Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 709
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Аз си правя lip flip, което малко “извръща” (обръща мъничко нагоре) горната устна и контурът малко се подчертава. Но ефектът е минимален.

# 346
Освен филър или перманентен грим не ми идва на ума какво може .
Филър не ми се иска да поставям, а перманентен, може би е вариант. Някой правил ли е до сега? Не мога да си представя как би изглеждало.

# 347
  • София
Helena, напълно съм съгласна, аз говорех за статията с ботокса на онази жена.
Иначе честно казано, понеже и аз имам гърбица, сега на 40 мога да си позволя корекция, преди не можех, освен това живея във време, в което медицината се развива и сега има и други варианти, освен операция. На този етап не бих я пипала, но това е вариантът някой чак сега да реши най- после да оправи нещата, които не му харесват. Примерно аз страдам от нулево гърди от 15 годишна. На 20 разбрах, че това няма да се промени, но нито имах пари,  нито кураж, тогава слагаха над мускулно, за щастие на 30 вече медицината доста се разви, а като ги поставих няколко години след това, ми ги сложиха през милницста, нямам и белези, и до ден днешен съм най- щастливия човек. Така че за някои неща отнема години да имаш възможност да ги направиш.

# 348
Момичета, бихте ли ме посъветвали каква е най-естествената процедура за подобряване на контура на устни? Харесвам си устните по принцип, но с годините контура доста избледнява, дори и нямам цвят по самите устни. Може да се дължи на ниско желязо, което боря. Има ли естествена процедура (не филъри), която да подобри това и очертанията да изпъкнат. Молив за устни не ползвам, не ми харесва как се получава на моите устни, а и обикновено нося само балсамче за устни с цвят.
 Скоро ще ходя на консулатация за назолабиалните, които ми вадят очите и ще питам и за устните, но искам да има представа какво би било подходящо.
Прилагам снимка:
Скрит текст:
Разгледайте страницата на Силвия Въжарова https://www.instagram.com/silviyavazharova.pmu/ Без да правя реклама, защото не съм си правила нищо (все още) при нея, но я следвам и ми харесва работата й. Просто като идея какво може да постигнете с перманентен грим. Аз набирам смелост за вежди, защото съм със стар микроблейдинг. Ако някоя от вас е правила вежди при нея, моля да сподели Simple Smile

# 349
Вярно е, че медицината и стандартите много се порменят. Навремето се промотираха хиалуроновите филъри като изцяло безопасни и напълно разграждащи се с времето. Впоследствие се оказа, че не е точно така и не изчезват напълно. Едно време и конците бяха много тренди, в момента по-рядко се слагат. Сега пък доста се предлагат колагеностимулиращи.
Имаше и едни силиконови импланти, които се оказаха опасни и масово жените си ги смениха.

# 350
  • София
Вярно е, че медицината и стандартите много се порменят. Навремето се промотираха хиалуроновите филъри като изцяло безопасни и напълно разграждащи се с времето. Впоследствие се оказа, че не е точно така и не изчезват напълно. Едно време и конците бяха много тренди, в момента по-рядко се слагат. Сега пък доста се предлагат колагеностимулиращи.
Имаше и едни силиконови импланти, които се оказаха опасни и масово жените си ги смениха.
Много от марките импланти и използваните материали дават фира и се отричат и до днес. Кой знае след 10 г какво ще е. Отказаха салин, дето хи пълнеха с физ. разтвор, после ментор, после гърмяха френските, после някакви други. Аз се проверявам редовно, макар че уж някаква част можело да изтича без да се види, но не съм съвсем убедена в това. Има доста пропаганда. Та с всичко е така. Медицината напредва все повече, което не е лошо, но пък я тестваме в движение.
Приключих с лазера. беше съвсем поносимо, червена на ранички съм, но не е нещо фатално. Пореден лекар ми препоръчва скулптра...ще се въздържа лятото, ще помисля още и есента освен да я приложа, не знам...изтрих я от всичките ми списъци, но ако мнението на всички е да я сложа...просто ще тр.да избера лекар, който се справя добре и преценява количеството.

# 351
Филър в носа... НИКОГА!!!
Ако не сте сигурни ,изгледайте това. Момичето за малко да умре Sad

https://www.youtube.com/watch?v=AovsfBpR21g

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 18:05 от adrenalinka85

# 352
  • при Arctic Monkeys
Този наглец продължава да си върти реклами из Фб и сигурно да обезобразява хора. Няма отговорност, няма наказания за такива изроди… А за филър в носа, пак си помислите, след като започне да мигрира по някое време, какво чудо ще се получи.

# 353
Дами, глупав въпрос имам, но трябва да се допитам. Как ходите по прегледи и процедури- с лек грим или без нищо съвсем? Имам предвид как е прието?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 16:52 от 2bubbles

# 354
Дами, глупав въпрос имам, но трябва да се допитам. Как ходите по преглиди и процедури- с лек грим или без нищо съвсем? Имам предвид как е прието?
Аз лично с добре почистено лице и само слънцезащита Simple Smile

# 355
Здавейте,търся скорошни мнения къде да си направя лазер на  повърхносни капиляри на краката.На единия крак са като на световната географска карта,та ще ми трябва наистина добър лазер.
Благодаря предварително !

