Жените без корекции

• 18 364
  • 518
  •   1
Отговори
# 150
Алекс,не ги плюем. Просто коментираме, че се прекалява с всичко и са далеч от естетиката и се губи индивидуалността,лягай ги в калъпа или маниакалното следване на някаква мода. Всеки е свободен да изглежда както иска,аз имам право да не ми харесва.

# 151
Telesilla не става дума за това. Но както искаш го разбирай. alex_jp кой кого оплюва? Най-отдавнашната ми приятелка живее тук до нас и работи в съседно бюро. Тя си прави корекции периодично. Може да се каже, че след това изглежда по-подмладена. Но определено не изглежда гротескно. Познат, всеки ден го срещам, преди години си направи много успешно присаждане на коса. Ами супер му е така и добре че го направи.
Аз коментирам съвсем млади момичета, които си бяха направили устните на нищо. И няколко по-възрастни жени на летището , които очевадно си бяха по-възрастни. Т.е. тук корекцията не беше си казала думата за подмладяването, но устните им бяха така неестествени , че ме впечатли и коментирам.
Какво друго е коригирано и как изглеждат естествено подобни жени не знам. Не мога да видя какви други корекции са имали. Може да има хора, които разпознават повече от мен такива неща. Мен ме ужасиха устните направени като бучки .
Кой как се чувства лично адресиран си е негова работа. Аз не съм коментирала лично нито една от вас.

Татуировките корекции ли са ?

# 152
Погледнах статистика от 2021 - в Германия на 1000 души са извършени 5.72 пластични операции, а в България 0.695, значително по-малко са тук, приблизително 10 пъти Simple Smile

Малко, ама "качествено" - яко бият на очи, чак събират очите Wink
Имам чувството, че джукесите никога не са се поглеждали в профил, а само анфас. Просто не мога да повярвам, че биха се харесали с тези патешки човки.

# 153
Защото обикновено е нещо от сорта "Аз одобрявам само еди-какви си корекции, от каквито имам нужда аз. Други видове корекции не ме кефят и смятам хората, които ги правят, за глупави и пр.".

Имаше една тема. 50-годишна, или 50+, пуска тема да укорява 20-годишните защо си правели операция на носа. Тя никога не би си направила, ама пък на 50 или 50+ решила да си сложи силикон. И размахва пръст на 20-годишните с операция на носа. Аз пък на 50 никога не бих сложила силикон. То, дето се вика, 90% от половия живот минал, едва ли ще се носи разголена да ги показва на мераклии. Ще ги запрятам, ще ги наместя здраво в сутиена, ама силикон не бих си сложила, и то на тази възраст. Най-много са ги скъся, ако имам излишни пари, и то при положение, че нямам по-належащи нужди като смяна на тазобедрена става. На 50 и ринопластика не бих правила всъщност. То животът минал, кой толкова ще се заглежда в носа на 50-годишни жени.

# 154
Аз пък на 50 никога не бих сложила силикон. То, дето се вика, 90% от половия живот минал, ... То животът минал,

SmileySmileySmiley

# 155
Айдеее, Кукумицинка погреба 50 годишните жени, а те си живеят живота Joy слагат си сиси и даже ги показват. Редовно.

# 156
Заяото хората споделят, впечатляват се, обсъждат.
𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇 тя тази и устните си е направила, но с и целия фасон и е изгладен .
Къде са и татуировките, къде и е 12 пласта спирала на очите , къде и са ноктите на пушач, къде са капсите по дънковото якенце ... ехей ....

# 157
  • Пловдив
Аз пък се замислям за 50 догодина да си подаря ринопластика и блефаропластика. И скъсяване на циците, дето ги запрятаме в гащите, не бих отказала, разбира се. Надявам се да нямам нужда от смяна на тазобедрена става, макар че на тая възраст вече повечето имаме, нали.
Поне някоя млада девойка да го беше казала това - всички помним как на 20 сме се чудили защо 50-годишните се държат, все едно не са с единия крак в гроба, ама на 40+ да не разбираш, че ако 50-годишна не иска ринопластика, то не е защото се е сетила, че няма закога...

