🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 877
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 375
Не знам какво не им харесвате на разговорите. За мен са много дълбоки.
- Как се чувстваш?
- Обичаш ли лъжата?
- Виждала ли си някога хеликоптер?
- Ти ползваш ли хладилник?
- Харесваш ли облаци във формата на памук?

# 376
Мен ми хареса епизодът.
Мартин виждам как е стигнал толкова напред в ИВ без да има физическите данни на типичните участници. Едно, че е стратег, второ, че е много упорит, трето, че е бърз и жилав.
Общата среща беше ок. Мисля, че Анна-Мария харесва Мартин и затова ѝ беше малко гадно на обща среща с двете фаворитки и затова мълча повече. Косара ми харесва все повече. Go, Zara girl, go! Но да си види щитовидната, пак казвам.
Не вярвам, че го казвам, но срещата на Мартин и Даниела ми хареса. И Мартин я гледаше много различно. Мислех си, че си играе с нея, вече не съм убедена.
Виктор не знам какво виждате влюбено да гледа Бранимира. Аз го виждам напротив, много охладнял спрямо например гледането в очите по време на упражнението.
Утрешният епизод ще е емоционален. Като част от моята психотерапия имах подобни упражнения, при които трябваше да влизам в кожата на малкото си аз и да кажа някакви неща на малкото си аз. Преди да го изпитам винаги ми е звучало смешно и като поза. Вече след като съм го изпитала, знам колко надълбоко може да ти бръкне това и как може да отвори дълбоки стари рани и да ги накара пак да кървят, за да зарастват вече правилно.

# 377
  • САЩ
Не съм ви изчела, не съм и изгледала до края. Към края на срещата на Мартин и Даниела съм.
Не мога да повярвам, че го казвам, но вече допускам, че има някаква вероятност Мартин наистина да е лапнал по нея, а не да си играе игрички.
На тази им среща я гледаше много различно от до сега. Очите и езикът на тялото му сякаш бяха различни.
Уф, и аз се опасявам от това...
Но хората са казали - кой каквото си направи, друг не може да им го направи!
След като Марто си пада по такива, значи си заслужава съдбата...

Даниела преди корекциите е изглеждала по-добре от сега .
Определено! Била е нормално, свежо, хубаво момиче. Но такава никога нямаше да направи впечатление на Мартин!

Значи утре Виктор целува Любомира и Бранимира ще откаже роза.
Тя и без това го толерира едва,едва,но след ситуацията с Любомира вече ще й писне тотално от него.
Жал ми е за Бранимира - тя си мисли,че той се приближава към нея, а реално той се отдалечава!
Аз видях по-доброто и отпуснато отношение на Бранимира, тя дори се напъна да яде гадните мазни дюнери на мръсната шумна улица, но Виктор вече не е така омагьосан от нея...
Нищо де, за добро е, Бранимира ми е по-симпатична от Виктор, ще си намери по-добра партия!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 04:17 от Multimedia

# 378
В този сезон обаче една голяма част от момичетата са пренебрегнати и стоят настрани. Преди беше изкуствено поддържано равновесието между фаворитките и другите, но сега пък е прекалено очевидно...и явно не се понася лесно от всички. Има си две-три избрани, които ходят на срещи, другите - нищо...С това малко се загубва смисъла, че са там. Пък и не се знае... една среща може да събуди нещо ново....
Иначе за Даниела...привличане от негова страна имаше в езика на тялото и в очите, но едва ли са чувства, сигурно силното желание така му промени погледа, но определено прехвърчаха искри и пламъчета на срещата...за разлика от срещата с бургерите...

# 379
Аз онзи ден гледах част от участието на отпадналата Елвира в Чакалcast. Тя там каза, че още на кастинга Ники Николов им обяснявал, че иска концепцията на сезона да бъда младите момичета да взимат пример и съвети как да се държат във връзките си. В такъв случай е ясно, че нито концепцията, нито присъствието на Даниела в шоуто, нито превръщането й от Мартин в централен персонаж е случайно.

