Висок Пролактин и аденом на Хипофизата -9

• 1 791
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Замисляли ли сте се от какво се поражда този аденом,които толкова много жени вече имаме? Има ли някакви изследвания,доказателства или предложения от учени и доктори. На какво се дължи това ,че толкова голям процент вече имаме това нещо и дали навремето също е било така ,но просто не са го знаели хората? Това от новите заболявания ли е или си е било и преди така..

# 61
  • Пловдив
Не съм чула...сякаш на някой му пука! Това е като всички други нещица...отключва ги нещо си, ама мълчат. За мен имат вина Чернообил, поне за моя набор, че и не само, ваксини, храна и какво ли още не...
Все едно някой дава отговор на въпроса защо толкова двойки имат репродуктивни проблеми? Щото аз покрай опит открих висок Пролактин, не че ми помогна смъкването, ама нали...

# 62
Храната, обездвижването, изкуствените материи и материали,  замърсената вода, почва, море, въздух. Забързаното ежедневие. Стреса от всекидневния трафик, графици за работа,  автобуси. Стрес,че не можеш да си облечеш децата, че не можеш да си оправиш зъбите . Химията в пакетираните храни. Тор и др в пресни храни. Крива свекърва, болни роднини....

Като се получи пакет от горе изброеното плюс начина на хранене и някой измислен вирус,  който също ти изменя клетките се получават всякакви болести.

Общи условия

Активация на акаунт