🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 035
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 120
Мен друго мине чудно. Защо Васил след като е толкова "топ" ще влиза в реалити да си търси жена? Ако е толкова читав човек щеше да си намери някоя, но явно не го искат. Нещо му има.... Читавите мъже свършват бързо.
Ааа не е така. Няма особени правила в тези неща. Но ако има, моето впечатление е точно обратното - смотаните бързо се женят, да не им избяга, или защото един вид няма какво друго да правят. "Да, така е във малкия град, този град - старомоден и скучен; в който друго, освен да се влюбиш, просто няма какво да се случи.".
И особено и в днешно време, с възможностите да видят повече от света или идеята за големия избор, съвсем не бързат някои.
Васил е доста пресметлив - надали лесно бива навит да играе на семейство - женските номера със съквартирантстването, после кучето или случайното забременяване.
По принцип никой не е имунизиран от влюбване обаче. Може да не се е влюбвал.
А и вероятно малко е играч.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:18 от Linda*kiss

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично бих излизала с мъж, без да знам какво работи. Друго ме интересува Simple Smile
Какво друго те интересува? Искрено ми е интересно, не е заяждане. За мен мъж, които не иска да отговори на този въпрос е комплексар.

Не го приемам за заяждане - бих се интересувала първо от това какво мисли по определени въпроси - поне в предаването, това, което е отговорил, ми харесва и е близко до моите представи как трябва да се държи един мъж. Интересува ме как се държи с мен, какво мисли за отношенията в една връзка, как вижда да се развие връзката. Интересува ме какви интереси има - книги, кино, театри. Какво мисли за обстановката в момента. Изобщо неща, които да ми покажат нивото му на интелигентност, не на колко висок портфейл седи. Естествено в някакъв момент, когато вече сме по-близки, бих се интересувала какво работи, но не ми е тип въпрос първа среща - какво работиш и какви пари изкарваш. Най-малкото защото аз работя и изкарвам сама парите си. Би било важно с какво се занимава и какъв статус има чак евентуално ако се задълбочат нещата и се стигне до сериозна връзка.
Разбирам ги мъжете защо се пазят от подобни жени и реагират така - ако още видели се, не видели и тя го попита какви пари изкарваш и му каже искам подарък, то за какво му е жена, която ще го вижда като портфейл. Човекът има вид на такъв, който разполага със средства, бил е в чужбина, казва, че има бизнес. На първа среща не ми трябва извадка на финансовото му състояние.
В интерес на истината мм ме ухажва с книги за стокови борси и това му спечели голяяяма преднина, не къде работи Simple Smile

# 122
  • София
Аз въпросите за професията на евентуалния партньор не ги имам за "мерене на портфейла", а за оценка на потенциал, светоглед, нагласи.

# 123
Събудихте детективските ми умения и захванах разследване за Васил Grin Започнах от Англия, че е по-лесно да изключвам повтаряеми имена - там също има активна фирма, но с просрочена декларация за потвърждение, както и просрочени счетоводни отчети - предполагам, че малко са забравили, че съществува или след като не е там, не са искали да плащат за счетоводители и адвокати. В същото време процедурата по доброволно заличаване е спряна в един момент. Сигурна съм, че става дума за него, понеже информацията за възрастта отговаря на неговата. След това вече знаех пълното име и т.н. и открих и в Папагал фирмата - информацията не е много, но вероятно наистина е дропшипинг.
Интересен ми е кой е бил университетът в Англия, иначе има информация за човек с такова име, завършил бакалавър бизнес администрация в УНСС.
Професията е важна от гледна точка, за да се научи повече за интересите на даден човек, силни качества, колко мотивиран е и т.н.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:22 от 7Vivi7

# 124
Скрит текст:
Аз лично бих излизала с мъж, без да знам какво работи. Друго ме интересува Simple Smile
Какво друго те интересува? Искрено ми е интересно, не е заяждане. За мен мъж, които не иска да отговори на този въпрос е комплексар.
Не го приемам за заяждане - бих се интересувала първо от това какво мисли по определени въпроси - поне в предаването, това, което е отговорил, ми харесва и е близко до моите представи как трябва да се държи един мъж. Интересува ме как се държи с мен, какво мисли за отношенията в една връзка, как вижда да се развие връзката. Интересува ме какви интереси има - книги, кино, театри. Какво мисли за обстановката в момента. Изобщо неща, които да ми покажат нивото му на интелигентност, не на колко висок портфейл седи. Естествено в някакъв момент, когато вече сме по-близки, бих се интересувала какво работи, но не ми е тип въпрос първа среща - какво работиш и какви пари изкарваш. Най-малкото защото аз работя и изкарвам сама парите си. Би било важно с какво се занимава и какъв статус има чак евентуално ако се задълбочат нещата и се стигне до сериозна връзка.
Разбирам ги мъжете защо се пазят от подобни жени и реагират така - ако още видели се, не видели и тя го попита какви пари изкарваш и му каже искам подарък, то за какво му е жена, която ще го вижда като портфейл. Човекът има вид на такъв, който разполага със средства, бил е в чужбина, казва, че има бизнес. На първа среща не ми трябва извадка на финансовото му състояние.
Ама да питаш с какво се занимава не винаги е само финансово.

