Термин Ноември 2025

• 29 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Окей е за бременни. Онзи ден изпих 30 мл., подейства след 2 часа, но и ми създаде ужасни газове, от които ме боля корема още два часа, докато не пих Еспумизан.

# 421
Аз с първата бременност сънувах, че имам момченце и бях права, сега сънувах още преди теста, че отварям кутия, в която имаше надпис, че е момче. Не знам дали е верен😀

# 422
Ние и двамата със съпруга ми вече имахме сънища с бъдещото ни дете - той един с момиче, а аз един път сънувах момиче, а другия - момче. Иначе си записах вече час за пренатален тест за следващата седмица, когато ще съм 10+2, та седмица след това ще знаем и пола, тъй като се включва в пакета, който избрахме.

# 423
Здравейте, някой знае ли къде мога да отида във Варна на биохимичен скрининг?

# 424
Здравейте и от мен, записвам се много плахо в темичката. Днес по календар съм 7 г.с., но реално мисля 6г.с. + 4 дни. Термин не са ми казвали, предполагам края на ноември. Първа бременност ми е (не знам какво да очаквам и кое е нормално) и е много дълго време желана, затова и се страхувам толкова. За сега всичко се развива нормално според АГ, дори днес чухме и сърдечна дейност. Единственото, което ме притеснява е кафяво зацапване, което се появява когато си иска. Не мисля, че е от нисък прогестерон, тъй като го изследвах още в началото и беше в референтните стойности, но все пак ми предписаха и Дуфастон и Утрогестан. Докторката не вижда нищо притеснително и казва, че е нормално. На някоя от вас случвало ли ѝ се и какво са ѝ казвали? Освен това в някои дни имам доста болки, случвало ми се е така да ме среже, че да ми спре дъха за секунда или пък да ме боли половин ден подобно на тъпи предменструални болки. А когато се случи тази комбинация от болки и зацапване, не мога да ви опиша как се чувствам психически...
От цялото си сърце Ви желая хубава бременност, без никакви грижи, леко раждане и прекрасни бебочета!

# 425
Момичета, май ме хваща вируса - гърло кашлица, някаква хрема. Я кажете вие как го преборихте този вирус?

# 426
Здравейте и от мен, записвам се много плахо в темичката. Днес по календар съм 7 г.с., но реално мисля 6г.с. + 4 дни. Термин не са ми казвали, предполагам края на ноември. Първа бременност ми е (не знам какво да очаквам и кое е нормално) и е много дълго време желана, затова и се страхувам толкова. За сега всичко се развива нормално според АГ, дори днес чухме и сърдечна дейност. Единственото, което ме притеснява е кафяво зацапване, което се появява когато си иска. Не мисля, че е от нисък прогестерон, тъй като го изследвах още в началото и беше в референтните стойности, но все пак ми предписаха и Дуфастон и Утрогестан. Докторката не вижда нищо притеснително и казва, че е нормално. На някоя от вас случвало ли ѝ се и какво са ѝ казвали? Освен това в някои дни имам доста болки, случвало ми се е така да ме среже, че да ми спре дъха за секунда или пък да ме боли половин ден подобно на тъпи предменструални болки. А когато се случи тази комбинация от болки и зацапване, не мога да ви опиша как се чувствам психически...
От цялото си сърце Ви желая хубава бременност, без никакви грижи, леко раждане и прекрасни бебочета!
По същия начин съм като теб каза ми че не е притеснително ходих и на 2ро мнение взеха ми микробиология да се види да няма някаква бактерия и аз пия дуфастон 3х2 от 4 та седмица сега съм в 6 та и ми казаха до 8 ма да го пия ..

# 427
Имаме едно момче и се надяваме на момиче. Макар че усещам, че ще е пак мъжко, заради храните, които ми се прияждат. А правих от тия китайски тестове според годините и според датата на зачеване. Абе измишльотини, които показват че ще е момче 🤣

# 428
Момичета, май ме хваща вируса - гърло кашлица, някаква хрема. Я кажете вие как го преборихте този вирус?
Когато се разболях, реших да си направя тест за бременност преди да се самолекувам с някакви хапчета. След като видях двете черти, на другия ден при личния - той знае най добре, далеч съм от мисълта да взимам нещо на своя глава в този случай. Предписа ми таблетки за смучене, капки за нос и 5 дни почивка. Слава богу отървах леко и не се наложи допълнително да взимам нищо повече.

# 429
Жълтурче, много съжалявам, но съм сигурна, че в най-скоро време чудото ще стане реалност! ❤❤❤

# 430
Момичета, имам въпрос относно феталните морфологии. На няколко места срещам, че са 4 (една ранна в повече) или 3 и сега не знам дали не закъснявам с първата, понеже по “разписание” доктора ми каза чак юли месец, което е много далеч и не ми се иска да чакам толкова дълго.

Смятаме да кажем на близките около края на май, когато са минали БХС и пренатален тест, но искам все пак и феталната да е в картинката. Та, в коя седмица се ходи на фетална за първи път?

# 431
Според лунната възраст се смятал китайския календар, на мен и по реална,и по лунна,ми е момче😂 Аз се чувствам доста различно - предния път имах супер много апетит, особено за сладко, нямах никакво гадене до последно, а сега от началото ми се гади, нямам апетит, а ако ми се яде,е солено, сладко изобщо не ми се яде 😀
П.п. с баткото китайският календар беше верен, не знам съвпадение ли беше😂

# 432
Момичета, имам въпрос относно феталните морфологии. На няколко места срещам, че са 4 (една ранна в повече) или 3 и сега не знам дали не закъснявам с първата, понеже по “разписание” доктора ми каза чак юли месец, което е много далеч и не ми се иска да чакам толкова дълго.

Смятаме да кажем на близките около края на май, когато са минали БХС и пренатален тест, но искам все пак и феталната да е в картинката. Та, в коя седмица се ходи на фетална за първи път?

Първата фетална морфология се прави между 12+0 и 13+6 седмица. Моята съм записала да бъде в Марковс заедно с биохимичен скрининг в 13+2 седмица. Това беше възможно най-ранната възможна дата за мен.

# 433
Мина и моят преглед. Точно седмица по-рано докторката не беше убедена, че има жлъчно тяло (така ли се казваше....) и се бях притеснила, днес се видя ембрионче и пулс. 6+2 седмица.
Успокоих се ама пък нещо май и аз тръгвам да се разболявам...

# 434
Отвратитвлен е този вирус, аз пия много чай с лимони и джинджифил, гаргари за гърлото най-различни и компрес с извара за гърлото плюс инахалации с лайка и сода. Успех дано те размине

quote author=Flower90 link=topic=1749772.msg49555996#msg49555996 date=1743806039]
Мина и моят преглед. Точно седмица по-рано докторката не беше убедена, че има жлъчно тяло (така ли се казваше....) и се бях притеснила, днес се видя ембрионче и пулс. 6+2 седмица.
Успокоих се ама пък нещо май и аз тръгвам да се разболявам...
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт