🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 326
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 575
На мен пък Адриана ми се вижда доста сладка, нищо лелинско не намирам в нея. Нормална жена на 30 години, с умерена харизма и не се е обезобразила от корекции.

# 1 576
Години наред ходя на фитнес и знам как изглеждат стегнатите тела. Повечето жени обаче много много не спортуват и си мислят, че просто като поддържат прилични килограми, са Ок.

Краката на Любомира са хубави.

# 1 577
Любомира има фигура-трепач. Убивам за такива крайници и костна структура.

Адриана си изглежда баш на около 30 и е много свежа. Даже младее. Изглежда ли ви 1.5-2 години по-малка от Даниела? Просто този тежък грим на снимката състарява.

А цялостният “ретро” вид при нея и Ивет са от липсите на корекции и модерни техники на гримиране. Свикнахме това да е стандартното, съвременно, в тренда лице и всички други ни изглеждат странни на екран.

# 1 578
Години наред ходя на фитнес и знам как изглеждат стегнатите тела. Повечето жени обаче много много не спортуват и си мислят, че просто като поддържат прилични килограми, са Ок.

Краката на Любомира са хубави.
И други ходим на фитнес, много хора ходят на фитнес, и то точно добрата фитнес култура е да не се коментира по принцип. Но ок във форум сме. Конкретно за Ива въпросът е в изричното критикуване на нещо, което може да не е топ, топ, стегнато, но съвсен не е чак отпуснато или наднормено. То и на тренираните във фитнеса, повярвайте, пак ще им се намери кусур, стига някой да иска да издребнее. Пропорции, ама защо този мускул е работил, не другия и подобни. Затова казвам, че е типично женско злословене.

# 1 579
И това го има. Когато си пред камера корекциите играят добра роля, тогава ѝ тежкият грим си трябва, защото с лек не се забелязва на камера. На живо е друга работа. Тя и Джулиана Гани го докарва на снимки, но на живо е страшна.

# 1 580
Любомира не Ви ли се струва доста отслабнала от началото на предаването?

Аз ако бях на мястото на ергените сигурно щях да си остана на сухо, нито една не ми харесва достатъчно за да ми е фаворитка.
Така харесваната Косара има красиви очи, но главата й ми изглежда твърде голяма на фона на тялото й.

# 1 581
За диалектите - то вече всеки се старае да прикрива регионалността си, останало е едно интониране, специфично, по което аз ги "ловя"; но посмъртно няма как да ми хареса мекане или великотърновския регион.
Най си е "благ" шопския в стил Рангел Вълчанов

# 1 582
Важното е, че новият може да говори.

# 1 583
Много ми е анти Росица бе хора. За втори път го пиша, но това момиче е такава скука в лице и емоции, че един пън е по-интересен. Злобна и завистлива ми е, но се прикрива.
Да и аз мисля така. На няколко пъти я засичам доволна да отправя хапливи коментари и после да се оправдава "е, какво, не е ли така" или "аа, аз исках да кажа нещо друго". Не е случайно това игнориране от всички и не е свенлива, просто е бóтур някакъв и е ехидна, пък после що седи свита и избутана от другите, ами защото не е приятна компания.

Васил за мен не е грам притеснителен! Да влезеш ти пред очите на ... колко са там 25 човека и камери, и да си гледаш преспокойно с царствен маниер над нещата... Няма притеснителен овен, те са си най в своите очи и нищо такова не ги смущава, чувстват се у дома си навсякъде и от нищо не им пука, най-малко пък от това какво ще си помислят хората за тях. Правят каквото са си решили, не каквото им кажат.
Адриана въобще не стои добре до Васил,но трябваше да избере някоя, защото трябва да се впише някак и той избра най-безопасната "леля", която поне не се държа глупаво. Той разговаря с две, но с Адриана поне беше човешки разговор между непознати, които "ще пътуват 16 часа заедно" и все нещо трябва да си кажат освен "добър ден" и даването на тая роза на друга, с която не е говорил, но е забелязал, щеше да е заявка, а сега е служебно дадена. Ива се оказва много тъпо парче, иначе, ако не говори и си показва само главата, може да мине за хубавка даже.

# 1 584
  • София
За шоколада - ми те гледат от Данка. Казва тя директно какво иска и Мартин изпълнява - едно след друго. Косара също направи 1-2 поръчки и Виктор ги изпълни.

Та и те така - искат шоколад.. Ама шоколад няма. Grinning

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:08 от Billie Eve

# 1 585
Оставете женките, цял сезон ще ги коментираме, дайте някакво инфо за Васил. Какво работи, къде е учил? Каза 10 години в Лондон, онлайн търговия, реклама. Защо му е да става ерген?

# 1 586
А забелязвате ли, че Ивет единствена май не почернява?
вампир.
Ивет ми е едно към едно Дита фон Тийз, а  вероятно и  тя самата знае за тази прилика и я поддържа умишлено  - болезнена белота, сексуални послания тип бурлеска.
Нейната бурлеска започва да преминава към един друг жанр.

# 1 587
Linda*kiss, специално за теб оставям два кадъра за сравнение, иначе всеки може сам да си прави изводите коя с какво тяло е и колко тренирана

Ива най-малкото трябва да тренира, за да си махне бричовете на краката, стойката също не е добра. Толкова ли е неочевидно, което пиша?

# 1 588
Оставете женките, цял сезон ще ги коментираме, дайте някакво инфо за Васил. Какво работи, къде е учил? Каза 10 години в Лондон, онлайн търговия, реклама. Защо му е да става ерген?
Разбрах те , но прочети го извън контекста на заглавието. Гледа от  батко си Марто и той е "станал" ерген Joy

# 1 589
  • Paris
На мен ми харесва най-много последният ерген. Но нека видим и него, че те всички май в началото са чаровни и после като си покажат номерата всичко отива на кино. Иначе не мога да повярвам, че Мартин е толкова наивен да се връзва на номерата на Даниела. Хем го вижда, хем пак се бута. Мъжка му работа 😀

Общи условия

Активация на акаунт