Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 253
  • 637
  •   1
Отговори
# 60
На 13 и 16 юни е НВО за 10 клас, след това ще ги пишат. Около 18-19 юни при нас (СУ) ще са готови свидетелствата за 4:клас. Вчера установихме, че моят заплес не знае къде му е ученическата карта. А сега, де.

# 61
Според заповедта на МОН и графика е до 12.06.25
[url][https://www.mon.bg/nfs/2024/08/zap2471_nvo_30082024.pdf/url]

# 62
Дано да има паспорт, ако не я намерите.

На 13 и 16 юни е НВО за 10 клас, след това ще ги пишат. Около 18-19 юни при нас (СУ) ще са готови свидетелствата за 4:клас. Вчера установихме, че моят заплес не знае къде му е ученическата карта. А сега, де.

# 63
И ние не можем да открием ученическата карта. Преровихме всичко, сякаш се е изпарила 🙄

# 64
При нас искат само служебната бележка, но сме по- малко училище и може и за това да е така. А може и аз да не съм разбрала, понеже нашата също се е затрила някъде 😁

# 65

Има, да. Не се бях сетила за него.
Даже му казах да пита класната си трябва ли нова карта. Те са си в училището, квесторите са техни... И портиерите и чистачките го познават още от както беше на 3.
Служебна бележка не съм виждала, сигурно днес ще им ги дадат.

# 66
Само да не запилее и него за тези два дни. 🤭
Да, да не забравят служебните бележки.

Има, да. Не се бях сетила за него.
Даже му казах да пита класната си трябва ли нова карта. Те са си в училището, квесторите са техни...

# 67
Паспортът си му е в мен. Няма как да дам международен паспорт в ръцете на дете.

# 68
От вас чувам, че трябва уч. книжка и служебна бележка. Благодаря, че споделяте!

# 69
Служ.бележка я имаме ,но не мисля че трябва да се носи за изпитите при малките.Моля ,не смесвайте темите с тези за 12 клас.Тук говорим само за 4 клас

# 70
Бележката е задължително да се носи. Предупредиха ни, че без нея няма да се допускат децата.

# 71
  • Пловдив
Освен бележката друго не са ни казали. Никакъв документ за самоличност не са споменали.

# 72
На сина ми са казали, че няма да се допусне без служебна бележка... Както и ученическа карта.
За ученическата карта мисля, че е изискване на самото училище, но служебната бележка е задължителна навсякъде.

Служ.бележка я имаме ,но не мисля че трябва да се носи за изпитите при малките.Моля ,не смесвайте темите с тези за 12 клас.Тук говорим само за 4 клас

# 73
Оригиналните служ.бележки на децата в нашето училище са при Госпожата .В нас е копието ,което ще си стои в нас .Ученическите лични карти им ги е събрала на всички.

# 74
В два екземпляра бяха бележките при нас. Едните останаха в класната, другите ги взехме. Децата идват с тези, които са при нас. Такива бяха инструкциите.

Общи условия

Активация на акаунт