Могат ли мъжете и жените да са наистина само приятели?

• 4 718
  • 168
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оу, странно е.

Не знам в коя държава си, но по нашите географски ширини не се прави така, поне между мъж и жена приятели. Готвене, чистене, разходка на домашни любимци, концерти, почивки? Ако сте група приятели, кръг от прятели - някак, може би, по-върви. Днес аз извеждам на Пешо котката, утре Мария на Джони кучето, понеже те двамата отидоха на концерта, за който Джани им купи билети. Примерно. Но за един конкретен мъж.....
Никога не са ми готвили, извеждали кучето или купували билети, ако не сме били (вече) двойка. Но не точно двойка приятели.

# 76
На мен чак ми е неудобно да попитам авторката на колко години е. Няма да се учудя ако е на 18-20..., ама то годините не винаги имат значение за това как разсъждава човек.

# 77
Тва си е точно сигнал за друго, наистина не мога да повярвам, че авторката след всичко това се чуди ама що става всеки път така. Или го прави умишлено, макар и подсъзнателно с цел да разпалва интереса в тези мъже, или нещо друго не е съвсем наред при нея.
Най добрата ми приятелка започна да ми ги предлага такива след като най накрая се хванах с друга жена, буквално от самото начало на новата ми връзка и това щеше да я саботира още в онзи момент.  Което стана причина за последващото прекратяване на приятелството ни. Не мога да допусна, че тва са някакви нормални приятелски неща да си готовите един на друг и да ходите по почивки заедно само двамата, и други подобни.
П.с на 25-6 е авторката до колкото си спомням

# 78
И на 25-26 вместо сама да потърси партньор сервилничи на "познати".

# 79
На почивка само двамата, или двойката и тя, както е при моята позната. 😐
И защо авторката не иска нищо друго, освен приятелство? Айде от тези мъже, но от друг мъж не иска ли и друго?
Домашен любимец, имаш ли? Те се нуждаят от подобно постоянно гледане. И ако те привличат вечно нуждаещи се хора също е странно. Един мъж може и сам да си сготви, не е нужно да е майка, баба, сестра, жена или авторката. Чак пък и обяд, и вечеря !

Имам нужда някой да изчисти душ кабината, защо нямам такива приятели.

# 80
Ами да, доста мъже се справят по-добре с готвенето и от някои жени.

# 81
Мина да се похвали, че всички се влюбват в нея.
Аз казус или проблем не виждам в така зададената тема.

# 82
И интересно как го прави уж само за "приятели" мъже, но за приятелките се дърпа Grinning

# 83
  • Пловдив
Нещо относно моите прозорци????? 🙄🙄🙄🙄

# 84
Искам и аз. Мразя да мия прозорци.
Мога да се самоопределя като мъж за известно време Joy

# 85
  • Washington,USA
В първа страница казах и, че за жени правя същото...

# 86
А защо? те правят ли същите жестове към теб?

# 87

Супер, няма да сменям пола временно.

Идвай да оправяш прозорците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
  • София
И интересно как го прави уж само за "приятели" мъже, но за приятелките се дърпа Grinning
Не се дърпа, цветя им подарявала Joy

Знам, че не е много куул, но и в предни теми е питала странни неща. Много странни разбирания има авторката. Наистина изглежда сякаш се опитва да си купи внимание и любов.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1655893

# 89
  • Пловдив

Супер, няма да сменям пола временно.

Идвай да оправяш прозорците Stuck Out Tongue Winking Eye

Сори.....има ред !!! Плюс това съм и мъж и няма да се влюбя...........не важиш !

Общи условия

Активация на акаунт