Живот на кантар - тема 6

• 33 262
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
Преди време изказах мнение, че подаръка на Мартин към Ани сякаш изглежда, като знак на нещо повече и , че вън момичето с което се харесват може да си помисли нещо, като гледа. Много контра коментари имаше..
Ами  ето, че с течение на времето и предаването все повече такива моменти които показват, че май и в двамата се пораждат нещо повече от приятелски чувства виждам, а й май не само аз.

Тепърва ще се разбере дали наистина има флирт или не.
Всеки вижда това, което му се иска.
Понякога хората просто се бъзикат, не винаги значи флирт.
На страничен човек може и така да му изглежда, но всеки има различни възприятия.

# 256
  • Ню Йорк
Който го е страх от мечки, не ходи в гората!
Участниците, влизайки в реалити, са били напълно наясно, че ще бъдат обсъждани и ще отнесат и много негативи. Те съвсем сами са избрали да участват, даже са се борили за мястото си там.
Толкова по въпроса с обидните коментари!

# 257
И това си е вярно.
Аз не ги разбирам такива където участват в такива предавания като биг брадър, кантара и разни други.
Но има хора не се притесняват да бъдат снимани с камера и показвани.
В такива предавания винаги има добри и лоши. И всякакви коментари.

# 258
Имам наблюдения, че мъжете които употребяват "често" алкохол дебелеят по особен начин - с кореми. Но краката са им нормални, нещо като при Тодор и Симеон. Абсолютното спиране на алкохола прави наистина чудеса, гледала съм "преди и след" алкохола. За жените важи същото, аз лично нямам наблюдения , но в нета има много материали
https://www.healthymummy.com/make-this-one-change-to-lose-belly-fat/
https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-terr1-rso … &bih=735&dpr=2.75

# 259
На мен ми хареса селекцията от хора - представителна извадка: В България има много Симеоновци, Тошковци, Полита, Марии, Марияни - хора, в които много биха се припознали като телосложение. Има и Вилита, Анита и Славковци и Мартовци, но може би не чак толкова много.

Цял сезон с пълни хора като в американските предавания почти до степен обездвижване щеше да е безкрайно неатрактивен за гледане.

# 260
Така е. Аз чак толкова тежки не познавам. Но ми прави впечатление колко много хора има с наднормено тегло. Може би са повече от половината (възрастни).

# 261
Така е. Аз чак толкова тежки не познавам. Но ми прави впечатление колко много хора има с наднормено тегло. Може би са повече от половината (възрастни).
Скоро имаше такъв въпрос в Аз обичам България-колко процента от българите са с наднормено тегло. Не разбрах от къде са данните, но верният отговор беше 40 процента.

# 262
Не е нормално да се обижда който и да е, особено отностно външен вид, който човек не сам си избира. За съжаление българската публика е свикнала да сипе хейт и затова всичко се приема толкова нормално. Затова и има толкова млади момичета с безумни корекции. Да не говорим колко често виждам анорексични момичета по спортните студиа. И това е следствие на неприемствеността на обществото и елементарно уважение към другите хора. Много често ХР почват с някоя невинна обида.

Това е свободен форум, който както си иска да пише. И вие имате право да употребявате Ненка и аз мога да кажа , че не ми харесва това.

В други теми много повече се хейти, в тази го отбелязах , защото е странно за това предаватв, в което участниците са проявили голяма смелост да влязат.

# 263
Според мен, наднормено то тегло не е чак такъв проблем, ако не е до степен затлъстяване. Затлъстяването вече е и здравословен проблемно. Наднормено в разумни граници - 2,3 до 7 кг, може да са добре разпределени и да не пречат на здравето.
Аз не познавам много хора със степен на затлъстяване. Сега, като се замисля, на работа, в конкретния колектив нямаме нито един. Един с няколко наднормено, вероятно около 10кг.В еазширения колектив, от около 50 човека, двама наднормено, нито един със затлъстяване.
В класа на сина ми до 7 клас-4 балерини, една танцьорка хип-хоп, две момчета с източни спортове, моят син за кратко хокей на лед, а друго продължително време състезател по хокей. Отделно, за форма почти всички цяло лято плуване и д-р. При това, обикновено училище, но с много изисквания и добра подготовка. В гимназията вече не зная кой с какво се занимаваше, но имаха само две по-пухкави деца. Затлъстели-не.

Мисля, че със степен на затлъстяване имаше повече деца на прехода, отколкото на новото хилядолетие. Дори се чудя откъде ще намерят нови кандидати, ако има нов сезон.
Хората като че ли вече знаят повече за хранене и вредите от затлъстяването,

# 264
За съжаление статистиката говори друго Sad

# 265
Последните няколко страници големи напъни да се изкарат булита тези които коментират Ненка и да се защити честта й Grinning Значи Ненка е обидно ,а Барби не е обидно ? Както и да го мисля, аз ако тежа 100 кг както Виолета в началото и някой ми каже Барби ,ще реша че ми се подиграва ,а тя така гордо даже се похвали през мъжа си. Ми съжалявам,но жена която прилича на Ненка и цялото й поведение е на смешна лелка ,да си вярва,че е лъскаво Барби си е достойно за презрение и си заслужава " хейта".  И последната дума нарочно е в кавички, това което се излива по Виолета не е хейт, а предизвикана от самата нея реакция от цялото й представяне в предаването.
Защо никой не каза за другото Вили една лоша дума? Тя тежеше с 50 кг повече и все още е доста по-тежка от Барбито,но е толкова слънчева ,добронамерена и усмихната,че на "булитата" им е все тая колко тежи защото просто е прекрасна като човек.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 09:13 от Leona_

# 266
... може и съжаление да е.

# 267
Кой пък защитава честта на Виолета Joy И аз, а и други съфорумки, които изразиха мнение по въпроса, не веднъж сме я коментирали, че е дразнеща или неадекватна в дадена ситуация. Барби си го казва тя сама, плюс близките ѝ в предаването, защото има положителна конотация.

“Заслужава си го” е най-известното оправдание на булитата между другото. Ако не и единственото.

Не е стъпила леко накриво Вили, не е почувствала всенародната любов.

# 268
  • София
Navy, ако имаш предвид Вили Христова в последния си коментар. Не мисля, че някой изпитва съжаление към нея. Ани би могла да предизвика такова, но позитивен и общителен човек като Вили не мисля, че някой би го съжалил, защото има още излишни килограми. И това е защото тя самата не се самосъжаляваи не влиза в роля на жертва или критик, а просто действа. Точно обратното на съжаление буди у мен, тя е от хората, които ме вдъхновяват в предаването с цялостното си поведение и най-вече адекватна и зряла реакция в моментите, в които другите се оплитат в непреработените си травми и реагират през тях. В допълнение направи много добра физическа промяна и просто разцъфна на екрана.

# 269
О, не, в никакъв случай не към нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт