🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 375
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 545
Скрит текст:
Васко лекичко им се подсмихваше на повечето там. Мартин, като му каза как ще обере всички жени и той така тънко се изхили…
На Данка не и стана приятно, защото изпадна от интригата - тя вече се даде на единия ерген, а влиза чистак-бърсак нов такъв и всички ще идат да му се увиват. Някак в сянката ще остане, не може тъй, книга има да рекламира.

Данка е дъртичка за него. Васил е младо, хубаво момче - има достатъчно момичета около неговата възраст. Освен това, като видях към кои момичета се насочи, не мисля, че толкова тунинговани какички му попадат в полезрението. Тя дори не изглежда младолика. Отделно тя е прекалено изискваща, а той не ми изглежда, като типаж, който толкова лесно може да бъде завъртян на малкия пръст. Да си стои при Марто и да си събира материал за книгата - с новия не би й се получило, дори и да не беше се дала на Мартин.

Ех как ме е яд, че Васил и Йоана не се засякоха в предаването. Можеше да се получи страшна интрига. Щяхме да го видим Мартин колко не я иска Йоана, ако Васил се беше насочил към нея.
Ахайахахаххаха, чакай пък и ти, тя е 2-3 години по-голяма от него. Сега вече на колко изглежда…:D

Аууу, сега погледнах първата страница - ама тя била на 32? Можех да се закълна, че е поне на 36 - 37 години. На мен си ми изглежда, като поддържана жена, гонеща 40-те. Дори да оставим корекциите й настрана, самата й кожа изглежда, като на доста по-зряла жена.

Еми, това е нагледно резултатът от препичането като тостер. Ивет много добре прави, че избягва слънцето, не се маринова в собствен сос на шезлонгите, не се пържи по солариуми, не се трови с автобронзанти, не си инжектира меланин (що за глупост?!), очевидно ползва слънцезащита по предназначение и като цяло си пази кожата и здравето. Десетилетия наред ще бере плодовете.

Отделно някои бели кожи като нейната изобщо не могат да направят и минимален тен дори. И аз съм така — или сиренце, или омар. Шоколад в този магазин няма Grinning Ко да правиш. На нея ѝ отива с тъмната коса. Адриана също беше по-добре по-бяла според мен, имаше повече контраст между коса/вежди/очи и лице и се открояват повече чертите ѝ.

На Косара обаче ѝ отива повече с тен.

# 1 546
А забелязвате ли, че Ивет единствена май не почернява?
вампир.

Ивет ми е едно към едно Дита фон Тийз, а  вероятно и  тя самата знае за тази прилика и я поддържа умишлено  - болезнена белота, сексуални послания тип бурлеска.

# 1 547
Даниела даже и докато се целува важничи и позира.
Аз все си мисля, че Марто няма дълго да я изтърпи в реала с това поучително държание. То преструвки и номерца докато някой налапа въдицата - бива. Но идва и ред човек да се държи естествено.

# 1 548
Имам чувството ( не е спойлер, никъде не съм го чела, но просто като гледам сюжетите как вървят), че ще се вкарват още хора в предаването (да не дава  Боскод!!!). Аз бих искала повече да излизат.

# 1 549
Той си се снима с дрон от високо сам себе си? Доста нарцистично и себелюбиво Grinning
https://www.instagram.com/p/ChT98p3IREv/

Е, все пак е овен - няма как да очакваме нещо друго от него Simple Smile

Много добре са го направили за другия път - двамата ергени на среща с по 1 мома, а Васко - сам в кокошарника с всички останали кокошки. Да си се опознават, без другите двама да им пречат Grinning
Някой, ако е гледал промото, дали се е сетил да види кои момичета са около басейна с Васил, та да видим другите двама с кои моми са излезли на срещи.

# 1 550
  • ВАРНА
Любомира ли беше тази,която разпространи споделеното и от Росица за целувката,която без малко да се случи?Ако е така,тя умело я изигра и отстрани,защото Бранимира и Росица бяха фаворитките му в началото.

# 1 551
Васко ще хареса Косара.
Ивет има много хубаво тяло и симпатично личице, мъжете обаче не я отразяват особено.

# 1 552
За мен Ивет има най-хубавото тяло от всичко там.
Поне от това което  съм видял е перфектна.

# 1 553
Аз съм възмутена, че ги държат гладни. Снощи/ или предната вечер/ Косара каза, че от една седмица чакат това шоколадовото. Явно затова Ферай постоянно яде, докато има. Сигурно затова са толкова вяли.

# 1 554
И на мен ми стана чудно, че нямат шоколад.

# 1 555
По въпроса за диалектите — айде сега, ако имаше някоя с шопски диалект, щяха да я съсипят от подигравки много повече от Косара, включително в самото предаване. Но няма как да се случи, шопски в София вече няма къде да чуеш, за съжаление. Трябва чак до Самоков да ходиш евентуално.

Имаше само една представителка на западните диалекти — кюстендилската слива — и всички я заапаа Joy

Аз обожавам диалекти, впрочем, и смятам, че трябва да се пазят и говорят. Но трябва и да владееш книжовния правопис и правоговор. Които са базирани на провинциалното търновско наречие, не на столичното шопско. Така че са излишни тези противопоставяния шопски срещу мек говор.

В противен случай, справедливо или не, ще има подигравки по твой адрес. В академични и професионални среди. Важи и за говорни дефекти. Просто част от живота и е в твой интерес, особено ако искаш кариера в публичното пространство.

# 1 556
  • Обран бостан ;)

+ Роси, Синтия и даже отпадналата Яна са перфе, ама кой ни пита нас, обикновените мъже, дето не сме генетично-предразположени  за милионери. Wink

# 1 557
Напълно подкрепям.

Едно непопулярно мнение в темата - Ива в лице ми харесва най-много, не знам дали си е поправяла нещо. Просто тези отворени светлозелени очи веднага ме грабват. Изключително много губи обаче с неадекватното си поведение, а в тяло има много да стяга. Разбирам, че има две деца, но все пак.

# 1 558
И на мен ми стана чудно, че нямат шоколад.

Туджаров беше разказвал, че не е нарочно, просто не било като в България да има шоколад навсякъде и във всички магазини. Бяха му задали такъв въпрос в последния лайф Simple Smile

# 1 559
Ива има 2 деца?!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:27 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт