Прекратяване на връзка

• 2 626
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тя ти казва трябва ми време, ти я натискаш през ден. Поредното доказателство, че чуваемост и желание да посрещнеш нуждите й липсва. Ти хубаво вършиш неща, но вървиш ли това, от което тя има нужда?

# 46
Тя ти казва трябва ми време, ти я натискаш през ден. Поредното доказателство, че чуваемост и желание да посрещнеш нуждите й липсва. Ти хубаво вършиш неща, но вървиш ли това, от което тя има нужда?

Не искам да я натискам но толкова държа на нея и всяка нейна дума премислям 100 пъти и търся отговори.Стана по зле с това мое писане и търсене на решение защото решението за нея беше да седим разделени за да и мине а моето е да говорим но малко за проблемите защото смятам че се отдалечаваме и от самосебе си не знам как ще се реши.

# 47
Щом истерясва на телефона като доближиш, има "разбиращ" я, стига се обяснява тук на потребителките. И на челна стойка да застанеш, ако е открила съпричастност и взаимност при друг, зарежи тая песен народна протяжна колко те обича.

# 48
  • София

Не искам да я натискам но толкова държа на нея и всяка нейна дума премислям 100 пъти и търся отговори.Стана по зле с това мое писане и търсене на решение защото решението за нея беше да седим разделени за да и мине а моето е да говорим но малко за проблемите защото смятам че се отдалечаваме и от самосебе си не знам как ще се реши.

А като говорите, опитваш ли се да я оборваш пак? И аз не бих искала да говоря с такъв.

Бази, да, може да е намерила някой, който показва разбиране и съпричастност, и как няма да залитне, като вкъщи получава горното? Но ако пък не е? Съвсем ще се закопае авторът. Просто ще си намери поредният довод да измести отговорността другаде.

# 49
От написаното се виждат два основни проблема в автора - обсебващ и ревнив. Аз примерно бих се задушила от такива отношения, в които не е нормално да излезна с приятелки, да ида на спорт или да се занимавам с нещо мое си, без мъжа.
Отделно ако се прави, че не чува тя от какво има нужда като човек, цялото му домакинстване става излишно, даже дразнещо, ако са нон стоп заедно в свободното си време.
Вероятно той го прави, за да го изтъква после пред хората, видиш ли колко коректен мъж е. Само, че на повечето жени не им трябва мъж, за да им мие чиниите и да ги пере. Както виждаш авторе и без теб се справя сама с домакинстването.
Не знам на колко години сте, но ако сте от млада възраст заедно става съвсем обяснима ситуацията.

# 50
Иванов, прочети пак първия ми коментар. Не ти се вярва, но тя вече не те иска. Без да има твое участие.
Това са приказки ала-бала за време да сте разделени. Не те иска.
Помисли как да си виждаш детето, как да и плащаш издръжка и се махай. Няма да стане.
Казва ти го адвокат с дългогодишна практика. Идвали са много такива жени при мен, като стигнем до причините, и ме заливат с хиляди несъстоятелни логореи. Обичайно се пита "Пие ли, бие ли, изневерява ли  и пари  дава ли".  Отговорите са не, не, не и да.Тези неща не са налични. Докато вербализират чувствата си , ми отнема часове. За да стигне до извода , че не може да го понася.
Обратното- мъж, като му кажат да се маха временно, е завинаги. Не им се вярва. Идват пак и пак, натискат като теб, питат, недоумяват. Изходът винаги е един- развод.
Не  е нужно да си лош, просто сте се разминали, а ти не си разбрал.
Няма да ви бъде, и тя няма да си признае защо не те иска. Не те обича вече. Край.

# 51
Не е задължително, Лъвче.
Понякога жените си търсят зорлем проблеми, защото в един момент вече усещат, че не са влюбени в мъжа до себе си, не ги привлича, а друг им дава някакви илюзии и задоволява моментните им фантазии, просто им е омръзнал или сексът им не е добър. Причини има много и често те дори не са на битово ниво, а в спалнята.

# 52
  • София
Бази, и това го има, но и то често не идва ей така, а след години, през които думите не са чувани, а нуждите не са посрещани адекватно, независимо той какво си мисли. С едно съм съгласна обаче, според мен също мачът е свирен. След преминаването на определени граници, няма връщане назад. И двамата обаче още не могат да си го признаят сами на себе си. Авторът обаче доста й помага да си затвърди защо е стигнала до това положение и краят приближава все по-бързо.

