо самочувствие мога да преглътна, обаче “пилиту”, “звиздити” и “нидейти” ме побъркват. Блестящ пример как може да излезеш от село, но да си влачиш селото навсякъде по света. Обидите му към Лидия въобще не ми се коментират. Много неприятен тип и пълна съвкупност на байганьовщината.

# 11
Много ме е яд, че пак ще залагат на любовни истории...
Радвам се, че Янко напусна, нищо не показа.
 В зеления отбор виждам доста подготвени хора, които могат да се представят достойно.

# 12
  • София
Благодаря за темата!
На мен сезона ми харесва до тук, но не искам любовна история. Писна ми от това. И то точно с Марина, на която нищо не ѝ разбирам. А има ли гаджета, ще ги държат почти до края.
Иначе зелените много ми допаднаха. Стискам палци на братята. Сериозни момчета ми изглеждат.

# 13
Не съм гледала още, защо изгони Янко? Нещо трябва да се е издънил

Много харесвам Радо от Галиче и Железчев. Но фаворити като умения нямам.
Искам да си заминат в този ред:
ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА, Елизабет, Лидия, Едуард, Петя, Тоби. Другите някак ще ги изтърпя.

# 14
Гласувах с “не, имах по-големи очаквания” заради звездния отбор, това ли са единствените звезди Петя Бу и една две силиконови кукли? Ужасна режисура, изливане на течности салати върху главите на участниците, нещо смешно ли вижат в тази гавра? И го излъчват в промото, така хуубаво да говидим и много да ни привлече да го гледаме, толкова си могат от продукцията и алчния шеф Ангелов.

Общи условия

Активация на акаунт