🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 615
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 505
Разбира се, че е сценарий. И всичко върви едно към едно с описаното в спойлерната тема. Нямам търпение целия този цирк да свърши. След предаването е по-интересната част, тогава ще стане ясно кой с кого се познава отпреди, кой с кого е обвързан и кой е влюбен. Йоана е дала интервю и е казала, че на Мартин не са му взели телефона и ѝ е писал вечерта след първия коктейл. Лека полека започват да се издават ...

Не е Мартина това, косата и е различна. И аз нямам идея коя е Joy

# 2 506
точно Мартина е това преработеното

# 2 507
  • Stockholm
Не разбрахме коя е на снимката? Само да не е Даниела Joy

# 2 508
То бива фотошоп, ама това вече е много извън границите на реалното Simple Smile
Златка Райкова ли е или някой друг клонинг?

# 2 509
То бива фотошоп, ама това вече е много извън границите на реалното Simple Smile
Мартина е 😂

# 2 510
Оф, на Златка се е направила това ли им е еталона?
А пък Емануела смятам, че копира визуално онова сръбско недоразумение Карлеуша.

# 2 511
Косара е много странен образ. В началото никой не я харесваше, после почти всички я харесваха, сега пак никой не я харесва… Дали ще успее да обърне палачинката и пак да се хареса на зрителите? 😁

# 2 512
Косара е много странен образ. В началото никой не я харесваше, после почти всички я харесваха, сега пак никой не я харесва… Дали ще успее да обърне палачинката и пак да се хареса на зрителите? 😁
Да, ако успее да целуне Виктор Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 513
Косара, ако не беше направила този глупав и напълно безсмислен скандал, все още щеше да си е харесвана от повечето тук. Лично аз продължавам да си я харесвам, макар, че и аз съм не мнение, че тази разправия беше напълно ненужна, а причината за него - силно преувеличена.

# 2 514
А, не… Не е направила чак такова прегрешение, че да заслужи това. 😁

# 2 515
Косара, ако не беше направила този глупав и напълно безсмислен скандал, все още щеше да си е харесвана от повечето тук. Лично аз продължавам да си я харесвам, макар, че и аз съм не мнение, че тази разправия беше напълно ненужна, а причината за него - силно преувеличена.
Може да е била в ПМС жената и да й се е разправяло с някой 😅😅😅

# 2 516
Скрит текст:
Въпрос на тълкование. Истината е, че в момента, в който имаш семейство, за което да отговаряш, половинка, с която да се съобразяваш, свободата ти литва през прозореца. Затова Данка иска детегледачка, чистачка и екскурзии, забележете, с нейните приятелки. И без работа, с която да се съобразява - съвсем свободна работа. Ама не е имала късмета да е отроче на някой мултимилиардер. Уви. 😂😂😂
Да, това на Данка и подобните ѝ е паразитно съществуване. На кого помага тя, с какво допринася за някакво развитие на обществото? Ще се отрази ли на някой липсата ѝ? Съществуване без отговорности не е нормално. Не сме животни все пак. Според мен тези като нея имат някаква психологична травма, в резултат на  лош семеен модел или поради генетичен фактор. Дори и мързелът не е нормално състояние, а има физиолигични или психосоциални причини за него.
Вие я изкарахте някаква амеба Даниела. Сега пък семейни травми понеже не е омъжена. Малко абсурдно. Жената, добре, зле, е пуснала в тираж книга, изживява любови, бивши гаджета, заем има, в предаване се представя, нормален човек. Валидирането на съществуването чрез брак и задължително битови отговорности понякога е не по-малко вредно от прословутото живеене без “отговорности” (явно се подразбира семейство по нечий модел).
С какво допринасяла? С какво допринасят например хората, които не възпитават децата си, чиито деца като пораснат  биха могли да вредят в обществото? Ами може би не се изчерпват нещата само с това. Доста обширна тема, на която не се знаят отговорите. А и Даниела може родителите си да издържа, на сестра си да е опора, някоя своя приятелка да е предпазила от лоша връзка.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:42 от Linda*kiss

# 2 517
Може да е била в ПМС жената и да й се е разправяло с някой 😅😅😅

Да, това би обяснило поведението й Grinning

Между другото, не знам дали сте го обсъждали, но скоро я мернах в реклама по телевизията - мисля, че беше на някакъв сайт за спортни залагания. Честно казано, от всички моми в предаването, като нищо тя да е най-търсената за реклами и фотосесии след участието й. Не може да й се отрече, че на снимки и клипове е ТОП.

# 2 518
  • България
Няма нужда всеки да допринася за положително развитие на обществото, не сме учени всички. Достатъчно е да не пречи на останалите и да не ги наранява. Даниела иска да подобри стандартите на жените към мъжете и не виждам лошо в това.

# 2 519
А, не… Не е направила чак такова прегрешение, че да заслужи това. 😁
Бас държа, че ще ѝ е по- лесно да целуне Марто отколкото Виктор. Нищо, че Марто се закле да не целуне повече никога друга жена в предаването Laughing

Общи условия

Активация на акаунт