🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 727
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 280
Ох то трябва да си голям мъж, че да си поискаш бижутата обратно 🤣

# 2 281
Виждам.. почнали сте да се джафкате. Да не сте казали, че не е успешен сезона. Joy
Тук съм Joy

# 2 282
Не прокарвам внушението, че харесвате Даниела, защото сте като нея, а, че има дълбоки психологически причини някой да влиза в ролята на спасителя за Даниела и да я смята за жертва, която има нужда от защита. Изобщо, безсмислена дискусия, осъзнавам го... Разбирам някой да се пъне толкова за някое добро, невинно момиче, ама за тази лисица...

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 10:56 от Meddyy

# 2 283
А, чак пък да се джафкаме, заради Даниела..., разбирам да е заради Васил, аре нема нужда! 😀

# 2 284
Joana85
много точно го написа онова за наема.
Дори следващата й книга може да е със заглавие "Момиче под наем".

# 2 285
  • Вестерос
ВСЕКИ е по-секси от Виктор.
Аз пък Мартин не бих го върнала Grinning

Супер, ама тя не е хейтена, защото е нечий избор.
Хейтена е, защото е фактор, ако не беше  -никой нямаше да си прави труда да я хейти. А е фактор, защото е избрана (за сега)
Не, хейтена е, защото дава ужасни послания на подрастващите момичета, ужасен пример е, тя е пиявица- жена, изкуствена отвсякъде. За мен е една измамница, като се почне от външен вид, до това, че била писател... На плагиатствана книга явно, с маса правописни, стилистични, пунктуационни грешки. Обидно е да ѝ се приписват качества, които няма, за жените, които ги имат.

# 2 286
Ох то трябва да си голям мъж, че да си поискаш бижутата обратно 🤣
Еми, по родните земи го правят. И не само по родните. Богатите чичковци/дядковци затова са богати, защото си пазят капиталите от Даниелите и Валериите.

# 2 287
И как не я виждате като жертва, когато пишете коментар след коментар в нейна защита? Когато се обвиняват потребителите, че всичко, което казват по неин адрес е или хейт, или измислица? Вие искате да докажете, че толкова хора се отнасят несправедливо към нея и тя всъщност е стойностен човек ли?

# 2 288
Всеки човек има право да търси щастието и да живее живота си както намери за добре, стига то да не се гради на чуждо нещастие. Така че на Даниела мога само да й пожелая успех в намирането на това, което за нея е щастлив живот и да има предвид, че презадоволяването и леността не са направили услуга никому. А ако в книгата й са съвети как една жена да повдигне самоуважението си и да се държи по-далновидно с мъжете, то съм против изданието, само ако не е написано добре, а и цената издава алчността й. Не бих си я купила, дори и по-евтина да беше, по-добре да си взема нещо от типа на "Мъжете обичат кучки" или знам ли, но всеки сам си преценя Simple Smile

А и да си типична златотърсачка не е никак лесно, както беше писала Clare по-назад - с Хепимен и на обяд да изляза, сумата ще е баснословна Joy Аз не знам дали и за обяд бих се прежалила... Мерси за такива пари.

Иначе, както казах на ММ, докато гледахме, вече и с външния й вид започвам да свиквам и дори ми е чаровна, като се изключи ниското чело, но то това няма оправяне.

# 2 289
Аз не познавам мъж, който си иска бижутата или дрехите .
За мен е по-правилно да имал самочувствие и да изискваш отношение от мъжа (като Даниела в предаването ) пред безгръбначното поведение на Елена , например . Коментирам само поведение към мъжа да отбележа .

# 2 290
  • Вестерос
Аз съм в някакъв шок, че има толкова защитнички Даниела. Тя е една вредна жена

# 2 291
Аз нямам нищо против Даниела. Хареса ми как "нахрани" Мартин. Особено, след сцената с високомерното му отношение към Ферай. Наистина й ръкоплясках.
Имам против да гледам три месеца 5-6 човека да въртят срещи, а останалите да стоят на тесните канапета, да са принудени да дъвчат луканка "Орехите" и сладолед "Нюи".

# 2 292
  • Вестерос
Да, поне едно може да ѝ се признае, че върти Мартин на пръстта си, но до там.

# 2 293
Това явно е съвременната революция - да се борим за правата на безработните материалистки.

# 2 294
На мен по-скоро ми е мъчно за жени като Даниела. Дори да върже някой богаташ, ценител на големите силиконови балони, нали в един момент ще остарее и най-вероятно ще я сменят с някоя 25-годишна.
Опитвам се да си представя как ще изглежда на 50 години например. Дали тогава би предизвикала интереса на някой чичко-паричко... едва ли. Че тя още отсега изглежда похабена и леко странна заради корекциите си... оттук нататък май ще става все по-зле външно.

Общи условия

Активация на акаунт