Примерно започваш разговора с какво се занимава - как е решил това, случайно ли е, как му е хрумнало, от малък ли е имал този интерес, традиция ли спазва в избора на професия. Така разбираш рисков играч ли е, опортюнист ли е, постоянен ли е; в каква среда е израстнал, динамики; сменя ли интереси, инатлив ли е; дали е преодолял трудности, докато стигне до позицията си; някой повлиял ли му е на избора, кой, защо; дали е избрал професията си заради пари, мода, суета, позиция в обществото, талант или от страст; има ли по-далечни цели; дали е приложима и в чужбина, представя ли си да живее в Бг като се пенсионира; обича ли да оставя работата си в офиса или не; какъв му е приятелският кръг - от колеги или други. Супер много неща тръгват от единия въпрос за професията.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:22 от Linda*kiss

# 125
Скрит текст:

Ама то да питаш с какво се занимава не винаги е само финансово. Примерно започваш разговора с какво се занимава, как е решил това, случайно ли е, от малък ли е имал този интерес, традиция ли спазва в избора на професия. Така разбираш в каква среда е израстнал, динамики, сменя ли интереси, инатлив ли е, дали е преодолял трудности докато стигне до позицията си, някой повлиял ли му е на избора, кой, защо, дали е избрал професията си за пари, талант или от страст, има ли по-далечни цели, дали е приложима и в чужбина, представя ли си да живее в Бг като се пенсионира. Обича ли да оставя работата си в офиса или не. Какъв му е приятелския кръг - от колеги или други. Супер много неща тръгват от единия въпрос за професията.

Може Simple Smile Всеки има различни представи за това. Просто аз не съм почвала разговора с професията. А другите неща има начини да ги научиш и без това.

# 126
Покрепям Линда, наистина професията/заниманието е силен индикатор за много неща. Както хубави, така и не чак толкова. Както и образованието - може да не те прави непременно умен и способен, но показва някаква амбиция и се предполага, че дава по-разширен светоглед и по-добра обща култура.

# 127
Ами аз затова се омъжих за колега, за да го знам какво работи, къде работи, с кого работи и колко получава. 😁 В днешно време хората са пълни с изненади.

# 128
Ще ти ходи той по 8 часа някъде си, кой знае къде и не се знае с кого. Всичко при една счетоводителка и всеки да си наляга парцалите Grinning

# 129
Да! 😆 Даже едно време като даваха заплатите на ръка в касата, взимах и неговата. 😁
И да ти кажа, има си предимства и това. Нямаш поводи за съмнения никакви. Един проблем по-малко 😉

# 130
Абе моля ти се, няма поводи за съмнения Simple Smile Най-големите романси са точно на работа... И под носа на партньора...

# 131
  • София
Благодаря за новата тема, Клаудет! Simple Smile

1. Е, пас Grinning

2. Излишна и дразнеща

3. Излишен
Е, Дяволче, представи си, че си жена, влез в обувките ни 😂…

# 132
Абе моля ти се, няма поводи за съмнения Simple Smile Най-големите романси са точно на работа... И под носа на партньора...
Ааа не знам за такива неща аз! 😇

# 133
Цоп, благодаря Кло!💐Последните две теми ги пропуснах - ще се опитам да ги прочета 🙂
П.С. Ергените не ми допадат, не са ми на годините някои, но си харесах бармана - добра приятелка-клюкарка с едно наум, всъщност както винаги при тях.😁

# 134
Мен друго мине чудно. Защо Васил след като е толкова "топ" ще влиза в реалити да си търси жена? Ако е толкова читав човек щеше да си намери някоя, но явно не го искат. Нещо му има.... Читавите мъже свършват бързо.
Сериозно ли все още някой смята , че форматът има за цел някой да си търси там жената/мъжа. Всичко е с цел да се популяризираш , пък ако стане и реална свалка си е бонус

Общи условия

Активация на акаунт