ДНК тестове- Ancestry, My Heritige, 23 and me и други

• 7 117
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
A защо с Федекс? Адреса доколкото разбирам е склад на Федекс, но не виждам проблем да се прати с ДПД примерно, даже и с български пощи? Не съм го пуснала още, но това планирам

# 166
При нас имаше падащо меню с ограничени опции за шипинг

# 167
  • До хладилника, който обичам
Няма ли вариант с препоръчано пращане с български пощи? Пак няма да е евтино, но няма да е $100.

# 168
Здравейте, и аз се интересувам дали пробите не могат да се пратят примерно с Български пощи. 100 долара с DHL ми се струва малко скъпичко.

# 169
Здравейте, моята проба изпратих с български пощи, беше преди над 2 години, но едва ли има разлика.

# 170
  • Бургас
Аз бях питала преди няколко месеца тук.  В спийди първоначално ми казаха 30 сухопътен, 110 въздушен, но като разбраха, че е биологичен материал и с течност казаха, че не може. Може да се прати, но е на късмет дали няма по пътя да го засекат и унищожат.
В български пощи казаха, че пред тях трябва да се запечата и като описах какво е, отказаха.
В крайна сметка го пратих чрез познати, които живеят в Германия и оттам те са го пратили.
Резултатите си излязоха в предвиденото време.

Обмислям и тази Коледа да си купя на друга фирма, но ще погледна първо цените за доставка.

# 171
Когато изпращах моя първо попитах в пощата. Казах им, че е натривка и казаха, че щом не е кръвен няма проблем. Стандартна цена платих.
Сега (през юли) купих за подарък на сестра ми, имаше промоция с безплатна доставка.

# 172
  • Бургас
И моят беше с безплатна доставка до тук, за връщането на пробите досега не ми е попадала такава промоция.
А за пощата, казаха, че заради шишенцето с течност не може. Реално погледнато, на друга поща съм пращала предварително запечатани в малък плик малки подаръчета, за каквито може да мине и пробата. Ама не ми се рискуваше някъде по линията някой стриктен да я унищожи.

Когато изпращах моя първо попитах в пощата. Казах им, че е натривка и казаха, че щом не е кръвен няма проблем. Стандартна цена платих.
Сега (през юли) купих за подарък на сестра ми, имаше промоция с безплатна доставка.

# 173
Благодаря за отговорите. Поръчах 2 теста от MyHeritage. Ще пиша след като  дойтат и как съм ги пратила обратно към тях(надявам се не за по 100 долара на тест... Simple Smile)

# 174
Благодаря за отговорите. Поръчах 2 теста от MyHeritage. Ще пиша след като  дойтат и как съм ги пратила обратно към тях(надявам се не за по 100 долара на тест... Simple Smile)

Здравейте, пратих ги без проблем по Български Пощи 1680, София. 2.20 лева е на тест, но ми казаха, че не може да се пратят с проследяване. Пратени са на 23.09 и са пристигнали в лабораторията на 07.10.

# 175
  • Бургас

Здравейте, пратих ги без проблем по Български Пощи 1680, София. 2.20 лева е на тест, но ми казаха, че не може да се пратят с проследяване. Пратени са на 23.09 и са пристигнали в лабораторията на 07.10.

Благодаря за информацията! Питаха ли какво има вътре или да искаха да покажете преди запечатване?

Общи условия

Активация на акаунт