И с манипулатор съм живяла, и роднините на мъжа ми се опитаха да ми дават наклон и да ми се качат на главата, и мои родини се опитаха да направят същото още докато бях млада и зелена студентка, живееща сама, и на мъжа ми казваХ и казваМ "не", защото ако той се беше опитал да ме закара при свекъра ми (писала съм сто пъти, че с него имахме конфликт), тогава АЗ щях да започна третата световна...
Да мълчиш, за да не обидиш не те прави добър. Прави те най-малкото неуважаващ себе си. И разни други неща. И да, Ради избира дали да позволи на свекървата да се качва на главата ѝ. Ако избира да го позволява, да се сърди на себе си. Защото днес е свекървата, утре ще бъде мъжът ѝ, след това ще бъде трети. Няма как все другите да са виновни.
Вижте,аз напълно осъзнах,че както аз не харесвам всички,така и те няма да харесват мен. Това е напълно нормално и е в реда на нещата,проблема при мен е,че аз дори и за толкова години да се стараех да ги разбера,да ги подкрепя,да не съм в тежест, останах неразбрана,не оценена. Единственото нещо ,което искам от тях е да не се занимават с мен. Това е