Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! След като качих днешния резултат, ми се промени вчерашния на пик, според вас положителен ли е бил теста и има ли шанс да не е минала все още О.?

# 136
Днешният тест много ме обърка, може ли някой да помогне с разчитането?

# 137
Отрицателен

# 138
последният тест счита ли се за положителен? цикълът ми е 28 дни, днес е 15ти ден. да продължа ли да тествам и кога да действаме?

# 139
Да, положителен е. Действайте, не бива да чакате. Плодовите дни са 5 дни преди овулация + денят на овулацията, като двата дни преди овулацията са най-плодовити. Тестовете са положителни 12-48 часа преди овулацията. Хубаво е секс поне през ден в тези дни.

Може и утре пак тест, на мен редовно ми излизаха положителни два дни поред например. Но не е задължително изобщо

# 140
Здравейте дами, реших и аз да се включа, тъй като от март правим опити с приятелят ми, но за тест за овулация се сетихме този месец. Та датите 06-07.06 ми бяха най-силно изразени двете ленти, като бебеправене имаше всеки ден от 01-09.06, та със сигурност трябва да сме хванали периода. Моят МЦ обикновено е 30-31 дни, като начална дата на последна менструация беше 17.05. Днес е 19.06 и по календар ми го дава 2-ри ден закъснение, като съответно не се сдържах и направих тест за бременност, който е отрицателен Sad Исках да изчакам точно 14 дни след овулацията, което по груби сметки се пада 20-21.06, за да е най-точен резултата. Дали има вероятност да ми закъснява от други фактори като стрес или вглъбяване в мисълта или да направя отново тест на 21.06, ако все още не ми е дошло? При някоя дама дали се е случвало да е подранила и да и даде отрицателен тест и после положителен? Благодаря ви!

# 141
Здравейте дами, реших и аз да се включа, тъй като от март правим опити с приятелят ми, но за тест за овулация се сетихме този месец. Та датите 06-07.06 ми бяха най-силно изразени двете ленти, като бебеправене имаше всеки ден от 01-09.06, та със сигурност трябва да сме хванали периода. Моят МЦ обикновено е 30-31 дни, като начална дата на последна менструация беше 17.05. Днес е 19.06 и по календар ми го дава 2-ри ден закъснение, като съответно не се сдържах и направих тест за бременност, който е отрицателен Sad Исках да изчакам точно 14 дни след овулацията, което по груби сметки се пада 20-21.06, за да е най-точен резултата. Дали има вероятност да ми закъснява от други фактори като стрес или вглъбяване в мисълта или да направя отново тест на 21.06, ако все още не ми е дошло? При някоя дама дали се е случвало да е подранила и да и даде отрицателен тест и после положителен? Благодаря ви!

По-скоро не. При мен преди 11 години теста за бременност със сина ми, два дена преди датата на МЦ, беше положителен. С много бледа, но все пак с втора черта. От моя опит тогава , и след това мога да кажа, че имали Б се показва на тестовете, макар и много бледо, бледо. Но не се разочаровайте! От скоро са ви опитите. Дайте време на организма Ви да се напасне с този на партньора. Ще Ви стискам палци за следващия път Hands Pray

# 142
  • София

Някой може ли да ми помогне с разчитането? По календар и изчисления ми излизаше овулация на 19.06. Според мен няма положителен тест сред тези. Ако е необходима още информация, не знам от марката на тестовете ли е, вчера сутринта имах леки болки, но доколкото разбрах, това не е фактор за о.
Благодаря ви.

# 143
Няма положителен тест

# 144
  • София
Няма положителен тест

Да продължавам ли с тестовете, понеже не знам какво да правя

# 145
Да, два пъти на ден

# 146

По-скоро не. При мен преди 11 години теста за бременност със сина ми, два дена преди датата на МЦ, беше положителен. С много бледа, но все пак с втора черта. От моя опит тогава , и след това мога да кажа, че имали Б се показва на тестовете, макар и много бледо, бледо. Но не се разочаровайте! От скоро са ви опитите. Дайте време на организма Ви да се напасне с този на партньора. Ще Ви стискам палци за следващия път Hands Pray
В крайна сметка се оказахте права. Дойде ми днес- точно 14 дни след овулация. Действително не ми закъснявало, а просто ми се е изместил с няколко дни цикъла. Благодаря за подкрепата😇

# 147

Как мислите кога ще бъде овулацията ?
Благодаря

# 148
В следващите 12-48 часа, може и сега да е. Най-вероятно

# 149
Между 12-24 часа вероятно, т.к е много наситена чертата, а както е казала Зимк, може и сега дори. Така че, правете опити Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт