Живот на кантар - тема 2

• 36 540
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Ако им дават на тези големи хора по 1400-1500 ккал. ще свалят килограми и още как. Сигурно им е много трудно, предвид колко много са си хапвали преди това. Но със сигурност е за добро!

# 166
  • Наблизо
Според мен е твърде малко,но се търси бързо и ефектно отслабване.
Все пак говорим за хора по 110-120 кг.Всеки калкулатор за отслабване на жените ще даде 2000 ккал ,а мъжете поне 2500.

# 167
Според мен пък не е твърде малко и аз съм на тези кг и от 3 седмици карам на около 1500 калории дневно - свиква се. Друг е въпросът, че след такива интензивни тренировки идва по-голям глад, а аз не тренирам, но затова и аз съм свалила за 3 седмици, колкото те за една Smile

Сега гледах видеото с Деян, стори ми се че е продължил да отслабва. Той тръгна да казва, но май се усети, че не му е разрешено и каза само "продължавам още".

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:41 от bluelillie

# 168
  • София
И според мен са им добре калориите. На мен калкулатори също ми дават по 2000 ккал, но ако ям толкова, не ще сваля, а ще кача 10 кг за 2 месеца.

В Моето 300-килограмово тяло са на по 1200 ккал.

Дано Деян продължи да сваля, както и всички останали отпаднали.

И аз свалям с тях. 😅 Харесва ми предаването, съдейки по коментарите и в социалните мрежи, много хора са се вдъхновили да свалят някой и друг килограм.

# 169
Мартин е на 2000ккал,жените са на около 1400-1500.Не е хич честно,но мъжете изгарят много повече калории и могат да си позволят повече..
Мъжете винаги отслабват по- бързо.
Заради хормони.
Жените сме сложни същества Grinning

# 170
  • някъде другаде
Не са малко 2000 калории , на мен калкулатор ми изчисли 1770. Всеки ден съм под тях , и не съм гладна. Всяка вечер след работа ходя 5 километра и два дена ходя на народни танци. За 3 месеца съм свалила 14 килограма (от 90 сега съм 76).

# 171
И на мен покрай фитнес гривната приложението ми изчисли 1500 кк. Аз съм дребна, по принцип 2000 килокалории са някаква усреднена мярка.

# 172
1500-2000 калории може да са малко, достатъчно и много - зависи от какво идват. Може да ги опукаш набързо с пакет чипс, торта и газирано и да си гладен след 2 часа. Но ако дойдат от яйца, месо, салати, някакъв бавен въглехидрат може да дадат усещане за ситост и да са пълноценна храна.
Със сигурност ще имат усещане за глад на фона на хиляди консумирани калории дневно и емоционално ядене, тука идва ролята на психиката. Хубаво е, че са отделени от света и няма къде да кривнат. В реалността е мноого по-трудно когато отиваш на 200 метра до магазина и купуваш една торба с джънк. Принципно затова и клиники за зависимости се правят на по-изолирани локации, за да се минимизира лесния достъп до изкушения поне в началото когато навикът е движещ.

# 173
Може ли да споделите за калкулатора?Постоянно ми излизат някакви, които не ми изчисляват според теглото,а направо ми искат имейл и да си платя за може би нещо като режим.Така ли е наистина или аз не правя каквото трябва?

# 174
  • някъде другаде
Може ли да споделите за калкулатора?Постоянно ми излизат някакви, които не ми изчисляват според теглото,а направо ми искат имейл и да си платя за може би нещо като режим.Така ли е наистина или аз не правя каквото трябва?
Калкулатора си го свалих от интернет , с ябълка е.

# 175

Аз ползвам този https://www.calculator.net/calorie-calculator.html

# 176
  • Наблизо
Аз ползвам Carb Manager.Изчислява,дава и макроси.
Много е добро.

# 177
Много ви благодаря!
Сега се сетих,че Мартин недоволстваше за броколи и още неща в менюто си,които не обича. Сигурно има заместител на тези неща в техните книжки,но наистина ми се струва неуместно да ги карат да ядат неща,които не обичат(спомням си аз как се мъчех с трици,от които ми се повдигаше и зарязах всичко)Всички ядат еднакви неща само различни калории,наистина така изглежда 🤔
Вече нямам търпение за следващите епизоди.

# 178
Те не че не обичат, а никога не са опитвали някои от нещата. Освен това вкусът се възпитава. Те не са на лагер, ако не им става лошо или да имат алегория от храната е по-добре да не мрънкат, не е като да имат някакъв изискан вкус, ако въобще тъпченето може да се нарече вкус.

# 179
Пак като не са им дали брюкселско зеле Grinning

Общи условия

Активация на акаунт