Абитуриентски страсти 2025

• 71 332
  • 847
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Намирам това момиче за много нежно и чаровно. Свежа, с младежка визия и елегантна небрежност:

Много е хубава.
И момичето с изчистената сива рокля беше чудно.

Не знаех, че е западна тенденция да си купиш бюджетна рокля. И тук правим така, ние също взехме рокля за двуцифрена сума.  Като се допълни с интересни аксесоари и става чудно.
Моите впечатления са, че много млади хора в БГ вече избягват крайната показност и са доста земни и разумни, всъщност.

# 391
  • София

И аз я забелязах - заради различната и не-абитуриентска рокля. Нищо общо с масовката.

Кое определя една рокля дали е абитуриентска или не? За мен е съвсем абитуриентска и прекрасен избор. Браво на момичето! Избягало и от клишето.

Ох, сигурно трябваше да наслагам някакви емотикони или кавички или ...... , за да схванат всички какво искам да кажа. Под "абитуриентска рокля" имах предвид точно рокля-клише.

# 392
Честно казано, от многото снимки запомних само едно момиче - със златния корсет .
Самата тя ми хареса като типаж, визията е нестандартна, май ми е фаворитка .до момента.

# 393
  • Down south
Цитат
Ох, сигурно трябваше да наслагам някакви емотикони или кавички или ...... , за да схванат всички какво искам да кажа. Под "абитуриентска рокля" имах предвид точно рокля-клише.
То, да не знае човек, как да се изразява в тази тема.

# 394
Абсолютна красавица

# 395
Аз харесах момичето с латексената рокля. Не ѝ роклята, но момичето е хубаво. Както казах, в последните снимки, които ми излизат във фб има много хубави и стилни деца.

Не зная дали е тенденция навсякъде, но младите интелигентни деца покрай нас са силно ориентирани към не парадиране с възможности и опазване на природата, което включва рециклиране, вкл и на дрехи.
Аз съм българче и купих на дъщеря си нова рокля за завършването, защото беше още непълнолетна и можех да налагам мнение. Сега абсурд. Тя си решава какво да облича и откъде да го купува.

Link към снимки от завършване гимназията, в която учи дъщеря ми. Това не е нейния випуск, но традицията е да са с бели рокли.
https://photos.google.com/share/AF1QipM5MfKK42itJkCK55dVO4PbNOX4 … jWk5aX25HWGphcU93

# 396
  • София
Аууу, как пък няма нито една с набодени устни, скули, силикон, татуировки, деколте до пъпа. Къде сбъркахме?

# 397
  • Някъде там
Абсолютна красавица

Пепеляшка 🥰🥰🥰
От конкурса ли е да гласувам ?

# 398
Абсолютна красавица

Пепеляшка 🥰🥰🥰
От конкурса ли е да гласувам ?
Да, с линка нещо не ми се получи, и трите снимки са красиви

# 399
Абсолютна красавица

Разкошна девойка, като от приказка!

# 400
  • Някъде там
Много красиво момиче. Но, много късно се включва.
Ей това бих променила в конкурса.  Да се пращат снимки на редакцията и те да ги пуснат в един или два дни.
Сега вече има момичета от първите с много гласове.
Но дано е част от избора на редакцията.

# 401
Като начало - "Най-красива абитуриентка "няма как да се избере обективно .Всяко момиче има уникално излъчване - някои са със стандарнта красота , други са изразителни по нестандартен начин .

Преобладават роклите с телесени или ахроматични цветове по тялото с много мъниста и така стават безинтресени в общата картинка , а на техния фон роклите с ясна линия и цвят изпъкват . Можеше и да е наобратно - тогава пък вторите щяха да изглеждат скучни , макар-че лично аз така или иначе ги предпочитам .

Все-пак е приятно човек да гледа толкова красота и младост . Имат право да изглеждат както си го представят - балът е веднъж в живота , кога пак ще имат възможност да се облекат така ?!

Снимките са друга бира , обаче . Добър фотограф може да превърне невзрачна визия в нещо изумително - добре е , но дава предимство в конкурса .
Ето някои рокли , които  ми хващат окото (иначе  всички момичета са красиви )

# 402
  • Някъде там
Каква картина

# 403
Картината на колко години е? Прилича ми на 30 +

# 404
Картината на колко години е? Прилича ми на 30 +
Би следвало да е на 19, ама те повечето така си изглеждат. Някой даже на 40+.

Общи условия

Активация на акаунт