# 53
От написаното се виждат два основни проблема в автора - обсебващ и ревнив. Аз примерно бих се задушила от такива отношения, в които не е нормално да излезна с приятелки, да ида на спорт или да се занимавам с нещо мое си, без мъжа.
Отделно ако се прави, че не чува тя от какво има нужда като човек, цялото му домакинстване става излишно, даже дразнещо, ако са нон стоп заедно в свободното си време.
Вероятно той го прави, за да го изтъква после пред хората, видиш ли колко коректен мъж е. Само, че на повечето жени не им трябва мъж, за да им мие чиниите и да ги пере. Както виждаш авторе и без теб се справя сама с домакинстването.
Не знам на колко години сте, но ако сте от млада възраст заедно става съвсем обяснима ситуацията.
Тя не е спряна да излиза,няма много приятелки но като излиза не е спряна.Да пита първо мене защото ако съм на работа няма кой да гледа детето но почивам ли си ходи където иска.
Ревнив не съм бил ,6 години заедно телефоните ги ползваме заедно,моя ако го забравя тя ще ми даде нейния и да е при мен цял ден.Аз не съм гледал и телефона с чатовете  нейния стар телефон има закачен акаунт за гоогле и съм видял какво търси, втория го взех онзи ден да го закарам на сервиз като тя си е изтрила нещата но историята на гоогле седи.

# 54
Тя може да го е разлюбила наистина, честно казано и тя звучи супер натоварващо. Никога не съм харесвала хора, които искат нещо да се свърши само и единствено по техния начин.
Но и с неговото изказване за 30 % процента от заплатата и с тази обсебеност и досадност - ми не е читав.

Сега пък си ползвате телефоните по цял ден, абе вие да не сте тийнейджъри. Лично пространство, ала-бала? Тя е разбрала, че си я проверявал два пъти, защото си я конфронтирал, кой знае още колко пъти си проверявал историята й, но не си намирал нищо. Луда работа.

# 55
Иванов, прочети пак първия ми коментар. Не ти се вярва, но тя вече не те иска. Без да има твое участие.
Това са приказки ала-бала за време да сте разделени. Не те иска.
Помисли как да си виждаш детето, как да и плащаш издръжка и се махай. Няма да стане.
Казва ти го адвокат с дългогодишна практика. Идвали са много такива жени при мен, като стигнем до причините, и ме заливат с хиляди несъстоятелни логореи. Обичайно се пита "Пие ли, бие ли, изневерява ли  и пари  дава ли".  Отговорите са не, не, не и да.Тези неща не са налични. Докато вербализират чувствата си , ми отнема часове. За да стигне до извода , че не може да го понася.
Обратното- мъж, като му кажат да се маха временно, е завинаги. Не им се вярва. Идват пак и пак, натискат като теб, питат, недоумяват. Изходът винаги е един- развод.
Не  е нужно да си лош, просто сте се разминали, а ти не си разбрал.
Няма да ви бъде, и тя няма да си признае защо не те иска. Не те обича вече. Край.

Винаги е била искрена с мен,може и така да е вече да не могат да се поправят нещата но проблема е че не затваря вратата казва може след време , не знам.Аз го мисля като вариант да види без мен как ще е, да види и с друг може би но е трудно дори да е взела такова решение да не премисля малко по напред нещата.Давам пример да няма как да живееш с някой който не обичаш но при положение че само сметките са и колкото заплатата , нямаме брак а издръжката ще ми е само за детето каквото му трябва, от това което казва че иска да и мине не знам дали ще и мине и ме държи в невидение ,не познавате мен, не познавате и човека а аз го познавам и тя винаги си е държала на думата и никога не ме е лъгала.Допитах се като цяло дали някой е минавал през ,това със същите битови неща и как е излезнал от ситуацията.Но то вариантите са два или е края или ще и мине, но вече не виждам някаква надежда и да продължавам да чакам решението и.Детето го взимам когато поискам, детето ме търси повече от нея.Ако каже че му се е скарала защото това ми повтаря аз казвам направил си беля майка ти е добра ще я слушаш.Тя физически не може да се справи с детето и домашните ангажименти ако има друг няма да дойде да и пере и да и плаща парното примерно.Но ако ми каже точно директно не те обичам това е ще се сэглася и приключваме но не не го казва и с думи от последните 20 дни хем казва не можем в момента хем обяснява че има останали чувства че е показала че ме обича и иска да се съберем.

# 56
Добре,според тебе къде е проблема? Защо тая жена,която те е обичала и се е грижила за теб,така изведнъж иска да те разкара?

# 57
От какво по точно да й мине? За какво беше скандала?

# 58
Спри да се държиш като п*** тка и по може да станат нещата. Като си се поставил в ролята на изтривалка, така ще е. Вдигай си чукалата трайно и я остави тя да ти се моли да се върнеш, ако ли не, прав и път.

# 59
Тя така ти говори, защото го мисли. Не те лъже, още не и е изкристализирало.
Иска време, за да разбере, че може и без теб.
Съжалявам. За мен е това.

Общи условия

Активация на акаунт