# 356
Скрит текст:
vani133 a защо точно Скулптра сте избрали за белези от акне? В смисъл - от клиниката лекар ви препоръча тази процедура, с оглед вашата възраст? Любопитно ми е, защото Скулптра, която е L-полимлечна киселина, полимер на млечната киселина, е предназначена  за комплексна корекция на бръчки, възстановяване на обема, корекция на овала на лицето, загуба на стегнатост на кожата... В този ред на мисли, има други препарати, като например Rejuran S https://dermafiller.shop/en/products/rejuran-s-lidocaine-1x-1-ml … 4.html?query_id=2 който е точно за третиране на белези от акне, който си е мезотерапия и е с най-висока концентрация на полинуклеотиди от другите инжекционни продукти oт Rejuran - точно за лекуване на белези, посредством насърчаване растежа на кожните клетки чрез стимулиране на фибробластите и създаване на колаген.  Този давам като пример, има и други с подобно предназначение, но са мезотерапии, а не дермални филъри.

Моите белези се оказаха доста трудни за премахване и след като правихме 5-6 лазера в рамките на година, доктора ми препоръча да пробваме Скулптра. Каза, че не би ми сложил дермален филър, тъй като много бързо се разгражда и се губи ефекта, конкретно за белези от акне. И като цяло мнението на доктора беше, че дермалните филъри замаскират временно проблема, а не го решават.

Може ли да споделиш какъв лазер прави и никакво подобрение ли не забеляза? Аз също се боря с белези от акне. Frowning1
В рамките на 1 година съм правила 5 пъти CO2 лазер и 2 Profractional. Като след всяка прожедура поне една седмица съм вкъщи и се възстановявам. Ефекта при мен е почти незабележим, именно затова се насочих към инжекционните процедури.
Има протокол лазери + Скулптра за белези от акне, другата седмица имам записан час за поставяне, престраших се, тъй като вече много се отчаях в борбата с тези белези…
Извинете ме за късното включване. Relaxed
  Някой се плаши от со2, няма защо, не е кой знае колко страшно и аз правя по много на година  6,7  , даже повече от това за белези, само неприятното е, че те гипсира вкъщи.

Режуран С не е панацея и самостоятелно няма да помогне чак толкова видимо. Някъде когато търсих иформация за него срещнах , че е предназначен да се поставя след субцизия за да не позволява кожата да залепне отново за белега и точно това усетих когато го поставях, гъст продукт, който остава поне 24 часа и много бавно се стопява под кожата, много скъп продукт и много малко количество.
Скулптра ми се струва по-добрият избор, ако инжекторът знае какво прави и използва техника за белези ,а не обичайната.  Един друг доктор искаше да ми пълни белезите с филъри. Отказах, защото на предна различна процедура не се беше справил добре.
Сега инжектирам витамин А директно в белега доста по-добре от режурана. Много видима промяна също цвета на белега се променя не само релефа.

Единственият доктор в България който има реални резултати на излекувано лице на световно ниво е др. Неделчева от Ст. Загора. Само нея признавам в БГ за белези. Тя знае какво прави.

Joana, има мезотерапии за устни с такива продукти, които стимулират колагена и цвета, аз ще правя лятото такава , че сега имам други планове.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:01 от Chamae

# 357
Chamae, много благодаря! Не се бях сетила за мезотерапия.. Ще питам. То при мен цялостно лицето има нужда от стимулиране на колаген.. че след 40 вече.

# 358
  • при Arctic Monkeys
Как така този Борисчо Дашков продължава да се рекламира и никой нищо не му прави? Докладвайте профила на този урод, как може още да работи!!
https://www.facebook.com/boris.dashkov

# 359
Какви лазерни процедури ще правиш?
КРР, Фракселно лазерно подмладяване Discovery Pico Derm (има промо за 2 процедури и после ще взема още) - нали бях на консултация като цяло за нещата, които не харесвам, и реших да започна с пигментните петна, които тотално съм неглижирала. Чела съм тук, че не на всички помага и не виждат разлика нито за стягане (надявам се да има малко) нито за петна(четох, че няма оправия с тях в темата за борба с петната), но все пак си е някаквак олагенова стимулация, каквато тотално нямам и не е зле като начало. Ако не ми се вдигне поне малко увисването, мисля, че ще сложа филър в назолабиалните, макар че много ме е шубе. Но не очаквам чудеса.

Най-обичам такъв тип статии- внимавайте с разкрасяването, за да не страдате... и ххората започват да се чудят какво да правят, Ето, тъкмо се навих да пробвам да оправя гъми смайл с ботокс, и сега пак не съм сигурна. Имам час при каляшева за гневна и исках и там да ме бодне, онеже не открих кой друг е добът и работи с ботокс около устата...но още ще го помисля.

Слагам от няколко години и нямам проблеми.
Цялата тази истерия срещу  ботокса ми идва малко в повече.
Филър в носа... НИКОГА!!!
Ако не сте сигурни ,изгледайте това. Момичето за малко да умре Sad

https://www.youtube.com/watch?v=AovsfBpR21g

Няма да го гледам, защото предполагам за какво става въпрос.
Първата ''лекарка'', която обезобрази по този начин с филър в носа беше Милева и преди няколко години фейсбук гръмна навсякъде с тази антиреклама. Уви, към днешна дата гледам, че все още е супер актуално да се слага филър там.

Общи условия

Активация на акаунт