Напоследък взе да ме заплашва - нямало да подписва за трансфера, щял да скъса документите. Като ме почне с обвинения и обиди и не спира. И се ядосва ако му затворя телефона. Имаме замразен ембрион и чакам за следваща стимулация. Винаги съм искала дете и семейство. Не можах да си намеря нормален мъж, защото и аз съм невротична и по-затворена. Иначе не виждам какво не ми харесваха, изглеждам добре, работя, домакиня съм. Не мога да издържам този стрес. Не знам как да забременея при този стрес. Нямам майка, която да ми помага. Самотно ми е. Имам само баща, който и на него му омръзна да ме слуша. Не живея с него. Опитвам се малко да се разсея , разходки , екскурзии, това онова, ама нямам и приятелки.
Той не иска да се лекува. Нищо му нямало. От години се оплаква, че не може да спи. Аз проблеми със съня нямам и се чувствам добре физически, като изключим странични ефекти от стимулациите. Нищо не мога да му помогна нали? На мен ми е самотно . Ако не говоря с него и не го търпя, няма с кого да говоря.