# 380
Правилно ли видях, че Виктор целува Любомира в следващият епизод?

# 381
  • София
Правилно ли видях, че Виктор целува Любомира в следващият епизод?

Целува и мучи.

# 382
  • До морето
В този сезон обаче една голяма част от момичетата са пренебрегнати и стоят настрани. Преди беше изкуствено поддържано равновесието между фаворитките и другите, но сега пък е прекалено очевидно...и явно не се понася лесно от всички. Има си две-три избрани, които ходят на срещи, другите - нищо...С това малко се загубва смисъла, че са там.

За мен това е абсолютно целенасочено, за да може на една част от момичетата са им стане пределно ясно, че нямат шанс нито с единия, нито с другия...... И тогава влиза Ерген номер 3!!!!

Иначе ако Мартин и Виктор обръщаха внимание на всички и всяка имаше поне малка надежда за нещо,  никоя нямаше да се измести в друг лагер и то много по-късно създаден.

Сега всички тия дето вече им писна само да изпращат и посрещат Даниела и Бранка, ще видят светлина в тунела.

# 383
Виктор вече ме загуби тотално. Когато е на екран се дразня, че нямам опция за превъртане. Толкова скучен, толкова непохватен................ Заради поведението му вече не виждам нищо красиво в него  - направо го приемам за неприятен. Особено начина, по който се усмихва.
Бранимира си е по принцип малко дръпната и затворена, но аз бих се държала по същия начин с такъв човек, дори по зле - той просто напряга с присъствието си.
Съжалявам момичетата му, защото те имаха по-голям потенциал и биха били много по-интересни за гледане, но той не умее дори да говори с тях. Единствената, която го харесва е Роси и е най-подходяща за него - има и в нея някакви непохватност и притеснение, но е много по-добре от него и се вижда, че опитва да се променя - определено не я заслужава. Смятам, че би си намерила мъж/момче, който да е класи над Виктор.

"Момичетата" на Мартин пък са супер предвидими и елементарни -да, в реалния живот сигурно няма да им прости на Мартина, Ферай и т.н. но това ще е забавление за кратко. За мен Мартин е презадоволен от всичко- неговия живот е  консуматорски - той иска да си го живее, да се забавлява, да ходи по заведения, да има красиви жени и т.н. Смятам, че се е нагледал на тунинговани хубавици и сега нищо по-особено не му се случва, освен че са всички на едно място. Това е и причината да се отплесна по Даниела. В никакъв случай не е влюбен. Просто факта, че една жена е красива не му стига. Той вече иска и някакъв елемент на игра да има, чисто забавление - малко да се дърпа, малко провокации, малко непредвидимост. Ясно му е, че и там нещата са същите: тя си търси някой, който да я поддържа, но поне преживяването е по-забавно, защото тя разнообразява малко с нейните номера, колкото й банални да са. Това с дърпането с целувката: аз не го тълкувам като: рано ми за физическа близост щото съм млада и невинна, а просто рано ми е за физическа близост, защото виждам, че ти би потърсил с всяка такава, пък аз искам да се покажа колко съм уникална и неповторима и с мен поведението ти трябва да е различно - да се види по телевизията, че съм специална. Той си го разбра, но пък му хареса и влиза ви играта. Нито си е загубил ума, нито ще страда за нея.
Само да допълня: Тя не е нищо особено и не блести с интелект, но е над другите там/поне над тези, които той харесва физически/ и умее да води приличен разговор и това я прави атрактивна в неговите очи.

