Психотерапията не ми помага, защото е едно дрънкане и търсене на модели и тн, което просто ни губи времето. Първа сесия винаги завършва с "До сега не съм имал/а такъв случай, ще трябва да се видим няколко пъти, докато преценя случая", пълни глупости и после ми казват "Вземете живота си в ръце", егати терапията, аз съм си взела живота си в ръце и идвам за професионална подкрепа, не да ми казвате какво да правя. Не знам, в България всеки трети човек стана психолог/психотерапевт, все аз ли попадам на непрофесионални. Една ми беше казала да отида да живея при родителите ми, след като споделих онова за дървата, друга - да съм си гледала само себе си, някакви заучени фрази и безсмислици.
Babri, пишете много глупости - ако съм искала да взимам от родителите си, щях да им вися на главата у тях, както вече 500 пъти предложиха. Не искам нищо от тях. Преди години си смених телефона и не им звънях 2 години и те го намериха и започнаха да ми звънят как искали да ни видят и тн Четете ли изобщо какво пиша?