🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 967
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 590
Не може да ми стане жал за Люба и това е. Двете с Косара се бяха взели много насериозно и се държаха като господарките на къщата. От високо се пада най-лошо и точно това се случи. Люба осъзна, че още не е победителка и дори да стане такава, няма да е първият избор. Косара май разбира за баса. А и двете осъзнаха, че на никой не им пука те какво мислят, най-малко пък на Мартин.

# 1 591
Мартин знаеше за целувката с Бранимира, за Клаудия не са давали.

И няма как да е знаел че Брана е казала на Любка..налЕ така  Wink

# 1 592
  • София
В това реалити има ли репетиции на "важните" сцени? Снощи Мартин привика Мартинките една по една на миндерчето и след като им каза, че са чао, всяка от тях остана на мястото си, а той ставаше и се запътваше към къщата да привика следващата. Как пък нито една не стана, не тръгна с него, как на всяка отвътре й дойде да остане на мястото си за последващи кадри.

# 1 593
Изгледах епизода.
Бях подготвена от спойлерите за това, че Мартин ще "освободи" трите момичета, но бях доста разочарована от начина, по който се случи.
Първо - моментът. За мен идеалният момент щеше да е преди няколко седмици, когато дойдоха първите синхрони, че Даниела е неговият избор. В най-лошия случай да се беше разделил с трите, когато им връчи черните рози, чието значение така и не разбрахме.
Второ - начинът. Разговорите с трите по отделно бяха еднакви, можеха да ги компилират по някакъв друг начин. После съобщението към всички беше абсурдно.

Да видим как ще се развива Виктор без крилото на батко си.
И определено за пореден път си потвърждавам, че това предаване не трябва да се оставя да се развива свободно. Да, търсим любов, но мъжката психика (и енергия Simple Smile ) е твърде праволинейна и когато няма препятствия, нещата стават твърде ясни от самото начало. Игри между момичетата, срещи с "нежелани" партньорки и прочие могат да раздвижват енергията.

По-интересно ще е да се направи нережисиран сезон на Момата. Жените сме хаотични и трудно ще се съсредоточат върху един от самото начало, а и често ще забелязваме промяна на избора.

# 1 594
Абе ръчка Мартин нарочно, вижда, че не им е приятно и ги настъпва, а Даци припиква от кеф. Няма да им е много сладка победата, защото няма да им остане публика, а и ми се струва, че купона ще замре, а той е най-важен за Марто.

# 1 595
В това реалити има ли репетиции на "важните" сцени? Снощи Мартин привика Мартинките една по една на миндерчето и след като им каза, че са чао, всяка от тях остана на мястото си, а той ставаше и се запътваше към къщата да привика следващата. Как пък нито една не стана, не тръгна с него, как на всяка отвътре й дойде да остане на мястото си за последващи кадри.

Че има ами и..как мислиш. Всичко е режисирано. Минимум им е обяснено зад кадър какво и как ще бъде заснето. както и вчера им бяха казали да са всички в хола, искат / не искат..да са там..когато Марто и Даца влязат.
Тя за това и Косара накрая се изнерви и викам ставам и излизам....

Всичко е те-ат-ро....театро..ту..туууу....

# 1 596
  • Обран бостан ;)
Не може да ми стане жал за Люба и това е.

Нали бягаше от него за да не разберат другите, че са се целували.

Е как Гретхен (НовоБранка )да знае, че Вико е нацелИван, а ?

И като почнат "Не са минали и 24 часа". Това някаква карантина ли е, какво ? 

Абе мани, беги.

# 1 597
Какво пък фотографско студио има Силвия? Дава под наем някаква самоснимачка с 2 смотани лампи.

На Даниела не само скулите са гротеска, но и огромното разстояние между устата и носа. Второто даже май повече ми вади очите.

# 1 598
А само на мен ли така ми изглежда или наистина почти всички доста са се наляли. Силвия е отпрала бая дупе, целулит и баджаци. Мартина се наля в лице, Косара в ръце. Александра и тя заприлича на човек, вече не е като чироз.

# 1 599
И мустаци има,видях ги. Joy

# 1 600
  • София
Какво пък фотографско студио има Силвия? Дава под наем някаква самоснимачка с 2 смотани лампи.

На Даниела не само скулите са гротеска, но и огромното разстояние между устата и носа. Второто даже май повече ми вади очите.
Това е заради носовата пластика, носът е изпилен грозно, вирнат нагоре и разстоянието лъсва неестетично. Синдромът Майкъл Джексън не е от вчера, доста хора си правят такива дялани носове и после се хващат за главата.

# 1 601
Не разбирам, защо лепнахте етикета "булита" на АМ и Мартина? Колко да са "булита"? Навсякъде има "отворки" и по-нахални, които излизат на преден план. Не мисля, че на Росица те са й виновни, че ергените странят от нея. Както виждате, "получиха си заслуженото" по мнение на мнозинството пишещи.
 И, да, момичетата се сприятелиха някак, разбира се, че видяха, че "ергена" им показа явно и недвусмислено избора си, но като цяло си заформиха някаква компанийка (то какво да правиш като си заточен на другия край на света).
Ако ще гледаме кой имал законното право да е там, тъй като Силвия била с две деца, Ива пък си беше още омъжена и Мартин е ерген втора употреба. Само, че за на него всичко му е простено, той определя правилата, той разпределя пешки, мешки, царици, офицери и каквото му дойде като идея в кухата хралупа! След като отстрани "неговите" и се настани в къщата на момите (пак по незнайни закони), почва да тормози останалите, които не са от свитата на фаворитката. Досущ Льо Роа Солейл... Дотук беше със "забавното" и "душата на комуната".
Вече ще виждате истинското лице на Граф Мракула. Той ще се опита да попилее всяка, която не се кланя на него и на буля му. На булката-вампир определено й дойде дюшеш адреналина от изритването на противниците й и подгрява мъжО, че сега ще види каква отровна атмосфера е в къщата и как й завиждат и се пръскат от завист. Определено, "не-булитата" умираха от кеф да гледат Косара и Любомира да реват за приятелките си.

# 1 602
Hastar, голям драматизъм влагаш.

Иначе някои наистина доста са качили. На мен Бранимира ми прави най-голямо впечатление. Преди някакво време в Инста в бяха питали колко тежи и тя отговори нещо от сорта, че се старае да бъде 50, но в момента е 60. И се чудя как качиха толкова в тази Шри Ланка? При положение, че имат възможност за спорт - не е като да ги снимат 24/7.

# 1 603
Любимият ми паразит от това предаване е "От ден едно".

# 1 604
Мен пък ме изкефи Мартин как тънко я захапа Любка, като я пита да не е нещо болна. Абсолютно нарочно беше и беше насочено към потресаващата й демонстрация на дивана. Адски просташко е да се изпружиш така да лежиш като някоя лехуса в присъствието на останалите. Нула елементарно възпитание. В крайна сметка конкретно на теб този човек (Мартин) нищо лошо не ти е направил, а също така какво те засяга дали той ще си живее с Даниела или не. Твоят интерес нали е другаде. Изобщо, поведението на триото снощи (но най-вече на скандалджийката Любомира) към “младоженците” си беше доста просташко.

Общи условия

Активация на акаунт