# 384
Аз онзи ден гледах част от участието на отпадналата Елвира в Чакалcast. Тя там каза, че още на кастинга Ники Николов им обяснявал, че иска концепцията на сезона да бъда младите момичета да взимат пример и съвети как да се държат във връзките си. В такъв случай е ясно, че нито концепцията, нито присъствието на Даниела в шоуто, нито превръщането й от Мартин в централен персонаж е случайно.
Това обяснява може би поведението на Бранка и Данка. Само че прави Ергените да изглеждат тъпи, а Мартин и като баламурник, а уж имаше слава на ценител на женската красота и обигран с жените.
Липсва баланс в поведението и на жените и мъжете, съчетано с лицемерие, когато на са на среща. Но да, този сезон няма сваляне на гащички пред всички, няма натискане на ергени по пейките от жени, няма приказки от рода на искам да те опитам (Ирина-сез2), ще те схрускам.....доста по обран е този сезон от към курвенско поведение.
Обаче насажда брутално усещане, че всички са там за курорт ол ин клузив. Което прави сезона адски скучен, защото никоя не проявява интерес към Ергените. 4 момичета само се въртят около тях и то къде от скука в курорта, къде по задължение или просто за  реклама....

# 385
  • somewhere near the sea
Предвидими срещи- защо са си дали парите за толкоз моми?
"Валидира" се Данка с всяка втора дума. Кой е по-глупав? Тя ли(с високопарната си логорея), той ли(прави се, че не разбира и играе тъпа сценка), другите моми ли,(които въпреки, че не се "валидират" пред него, продължават да стоят там, а някои и се радват..., или продукцията с евтиния си сценарий?
Срещата на Викторчо - нищо ново, освен, че някой трябваше да му избърше мазната уста, след като похапна. Същата обстановка, същите думи, може и същото заведенийце на тротоара като с Любомира.
В този сезон романтиката хич я няма.

# 386
Само че някои от "посланията", които е изплагиатствала тя, са много спорни.

Ще се повторя, но за мен Мартин не е увлечен, а играе, защото няма с кой друг. Докато с останалите момичета би рискувал някоя да се увлече и участието да ангажира емоции, с Даниела имат сделка - тя се рекламира, а той има безопасна зона, защитаваща го от останалите. Това, разбира се, прави предаването скучно. Мартина е за разведряване от време на време, защото също приема сделката да е в безопасната зона без ангажименти и осигурена реклама. В тази зона са и докладващите му пионки на почивка.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:28 от Tsugumi_

# 387
Не съм гледала епизода, но погледнах няколко поста тук за да имам представа за ситуацията.
Ако Айгюла беше избрана за пример какво ДА НЕ бъдат младите бг момичета по щях да го разбера. За обратното продуцента трябва да е малоумен. Няма друго обяснение за мен. Аз като млада жена изпитвам погнуса към нея, не само към външен вид, но и поведение и “богатата и душевност”. В смисъл на хлебарка бих се зарадвала повече.

# 388
Даниела неслучайно разговаря на много общо ниво и не може да отговори конкретно на нито един въпрос, защото, освен че е крайно безинтересна (и неатрактивна), тя няма интереси (освен личното си оцеляване) към каквато и да било дейност, клон от знанието или от културата, опит в каквато и да било социална активност (освен отново свързаната с нейното спонсориране) и ангажираност и уж е посетила немалко места, а изглежда, че нищо не е видяла, научила, не я е докоснало, развълнувало и не я заинтересувало.
Тя поддържа кратки интеракции на дистанция, т.к. за повече няма потенциал, а и не желае да се ангажира, ако няма гаранция, че ще я обезпечат за по-дълго. Затова трябва винаги да е разположение и за нови "възможности". Предполагам, това й поведение е станало навик, защото е била жената в сянка, която са издържали за кратко.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:34 от Tsugumi_

# 389
И аз съм на мнение, че Мартин се занимава с нея само защото тя му импонира и знае, че може да се завърти съдържание около тях.
И нямах предвид, че дават Даниела за пример, а това, че общо взето идеята за концепцията е вдъхновена от нейното участие и книгата й. Като цяло, на кого се дава такава възможност да се рекламира безплатно в толкова гледано време по телевизията...

Общи условия

Активация на акаунт