Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 22 318
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
За съжаление игрите не са само при момчетата. Моята и тя играе... Брат й не играе толкова, колкото нея. Тази година съм й отпуснала края и играеше почти всяка вечер. Догодина се връщаме на графика - два дни в седмицата игри. Има и 2 часа на телефона. По математика и тя е добре. Смятам, че няма пропуски. От госпожата на брат й имам няколко преговорни теми с целия материал и задачи по него. Евентуално ще ги мине началото на учебната година. За лятото е планувала да чете учебниците по биология и химия за 7ми клас.

# 301
Като ви чета имам чувството, че аз съм най-несериозната майка.
Определено смятам, че натоварването ѝ е голямо. Всеки ден по седем часа, после подготовка за следващия ден... Така че вечер играе на компютъра, слуша музика, твори....
Ваканции, събота-неделв я оставям да попива и да прави каквото ѝ харесва. Седми клас натоварването ще е голямо, така че не мисля да я тормозя. Този път съм решила и задължителната литература да не я карам да чете, ще ги чете преди да вземат произведенията. Тя чете други книги, които са ѝ интересни.

# 302
  • shumen
Сборници и помагала няма да купувам никакви,но и няма да го оставя да бездейства и мисли за глупости по цял ден лятото.Ще решава по някоя задача от това,което е останало от тази година и ще прочете поне част от книгите от списъка.
Месечинке,нашите сборник нямат,но баща му беше купил един и от там ще решава лятото или ще му вадя от Интернет само желание да има.
Моя също играе на телефона като е свободен,но има ограничено време 1 час-най -много 2.Яд ме е,че с тоя телефон става като зомби и се ядосвам много,но нищо не мога да направя.

# 303
Сборници и аз не планирам да купувам, но ще търся някоя школа за БЕЛ, ако имате препоръки ще съм благодарна. Вярабел не е вариант за нас: в класа доста деца я посещават без особен ефект (математици са може и за това да няма резултат Simple Smile )

# 304
Не знам от кое училище са математиците, но повечето СМГ-та предпочитат школата на Йонова (https://elmirayonova.com/), а тя мисля, че приключи приема за 7 клас. Иначе има учители в Междучасие, в Регалия и по-малки школи, от които има доволни родители, дано някой да се включи с лични впечатления.

# 305
СМГ е, Йонова я изпуснахме каза, че е селектирала необходимият брой ученици.

# 306
  • shumen
Санчето,не сме от София,но чета добри отзиви за Междучасие и Регалия.
Моя 4 дни се напочива.От утре пак сме в джаза.

# 307
Здравейте ,

Дали има деца посещавали школа БЕЛ при Йонова 7 клас с учител Кристиана Тодорова ?
Места при г-жа Елмира Йонова няма , детето не е посещавало курсове 6 клас при нея .
Какви са ви впечатленията от Тодорова като учител , заслужава ли си курс в школата на Йонова , но при друг учител?
Системата е толкова важна , колкото и самия учител . Може и на лично да ми пишете , всяко мнение за школата и учителя ще ми е полезно.
Благодаря ви .

# 308
  • shumen
Започна се с изпитванията още от днес.По Английски светна 6 на индивидулно.

# 309
  • София
Как сме? Готови ли сте за последен спринт? Аз нещо тая учебна година съм я затворила вече мислено; две-три класни и айде- свърши. Не помня кога писах последно, ваканцията обикаляхме по чОжбината- не се спря да пупуника пред табелките по историческите обекти, че това събитие не било точно така, ами било еди как си и защо не били разказали за еди кой си, като то това нямало да се случи без него.. Сега се въобразява на металист и непрекъснато ходи с едно дънково яке с ръкави от имитация на кожа. Наачи, вече като го видя и ми се реве, но все се надявам, че ще мине, както залезе модата с каскета.
Тази седмица господинът им по математика се ожени, съвсем логично😂, за госпожата по български (на петокласниците) и поканиха децата на официалната част. Гледахме снимки и беше пълно с деца 💕
тУрила съм сега две тави фокачи да втасват, че от толкова говорене за Папата тези дни ми се прияде 🥰. Като знам, че ще изчезнат за пет минути и се питам що ли тръгнах да ги правя изобщо 😂

# 310
  • Варна
Ама какво против металистите имаш , молим hahaha Ние в нашето семейство сме с рокерско-метълски предпочитания също, дребното и то попива. Редовно си пише домашните по математика на фона на Сабатон, действали му успокояващо Joy

# 311
  • София
Нямам, Месечинке, аз съм либерален плуралист 😂 У нас се “учи” на Сепултура. Против имам да не го сваля от кокалите си това яке. Добре че прането още не му е в разрез с личните субкултурни виждания.. После си викам- я по-добре така, отколкото онез ми ти анцузи с къси крачоли и бели хавлиени чорапи 😂 ‘Се е било и ние като бяхме млади лилави коси, кубинки, а и помните ли дъгообразните бретони от 90-те 🤣🤣🤣 Че и гел не се продаваше широко тогава, да не разказвам с какво съм си мазала косата.. Ама това с късите анцузи и момичетата по пъпове, но с качулки на главите.. 😁 Трудно разбирам как едно такова би се прибрало дОма си, ако съм му майка.

# 312
  • София
‘Се е било и ние като бяхме млади лилави коси, кубинки, а и помните ли дъгообразните бретони от 90-те 🤣🤣🤣 Че и гел не се продаваше широко тогава, да не разказвам с какво съм си мазала косата.. .
Бира? Лимон със захар? Крем за бръснене "Каро"? Joy

# 313
  • София
И това, но по-злето е… сапун 😂😂😂

# 314
То какви промени ни готви министърът...лилавите коси и метълът ще да ни най-малкият проблем...не знаех, че още се слуша метъл, че това беше по нашето време, а аз съм на 100 години, нали сега всичко е различно...слушахме Ей Си Ди Си, и Пърпъл, като Пърпъл е хард рок, а ACDC си е баш heavy metal rock...,ех...даже Бон Скот го бях хванал като им беше вокалист преди Брайън Джонсън...мани...
https://youtu.be/JGftIcp2SC0?feature=shared
На 17 бях като излезе тази песен

Общи условия

Активация на акаунт