______

Така, де, нали горе ни обясняваха, че българките единствено си личали, сега разбрахме и по какво - българката е едно такова с нокти на пушач, 12 пласта спирала, капси по дънковото якенце и татуировки като на... като на... Бекъмовица и Анджелина Джоли.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:19 от Магдена

# 158
Аз пък се замислям за 50 догодина да си подаря ринопластика и блефаропластика. И скъсяване на циците, дето ги запрятаме в гащите, не бих отказала, разбира се. Надявам се да нямам нужда от смяна на тазобедрена става, макар че на тая възраст вече повечето имаме, нали.
Поне някоя млада девойка да го беше казала това - всички помним как на 20 сме се чудили защо 50-годишните се държат, все едно не са с единия крак в гроба, ама на 40+ да не разбираш, че ако 50-годишна не иска ринопластика, то не е защото се е сетила, че няма закога...

Разбира се, ако трябва ще уточня - мнението ми е от позицията на жена, на която ѝ остава по-малко от десетилетие до 50, и освен това си е правила някакви корекции. Не бих живяла през младостта си изпълнена с комплекси, които смятам, че могат да се коригират, и да реша, че на 50+ е най-подходящата възраст това да стане. Не говоря за белези на старостта, но се предполага, че ако някой толкова го мъчи нещо, би си го коригирал по-навреме. Ако е успял да преживее с некоригирани нос и цици до 50, сигурно и по-нататък ще може. На 50 и кожата е друга, по-трудно се събира и възстановява, даже хич в много от случаите хич, белезите са по-неприятни и пр., и това няма начин кадърен хирург да го пропусне.

Отделно от това на тази възраст повечето хора отдавна са осъзнали, че такива кусури във външността не са това, което води до успешен или неуспешен личен и професионален живот.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:40 от кукумицинка

# 159
Никой не е против корекциите. То аз абсолютно естествена жена не познавам. Такава,която дори косата си не боядисва или не се обезкосмява,та да е напълно натурална. Говорим когато се прекалява и си личи от самолет, че имаш устни,вежди,мигли или цици. За мен мярката е от значение, а не дали да има или да няма корекция.

# 160
  • Пловдив
Тази конкретна 50-годишна едва ли и на 20 е искала корекции, ми е мисълта. Иначе и сега щеше да ги иска, нямаше да ляга да умира.
Или най-малкото щеше да разбира искащите ги.
Човек се променя с годините, ама не чак дотам.

# 161
Освен ако се разведе и тепърва вземе да си търси партьор. Ама е осигурена и не иска кой да е , иска младо гадже ...

# 162
Тази конкретна 50-годишна едва ли и на 20 е искала корекции, ми е мисълта. Иначе и сега щеше да ги иска, нямаше да ляга да умира.
Човек се променя с годините, ама не чак дотам.

Тази конкретната цял живот била страдала, че има малък бюст и на 50 се решила да поправи несправедливостта.

# 163
  • Пловдив
Аааа, е, тогава не знам.
Наистина "бюст има смисъл, ама нос - не", ако това е бил случаят, е от серията "то изобщо не е същото".

Допълвам. Това за силикона не го бях видяла горе - прочела съм го в смисъл, че никакви пластики не ще жената и укорява 20-годишните, че искат. Извинявам се.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:50 от Магдена

# 164
Това дали корекциите се виждат от самолет си е само проблем или пък кеф, на носителката на корекциите. Нейна си работа, на мен не ми пречи изгледа на другите.
Все по-често, например, виждам над 40 годишни с брекети или алайнери. Адмирирам, ако и някой да се тръшне, че нямало нужда.
Блефаропластиката понякога е съвсем необходима, а като човек ляга под ножа, може още нещо да пипне. Защо не, ако това ще го накара да се чувства добре.
И още нещо, повечето жени правят корекции по себе си, само и единствено заради себе си, не заради мъж, семейно щастие или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт