Живот на кантар - тема 2

• 36 511
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Според мен прекалено много го мислите Антонио,какви травми какви 5 лева Grinning Показа се като безволев и слаб психически ,човека не е готов за промяна и просто предпочете лесното да  си излезе и да не си нарушава комфорта.
Вярвам му, че не симулира за болката в коляното. Но като поведение не ми е приятен изобщо. Надменно се държи, с голяма доза самочувствие, малко като дървен философ, всичко знае и може... А и като кликнах на линковете (на предните страници) и му видях патриотарските и националистическите разсъждения... тотално ми е аут този човек.  С такива хора в реалния живот не комуникирам изобщо.

# 91
Аз не изключвам наистина да го боли,но доктора каза,че за няколко дни няма да има проблем и ще се възстанови, ако спре да го натоварва. Треньорката се съгласи, съответно проблема си е единствено в мързела на Антонио

# 92
  • София
Когато се натоваря повече, усещам сериозен дискомфорт в едното коляно. И намалявам натоварването. Не спирам с тренировките. Така че съм съгласна, че болката беше оправданието, а не причината.

# 93
Убедена съм, че Антонио усеща дискомфорт в коляното, но някак си ми се струва, че главният проблем е някъде другаде, например в храната. Мисля Вили беше, която спомена в синхрон, че е разговаряла с него и той е изредил доста причини, които са я объркали. Каквато и да е причината, след като не се чувства добре и не е готов за тази промяна, е съвсем резонно да си тръгне.

# 94
Нормално е да заскърцат ставите Grinning
И на мен ми се е случвало.
Интересното е, че болките ми изчезнаха след като си купих един велоергометър втора употреба и почнах да въртя.
Беше малко смотан, всъщност много. Нямаше почти никакво натоварване, само въртене почти, но ми вършеше супер работа като бях много кила и ми повлия страхотно на коленете.
Не че не се стремях да оправя храната.
Но помня как болките в коленете изчезнаха след първото 20 минутно въртене.
Нещо съм ги смазала явно.

# 95
Преспокойно можеше да си продължи само с хранителния режим няколко дни, да пропусне тренировките и пак да свали.

# 96
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лале, благодаря за страхотната нова тема! Flowers Hibiscus

Трудно ми беше да гласувам в анкетата, защото харесвам почти всички. Толкова са мили, добронамерени, плахи и изстрадали, че снощи се вълнувах заедно с тях за свалените килограми и се радвах, все едно са моя лична победа. Blush
Харесва ми как се сплотиха и как се подкрепят, как са си опора един на друг. Харесва ми, че предаването е позитивно, без неприятни хора /с едно изключение/ с арогантно и нагло поведение.
Не ми хареса, че изгониха Деян, след като Антонио сам се отказа. Нищо не пречеше да няма изгонен тази седмица, тези хора имат нужда от време, за да влязат в ритъм и да се надъхат още повече, виждайки постигнатите резултати.
Намирам за грешка, че Антонио си тръгна по този начин. Имаше възможност да опита да спаси изгонения, като не решава да си тръгне преди кантара. Трябваше да се претегли първо и да види дали е сред свалилите най-малко, което го прави автоматично номиниран и само трябваше да помоли останалите да посочат него за изгонване.

# 97
И аз това се чудих защо не го претеглиха първо,   но има вероятност от формата да са решили така или го е дострашало...не знам.

# 98
Ванко и Ганка в "Преди обед" от лятото на 2024, в новия си дом
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/v-novija-dom-na-ganka … -ot-survivor.html

# 99
Благодаря за темата!
Най-сетне ви настигнах в темата. От седмица ме е лепнал чревен вирус и съм изгледала нормално и задълбочено само първият епизод,на следващите вече ми се гадеше при вида на храната и не мога да кажа,че всичко видях в епизодите.
Искаше ми се поне няколко седмици да има преди първото гонене,така е много демотивиращо.А най-добре да няма гонене,а например да не се борят за 50 бона,но да си запазят правото да отслабват и тренират с другите.  Съгласна съм с вас,че Антонио можеше да изчака кантара и да го изгонят с вот,да не говорим как е заел място на някой,който щеше да се бори.
За треньорите не мога да взема отношение,просто никога не съм стъпвала във фитнес.Не разбрах защо Славко влезе в тролея,а не дърпа и дали  Ванко изготви стратегията?Не стига,че тролея е тежък, а и със Славчо вътре и то почти само жени дърпаха и Симеон,но може и да съм пропуснала нещо.
 Мария като сложи това пимбяно червило ме разбива,тази жена няма връзка с реалността.
На фитнес гримирана?Както казах аз не ходя,но и не бих отишла гримирана,особено на 57 години,видя ми се и спирала да беше накльопала,а всички други дами натурални бяха.
Много ме дразни тази жена,не се трае.Тези хора покрай нея не знам дали имат воля да отслабнат,но определено имат железни нерви.
Аз гладна и изолирана с нея не бих могла да я изтърпя.

