Върнете си добрата форма след раждането с персонални насоки от Христина Караколева

• 10 361
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, след раждането ми казаха, че имам смъкната предна вагинална стена. Това означава ли, че не мога да правя упражнения и да вдигам тежести ? Мерси !

# 16
Здравейте,

Може ли
Да споделите видео за правилно изпълнение на диафрагменото дишане? Благодаря.

# 17
Здравейте!

Ние, като специалисти по възстановяване, е хубаво и професионално да работим в координация помежду си. Това означава, че при установяване на по-специфично състояние следва да се консултира и съобрази мнение на лекар и кинезитерапевт. Не е професионално като треньори да решаваме може ли, или не, а по-скоро да съобразим мнението на лекар и да напаснем натоварването на самата тренировка, както и прогресията ѝ във времето съгласно състоянието и медицинските препоръки. Всеки, който Ви дава мнение без нужното образование и преглед, не трябва да се ползва с доверие от Ваша страна. Успех!

Здравейте, след раждането ми казаха, че имам смъкната предна вагинална стена. Това означава ли, че не мога да правя упражнения и да вдигам тежести ? Мерси !

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 09:30 от Рaдост

# 18
Здравейте ! Моля да помощ. Родих преди 6 месеца ..от 4 месец започнах с леки упражнения щ, а в  моммента правя предизвикателства онлайн на Chloe Ting, които не са леки, но все пак успявам. Имам за сваляне още 10 кг, но не успявам.Бях започнала освен тези упражнения да ходя и по 10000 крачки, но кърмата ми намаля и спрях.(Бях успяла да смъкна 3 кг, но уви спрях). Най-лошото при мен в , че не усещам насищане от както родих. Мога на едно ядене да изям адски много, но се сдържам де. И сладко много обичам, но и това гледам да не е постоянно, залъгвам се с дъвки. Сутрин започнах даже чия с ленено семе и бадемово мляко да закусвам, но това не повлиява на яденето ми след това. Кажете какво да приемна при условие че съм кърмачка, за да спра да ям толкова много.. ядох по малко от съпруга ми, а сега ям повече от нето. Ужасно е.

# 19
Здравейте, разбирам Ви и точно по тази тема съм разработила една научноподкрепена статия, която дава практически стъпки как да създадете калориен дефицит и да редуцирате мазнини, запазвайки кърменето.

Линк: https://www.dimitarnikolovteam.com/post/%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB … D0%B0%D0%B5%D0%BC

Oставам на разположение, ако имате нужда да дообясня нещо допълнително. Реално в цялата статия съм описала и моя метод на работа с жените в моята програма „Баланс мама“. Това е най-щадящият метод и за майката, и за бебето.

Успех!

Здравейте ! Моля да помощ. Родих преди 6 месеца ..от 4 месец започнах с леки упражнения щ, а в  моммента правя предизвикателства онлайн на Chloe Ting, които не са леки, но все пак успявам. Имам за сваляне още 10 кг, но не успявам.Бях започнала освен тези упражнения да ходя и по 10000 крачки, но кърмата ми намаля и спрях.(Бях успяла да смъкна 3 кг, но уви спрях). Най-лошото при мен в , че не усещам насищане от както родих. Мога на едно ядене да изям адски много, но се сдържам де. И сладко много обичам, но и това гледам да не е постоянно, залъгвам се с дъвки. Сутрин започнах даже чия с ленено семе и бадемово мляко да закусвам, но това не повлиява на яденето ми след това. Кажете какво да приемна при условие че съм кърмачка, за да спра да ям толкова много.. ядох по малко от съпруга ми, а сега ям повече от нето. Ужасно е.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 10:02 от Рaдост

Общи условия

Активация на акаунт