🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 443
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 475
Стига с тая Даниела, толкова приказки за една посредствена, непостигнала нищо жена, търсеща си баламурник да я издържа. Голямо постижение ще да е да се молиш на някого за два лева за кафе, да нямаш един твой лев и да се чудиш как да не стъпиш накриво, че да не те изритат като мръсно коте преди да си хванала следващия баламурник. И така до към 40. Ама той живота не свършва на 40. Щом има жени, които се кефят да зависят от благоразположението на мъж - тяхна воля, мерси съм аз.

# 2 476
  • Stockholm
Даниела милата само това сетче бижута ли си е заработила, че никога не го сваля Joy

# 2 477
Много ясно, че не са заедно с Мартин. Видя се той в реалния живот какво търси - 20 годишна и само секс, никакво сериозно обвързване. А и не е глупав да си развали пак отношенията с родителите му и да му спрат кранчето. Секса както видяхме безплатно си го получава. Само не знам Даниела с какво си мисли, че нейната "женска енергия" е по-добра от тази на Йоана и някой ще дава 50к за нея, вместо да отиде при другата за без пари.

# 2 478
Не знам Мартин колко бижута ще и купи, ама тя още си носи сърцето от бившият. Марто, ако четеш тук- не си държиш на думата.
Може пък това да е купено от Мартин, просто да е същото, защото тя каза, че го носи, защото много ѝ харесва. Laughing

# 2 479
Не знам Мартин колко бижута ще и купи, ама тя още си носи сърцето от бившият. Марто, ако четеш тук- не си държиш на думата.
Може пък това да е купено от Мартин, просто да е същото, защото тя каза, че го носи, защото много ѝ харесва. Laughing
Тоест откупено?

Дал ѝ е хилядарките в кеш и вече се брои за негов подарък Smirk

# 2 480
Не, бре! Той и каза "хвърли го", тя "ама много ми харесва". И накрая обаче под заплаха Марто да я изостави го хвърля с тъга. Отиват в магазина и той и казва избери си. И тя си избира същото, щото ... нали, много го харесва. Нооо, вече е купено от Мартин. Smiley Защото за такива жени няма значение кой е купувача, а какво купува. Пък за Марто е важно да не носи тя купено от бившия и го купува той, но купува това, което тя иска. А тя си иска същото. Това е.

Те тия в "Ергенът" хвърлят бижута, не се шегуват! Нали една, не помня коя беше, отказала брак и хвърлила диамантен пръстен на кръговото за Надежда (днес минах от там и не се сетих да се огледам, щото никой не се е похвалил, че е намерил пръстена, значи още е там някъде).

# 2 481
А може и да го носи нарочно за създаване на интрига след предаването - не е ли с Мартин, с него ли е и т.н.

# 2 482
Само едни бижута ли има тази Даниела? Направа се излага, всеки ден трябва да е с различно!

# 2 483
Много ясно, че не са заедно с Мартин. Видя се той в реалния живот какво търси - 20 годишна и само секс, никакво сериозно обвързване. А и не е глупав да си развали пак отношенията с родителите му и да му спрат кранчето. Секса както видяхме безплатно си го получава. Само не знам Даниела с какво си мисли, че нейната "женска енергия" е по-добра от тази на Йоана и някой ще дава 50к за нея, вместо да отиде при другата за без пари.
Тук казаха, че имала много приятен глас. Та, сигурно затова 😀

# 2 484
Безплатно… Аз не мисля, че много 20 годишни биха правили секс безплатно с него - ще му пуснат срещу идеята за подаръци, ВИП сепарета и пари за силикон. Мартин не е нито толкова красив, нито толкова забавен, че да му се лепят заради него самия.

# 2 485
Безплатно… Аз не мисля, че много 20 годишни биха правили секс безплатно с него - ще му пуснат срещу идеята за подаръци, ВИП сепарета и пари за силикон. Мартин не е нито толкова красив, нито толкова забавен, че да му се лепят заради него самия.
шъ го Убидиш Sweat Smile

# 2 486
  • София
Кучето на Йоана струва горе- долу колкото колието на Даниела, ако е от легитимен развъдник. Тунинга като го включим, не е било баш безплатен.

# 2 487
Даниела ако е на 32, за някой 50-годишен ще е млада даже. Не всички 40-50 годишни държат да излизат с 19-годишни ученички като Мартин. Това по темата, че заможните бизнесмени искали само младо агнешко. Пълни глупости…
Абсолютно си права! Имам нагледен пример моя позната жена на 33г. срещна  доста заможен бизнесмен 15г. по-голям от нея и вече са семейство.Съвсем нормална е на външен вид - без никакви намеси.

# 2 488
Кучето е около 2К, не е колкото бижутата, но Йоана каза, че като се е запознала с него и нейната пазва е била празна. Може той да е платил, за да я напълнят, а това е повече от кучето.

# 2 489
Даниела ако е на 32, за някой 50-годишен ще е млада даже. Не всички 40-50 годишни държат да излизат с 19-годишни ученички като Мартин. Това по темата, че заможните бизнесмени искали само младо агнешко. Пълни глупости…
Абсолютно си права! Имам нагледен пример моя позната жена на 33г. срещна  доста заможен бизнесмен 15г. по-голям от нея и вече са семейство.Съвсем нормална е на външен вид - без никакви намеси.
Викаш, точно като Данка Joy

Общи условия

Активация на акаунт