Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Цоп и аз тука.
Някой инфо за Хелса?

# 91
  • софия
Ако има трети ерген и е участник от ИВ, то много вероятно да е Мастагарков. Някъде из тик ток ми излезе.

# 92
  • София / Пловдив
Едва ли, той неведнъж е казвал, че са го канили няколко пъти в Ергена и е отказвал.
Четох някъде нещо за онзи Илиан, модел се пишеше и той, един такъв мазен...

Ако има трети ерген и е участник от ИВ, то много вероятно да е Мастагарков. Някъде из тик ток ми излезе.

# 93
Със сигурност не е той.

# 94
Илиян едва ли, защото на 1.02 бяха с Деан инфлуенсъра в Пукет, на 4.02 имат снимки от Куала Лумпур. На 24.01 има стори от Банкок.
 Ако влиза като трети ерген кога ще е било това..
На 20.02 има сторита от Лондон.
 А и той по-скоро си търси приятел, не приятелка.

# 95
Теа и Наум бяха пуснали клипче - Marry me, T&... не се виждаше другото. Те са си сгодени от отдавна, така че има ли някакъв вариант Т да е третият ерген или някое ново момиче?

# 96
Не, новият ерген започва с друга буква. Joy Няма нищо общо с ИВ.
Това според мен на Теа и Наум е случайно.

Да, също от спойлер разбрахме, че няма да си тръгне Елвира, пък то какво стана Smile Милълта ми е да ги приемаме с доза съмнение тези спойлери.
Не знам колко пъти още да се каже, че стана объркване. Малко след мнението си го написах.

# 97
  • Вестерос
Не разбирам защо се крие кой е третият ерген, голяма тайна, уж спойлери пишем само..

# 98
Сигурно няма такъв.

# 99
И аз съм вече почти убедена, че няма трети ерген 😃 Само дразнят тука да точим лиги по някакъв мистериозен мургав хубавец, щото тия вътре не стават 😃

# 100
Пуснах си към крие част от Надкаст, Туджаров си пожела след 5г. до него да е ергенка. Забърсал е някоя, интересно коя. Даже повече от самото предаване.

# 101
Дано е преживял, Ина от Диви и красиви Relaxed

# 102
Пуснах си към крие част от Надкаст, Туджаров си пожела след 5г. до него да е ергенка. Забърсал е някоя, интересно коя. Даже повече от самото предаване.
Еми ето го третият ерген! 😂

# 103
залагам на Анна-Мария аз за Туджарката, ходят си май Grinning

# 104
Мен ми се струва, че някоя по-кротка ще избере, той е зодия Рак. Адриана, Клаудия, Синтия и т.н. Не гледам БТВ плюс, но им правил интервюта преди и след участието и ги разкарвал след отпадането по разни дестинации и снимал с камерата си. Направо мини срещи си е правил човека. Joy

Общи условия

Активация на акаунт