Гласувах за Анна,Рая и Поли(с нея споделяме една съдба - любовта към шоколада)Искаше ми се и Славко,но разбираемо имаме 3 опции.

# 100
Славко и Сонай бяха в трамвая, защото така реши другият отбор. Спечелиха това предимство като победители в предната игра.

# 101
Начини ако Мара плющи бургери,шоколадови кремчета и пържени риба плуваща в олио и отслабва,да знаете че се задава революция в борбата с килограмите.И всички там диетолози и треньори-шапки долу  пред Марчето
Това с хамбургерите и кремчетата беше еднократно, през останалите дни си беше на режим. Всъщност мазнината не е проблем, шоколадовото, ако е от черен шоколад и е приготвено подобно на мус си е направо режимно за кето. Но ме разбиха с филиите със сладко, при положение, че няколко човека споделиха, че имат доказана инсулинова резистентност. Да, не трябва да се изключва нито една хранителна група, но точно в началните седмици и преди протеините е нелогично. Иначе като цяло са добри съветите на диетолога. И резултатите са налице.

И аз това се чудих защо не го претеглиха първо,   но има вероятност от формата да са решили така или го е дострашало...не знам.
Няма как да го позволят от формата, защото щеше да се види, че е свалил, колкото другите участници. Т.е. няма как да се придържат към сценария, че треньорите са герои.

Никога няма да разберем какво точно е станало зад кадър и как са го натискали преди да се предаде. Представят ни това, което трябва да видим. Не съм гледала чуждестранните формати, предполагам е част от сценария да има по 1 отказал се, на когото да бъде приписана слаба воля.

Скрит текст:
Интересното е, че болките ми изчезнаха след като си купих един велоергометър втора употреба и почнах да въртя...
А при мен започнаха. + ми се обостри "заспалия" ишиас. 15 г. вече не мога да се възстановя напълно.

# 102
Не разбрах защо Славко влезе в тролея,а не дърпа и  Ванко ли изготви стратегията?Не стига,че тролея е тежък, а и със Славчо вътре и то почти само жени дърпаха и Симеон,но може и да съм пропуснала нещо.
Това беше трамвай. Най-трудно спиращото превозно средство. Един тролейбус или автобус може да забие веднага спирачки, но трамваят изисква повече време, защото тези тонове ламарина докато се спрат..
И ми се видя супер опасно на няколко метра пред бавно движещ се трамвай да теглят хора. Ако един падне на метър отпред, трамваят го премазва. И май една от жените, дето теглеше, падна. Май бяха сложили ватман в кабината, който веднага да забие спирачки, ако стане нещо такова. Защото макар и движейки се супер бавно, трамваят няма как да спре в близките секунди, ако изрично ватман не забие спирачката. Директно размазва всичко по пътя си.

# 103
Не разбрах защо Славко влезе в тролея,а не дърпа и  Ванко ли изготви стратегията?Не стига,че тролея е тежък, а и със Славчо вътре и то почти само жени дърпаха и Симеон,но може и да съм пропуснала нещо.
Това беше трамвай. Най-трудно спиращото превозно средство. Един тролейбус или автобус може да забие веднага спирачки, но трамваят изисква повече време, защото тези тонове ламарина докато се спрат..
И ми се видя супер опасно на няколко метра пред бавно движещ се трамвай да теглят хора. Ако един падне на метър отпред, трамваят го премазва. И май една от жените, дето теглеше, падна. Май бяха сложили ватман в кабината, който веднага да забие спирачки, ако стане нещо такова. Защото макар и движейки се супер бавно, трамваят няма как да спре в близките секунди, ако изрично ватман не забие спирачката. Директно размазва всичко по пътя си.

Трамваите бяха на равно място. Със сигурност не им правят изпитанията, без да са ги тествали, и тепърва да гледат, кършейки ръце, какво ще стане. Като гледам, нямаше опасност да тръгнат на собствен ход под влияние на инерцията, те едвам ги дърпаха, със сантиметрите се бореха.

# 104
Имате ли идея дали предаването вече е изцяло снимано, както сървайвър например. Или в момента се снима.

Общи условия

Активация на акаунт